Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך זה יכול להיות מצבר שנגמר אחרי שנתיים ורבע של שנפ.

אין בעיית חשמל באוטו !!!

הצריכה שאוטו מכובה היא אפסית.

אני נוסע כ-12,000 קמ" בשנה.

פורסם

"הבעיה" לא רק אצלך, מניסיוני המר עם שנפ הם לא מחזיקים הרבה זמן פעמיים החלפתי מצבר של שנפ בדיוק אחרי שנגמרה לו האחריות, אחד היה עם 20חודשי אחריות ושבק, והשני שבק אחרי 12 חודשי אחריות.

היה לי בעבר 2 מצברים של וולטה עם המכסה האדום כל אחד החזיק לי 5-6 שנים(!).

מהרכב של אימי מאזדה 6 החלפתי מצבר של וולטה שהחזיק לו 4שנים.

במוסך אני מחליף ללקוחות מצברים של שנפ ש+- החזיקו שנתיים וחצי..

היה שיא שראיתי עד כה, ביום שישי הגיע לקוח עם מצבר של שנפ שהחזיק לו 7 שנים!! זה באמת היה משהו נדיר, הוא שבק לו ממש במקרה כאשר הגיע למוסך הוא לא הצליח להתניע.

פורסם

שלום.

אצלי וולתא בלאנטיס שהיתה לי שבק אחרי 22 חודש

ומצד שני יש לי בYRV שנפ שמחזיק כבר 3 שנים ו10 חודשים.

אני משוכנע שיש כאן הרבה מזל-סדרות יותר מוצלחות ופחות

(כמו מכוניות שמיוצרות ביום שני)

וגם תלוי כמה התנעות אתה מבצע.

נשאלת השאלה-למי יש יותר בלאי-מ"ס התנעות שווה אבל עם נסיעה בשנה של 20K ק"מ

או שוב מ"ס התנעות שווה ונסיעות קצרות 5000 בשנה נאמר?

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

דבר אחד לא מבין- מדוע כמעט 80% מהישראלים קונים מצברי שנפ הישראלים ולא מצברי וורטא העולמית? שברור שמכל בחינה עדיפים, אפילו במחיר?.

לדוגמא: מצבר 52AH תוצרת וורטא גרמניה(מותג סטארטאפ) ב420 שקל כולל מע"מ.

ודבר אחרון- תמיד תיקנו את המצבר הגדול ביותר שאפשרי לרכב- כי הוא יחזיק מעמד הרבה יותר כי אחוז הפריקה בו יהיה נמוך יותר דבר שמאריך את חייו.

למשל: 50 מול 60- הבדל מחיר זניח אבל לדעתי יחזיק זמן רב יותר.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
מצבר 52AH תוצרת וורטא גרמניה(מותג סטארטאפ) ב420 שקל כולל מע"מ.

בעפולה זה אפילו 400ש"ח אך זו לא הנקודה.

הדבר החשוב ביותר שזהו מצבר "יבש" ללא צורך בטיפול - לעומת שנפ שמגיע עד כמה שאני יודע עם פקקים למילוי מים.

פורסם

רכשתי שנפ ואחרי 4 חודשים שבק חיים. מבדיקה מקיפה גילו כי הוא עבר שיפוץ. החליפו לי חדש ועד עכשיו לא עשה בעיות (טפו טפו) מאז עברה חצי שנה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...