Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למכונת קפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני מחפש מכונת קפה עמידה ואמינה בתור מתנה לאבא,

לא משנה לי אם זה קפסולה או טחון.

במחיר של עד 1000 שקל,

תודה!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

מכונות קפה זולות הן בדרך כלל מכונות של קפסולות, וככאלה חומרי הגלם שלהן עולים יקר. יש מכונות גם ב500 שקל אבל הקפסולות היקרות (והבלעדיות לרוב) מסבסדות את מחיר המכוננ. בדרך כלל העלות היא 30 ש״ח ל15 קפסולות (כל קפסולה = כוס)

במכונה שברשותי במחיר של 30 ש״ח אני יכול לעשות יותר מכפול כמות הקפה שעושה מכונת קפסולות. אני משתמש במכונה שדורשת קפה טחון והכנת הקפה זהה לזו של בתי קפה. המכונה שייכת לgaggia והיא חורגת מתקציבך. הייתי ממליץ להגדיל את התקציב (גם אם זה אומר לחכות, אני חיכיתי כחצי שנה נוספת עד שהיה אפשר לפנות לזה כסף) ולקנות מכונה שעלות החומרים שלה זולה יותר ויש מבחר גדול יותר (המון סוגי קפה, לא מחויב לחברה משווקת)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

la favorita - מיוצרת בת"א כבר 60 שנה. יותר טוב מסיני עם שם איטלקי שיחזיק כמו קומקום סיני - עד תום שנת האחריות (אם יש לך מזל) .

פורסם

שלום לך, לי יש ניסיון רב שנים בתחום הקפה מקלית קפה, בחירת תערובות, ניהול בתי קפה וכדומה.

אישית בבית שלי יש את המכונה הזאת

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-coffeemachine&db225052=225057

של חברת כרומקס, ממליץ על דגם es180d שהשוני זה הבורר הדיגיטלי.

אני כבר 6 שנים עם אותה מכונה, ההספק משאבה שלה הוא 1.5 המקציף מעולה ועם אימון ומיומנות אתה תפיק כוסות קפה נהדרות. ומה שהכי טוב שהיא לקפה טחון (ניתן גם קפסולות) אתה בוחר את הקפה שאתה רוצה ועם הזמן תלמד מה חשוב לך בקפה ותתאים לעצמך תערובת. ראש הקפה (האספרסו) מוציא את הקפה בזרימה איטית ועם קרמה מעולה, ספל כוס הקפה הסופית לא נופלת ממכונות שעולות פי 10 ממנה. הכל זה עניין של מיומנות.

המיכל מים נפרד וניתן לשטיפה, כמו כן היא קלה לניקוי מה שמאוד חשוב בכל מכונה על מנת למנוע סתימות אבנית.

לצורך ההשוואה קפסולה בכל מכונה שנתקלתי בה נע בין 1.80 ל2.50 שמספיק לכוס קפה אחת.

100 גרם קפה טחון נע בין 8שקל לקפה פשוט ועד 17 שקלים למשובח. כוס קפה אחת היא 7גרם בלבד בפילטר.

המכונה מגיע עם 3 פילטרים כפול, יחיד, חצי וגם לקפסולה.

מכונה נהדרת שאם שימוש נכון והקפדה על תחזוקה תפיק לך כוסות קפה נהדרים

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

חריגה בינונית? זה פי 3 מהמחיר ההתחלתי שתכננתי עליו.

אני מבין שעל מכונת קפה איכותית טובה ואמינה צריך לשלם מחיר יקר כמו על כל דבר אחר בחיים האלה.

השאלה שלי האם אפשר למצוא במחיר סביר (לדעתי) של כ-1000 שקל משהו שיתן לי מענה

לצרכים הפשוטים שלי, קפה טעים בבוקר ממכונה אמינה ועמידה.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

כן, קיימות כאלו מכונות. ומה שרשמתי לך היא המומלצת ביותר.

לגבי האמינות אני חולק על חוסר אמינות. שוב, תחזוקה נכונה תביא לאמינות מופלגת.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
אם לאבא שלך אין סבלנות להתעסק עם הקפה (לטחון, לחכות שהמכונה תתחמם וכו') - לך על נספרסו (קפסולות)

שבוע שעבר קניתי את המכונת נספרסו השלישית שלי מסוג Pixie עם מקציף ב-800 ש"ח ביד2.

המכונה היא חדשה בקופסא + אחריות לשנה. המוכר קיבל אותה מועד העובדים של הבנק בו אשתו עובדת.

ממליץ לחטט קצת ביד2 יש שם פנינים מידי פעם :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני יכול לנסות לעזור לך.

דבר ראשון, בדוק בשופרסל אם עדיין הם מוכרים מכונות קפה. היה להם מבצע מעניין בזמנו, לא יודע מה נסגר עם זה.

דבר שני, אם לא תסתדר, ואתה מחיפה או מהאיזור, דבר איתי ואנסה לעזור לך עם מכונה (קפסולות. לגבי טוחנות, המחיר יהיה גבוה מהתקציב שלך) במחיר הגיוני...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז אני מאזור הצפון ככה שחיפה לא תיהיה בעיה במידה ויש משהו רלוונטי.

לגבי המכונות נספרסו קפסולות, איזה דגם מומלץ? מישהו מכיר את ה-Сity?

תודה

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

לדעתי אתה צריך לשאול את עצמך האם מדובר במכונה לקפה ביומיום או קפה פינוק מספר פעמים בשבוע. בתקציב שלך מכונת קפה של קפה טחון דורשת התעסקות וניקוי. אישית הייתי הולך על מכונת קפסולות של קרמסו שנמכרת בשופרסל שהיא מעולה. יש לנו אותה כבר כמעט שנה. מתחילה למזוג קפה תוך 10 שניות, קלה מאד לתפעול (שני קליקים והקפה בדרך), והקפסולות נמכרת ב1.5 ש"ח לקפסולה (כשקונים 2 אריזות), וזאת לעומת 2.2 ש"ח של נספרסו. היא מציעה 6 טעמים מגוונים ונהדרים, והזמינות לקנייתם גבוהה (בכל סניפי שופרסל). עכשיו גם יש מבצע עליה בשופרסל של חיוב-זיכוי, ובנוסף מקבלים 8(!) אריזות קפסולות במתנה (ראיתי אתמול בשופרסל דיל עזריאלי).

סובארו ג'אסטי 93', 2000-2010, יהי זיכרה ברוך

פורסם
ברווז אני מאזור הצפון ככה שחיפה לא תיהיה בעיה במידה ויש משהו רלוונטי.

לגבי המכונות נספרסו קפסולות, איזה דגם מומלץ? מישהו מכיר את ה-Сity?

תודה

אם אתה מתכוון ל Citiz and Milk של נספרסו יש לי דבר אחד להגיד עליה: מושלם.

מוקדם יותר ציינתי שאת המכונה השלישית של נספרסו קניתי לאחרונה מדגם PIXIE. הסיבה שקניתי את הדגם הנ"ל היא בגלל חוסר מקום על השיש אחרת הייתי קונה את ה-CITIZ בפעם השלישית.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...