Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הסרטון נראה שהשוטר שמר על מרחק סביר מאוד מהעבריינים ולא לחץ עליהם כלל תוך שמירת מרחק בטיחות ראוי.

זה שהם סתומים ונכנסו באוטובוס? טמבלים.

פורסם

כמה דברים על הסרטון הזה:

1. למה השוטר לא מפעיל סירנות וצ'אקלאקה? הוא סתם מסכן את עצמו יותר בנסיעה שקטה כזאת וחבל

2. איך לעזאזל הם נתקעו באוטובוס הזה?? אפילו לא היה אחרי פנייה, לא בלט לכביש?!??! כאילו WHY??

3. אם הם היו עם מיגון נורמלי סיכוי טוב שהם היו פשוט קמים וממשיכים לרוץ. לנסוע בלי קסדה זה פשוט טמטום טהור.

4. במקרה כזה, האם גם הנוסע מאחורה מואשם בבריחה?? כי תכל'ס זה לא שהוא יכול לרדת כשהנהג מתחיל לטוס פתאום..

פורסם

2. תופעה בשם Target fixation. נעילת מבט על העצם ממנו הרוכב מנסה להתחמק. לצערו בזמן רכיבה משמעות הדבר שהוא יפנה ישירות לעבר אותו העצם במקום הרחק ממנו.

3. אכן. אפילו קסדה בלבד הייתה עוזרת.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
עקיפה מימין ,חיתוך מסוכן

המצלמה עוד עידנה את האירוע

נראה שהם עשו רייס...

שמע, נראה לי אם לא היית זז שמאלה טיפה, סיכוי טוב שהייתה שם תאונה..

פורסם (נערך)
זה למה לא כדאי לברוח משוטר תנועה, בטח לא אחד על אופנוע:

http://news.walla.co.il/item/2996793

יש לי כבר 7 דקות פרסומות בלופ. העלו את זה בעוד מקום אולי?

קובוקובו - אם לא היית זז? הוא היה נכנס בך? מה הוא חשב......:shock:

עריכה אחרונה על ידי Dudi910
פורסם
נראה שהם עשו רייס...

שמע, נראה לי אם לא היית זז שמאלה טיפה, סיכוי טוב שהייתה שם תאונה..

יכול מאוד להיות, ובכוונה זזתי שמאלה, הייתה לי הרגשה כלשהי שהוא הולך להתאבד על הימין

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האנשים שמתרעמים על השוטר עם האופנוע פשוט מטומטמים. אלה האנשים שאם השוטר לא היה עושה כלום, היו מתלוננים שלמשטרה נותנת לעבריינים להסתובב חופשי.

המפגרים האלה החליטו לברוח? שישאו בתוצאות של המעשים שלהם. כמה idiot proof כבר אפשר להיות?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
עקיפה מימין ,חיתוך מסוכן

המצלמה עוד עידנה את האירוע

ליד הבית, מסכים איתך, רואים לחלוטין כמה זה מסוכן.

כל הכבוד על העירנות ותשומת הלב, מנעת מעצמך נזק ודאי.

פורסם

לא ראיתי שפורסם פה, מוקדם יותר השבוע מצלמה תיעדה רכב (מסוג יונדאי אקסנט) פוגע באישה שחצתה מעבר חציה, ומאחוריה ארבעת ילדיה. סמוך לתחנה המרכזית בתל אביב.

המקרה סוקר בתקשורת, והנהג נתפס:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...