Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה החלום?

עם פגיעה כזו בעגלה וברכב הפרטי אין שום סיכוי שמישהו יאמין/יחשוד/יעלה על דעתו שבעל הטנדר אשם.

מה שכן סיפור של דניס, זה כבר משהו אחר.

SCANSPEAK

פורסם
מה החלום?

החלום לראות נהג כזה גרוע מקבל עונש.

במקרה הזה לטנדר ולעגלה לא נגרם שום נזק והמאזדה חטפה bitchslap מאלוהי הקארמה, מגיע לה.

למי שפספס את דניס בצינור לילה: http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1004009

01:35 עד 04:58

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הייתי יותר נהנה אם היא היית צועקת עליי ומאשימה אותי בתאונה, אבל לצערינו הביץסלאפ לא היה מושלם.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם
למי שפספס את דניס בצינור לילה: http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1004009

01:35 עד 04:58

הכי אומלל שאחרי שדניס קיבל דו"חות, המשטרה לא ביטלה אותם למרות שיש צילום שמוכיח את מה שהתרחש במציאות.

ואח"כ אנשים לא מבינים למה קוראים להם "משטרע".

פורסם
הייתי יותר נהנה אם היא היית צועקת עליי ומאשימה אותי בתאונה, אבל לצערינו הביץסלאפ לא היה מושלם.

עזוב אותך מהתאונה, אל תשכח לארגן תלוש לדוברת ברקע :lol: :lol: :lol:

פורסם

http://www.mako.co.il/cars-magazine/articles/Article-49aa6ed2cf20141006.htm?partner=thespangled

כבר עלה למאקו, זריזים אלה!

לקרוא את התגובות המפגרות של אנשים שמגיבים שם

"דניס יקר - בתמרור עצור עוצרים פעמיים!" כתבה נהגת.. פחה.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

בשביל להטמיע הוידאו צריך להיות ב-YouTube

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
ונחזור לדבילים בכבישים:

יום שבת-ראשון האלה יצא לי להתקל בהרבה מפגרים בכביש - כיסיתי כ-400 ק"מ. אבל הדביל הבא כמעט נכנס בי לפני שבכלל הספקתי להגיב.

שימו לב להמשך הסרטון שהוא ממשיך במעשיו גם אח"כ.

Uv_ImM5rQP8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אני תמיד נהנה מהפרשנות ברוסית. מזכיר לי את אבא.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני תמיד נהנה מהפרשנות ברוסית. מזכיר לי את אבא.

+1 רק שלי מקלל יותר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
היחידים שלא מפחדים מהם

אלה העבריינים והפושעים האמיתיים, שמתייחסים לרשויות החוק כאל אשפה.

ויותר גרוע, אם אתה מראה לשוטר\ת שאתה לא מפחד ממנו\ה, הוא\יא בטוח\ה שאתה עבריין כבד ומתחילות השאלות אם יש לך עבר פלילי- וזו בדיוק הסיבה.

עברתי לאחרונה התקלות עם שוטרת שהתחילה להמציא לי תקנות חדשות של חוקי התעבורה, תוך שהיא לא מצליחה להחליט אם אני רלוונטי עבורה או לא (לא אני הייתי הנהג במקרה הנ"ל). "אתה אשם מבחינתי" ואחרי זה "אתה לא קשור בכלל" ואחרי זה גם כמה חוקים חדשים צצו להם בשיחה...

אגב. מה הקטע של השוטרים שלא נותנים לך להחזיק את התעודת שוטר שלהם אלא רק מראים לך אותה לשנייה ביד שלהם? תנו לקרוא, ינעל רבאק. אולי בכלל כתוב שם שאת\ה חד-קרן מסחרי העונה לשם שמעון אבל רק כקוראים אותו בלטינית תוך נפנוף בעלי מרווה בוערים על מזבח נייד, ולא שוטר?

*למען הסר ספק, אין לי שום בעייה עם חד קרן מסחרי העונה לשם שמעון אבל רק כשקוראים לו בלטינית תוך נפנוף לולבים או מה שזה לא יהיה.*

עם שוטרים שמנצלים לרעה את הכח שלהם יש לי בעייה. לא כולם ככה, יש גם בני אדם שם, אבל זה כבר נהיה נדיר לראות את זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
הנה יצור שלא יודע:

1. לאן הוא נוסע.

2. לאן כל נתיב מוביל.

3. לאותת.

4. לתת זכות קדימה + התחשבות בנהגים אחרים.

http://www.youtube.com/watch?v=eWm-CAf_0Xg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אני שונא שאנשים עושים לי את זה,

קרה לי מקרה דומה רק שהוא ממש נצמד לשמאל שלי, ונאלתי לסטות שמאלה שאגב הייתה מונית שירות שם,

ואני צופר לאדם, הוא עוצר ומרים יד "סליחה" וממשיך להידבק לשמאל.

פשוט בבונים שנותנים להם רישיון ורכב.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...