Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,ברשותי מאזדה לאנטיס 98,גיר אוטומטי הרכב עבר 223 אל, ק"מ עקב טיפטופי שמן על הכביש,נגשתי למוסך לבדוק את העניין,הוא טוען שהנזילה היא בין הגיר למנוע,ועל מנת לתקן יש לפרק את הגיר,על הדרך הוא עשה לי בדיקת נפילת לחץ,והתוצאות הם: 1:75% 2:25:% 3:25% 4|25% נפילות,טוען שגם לאחר התיקון ימשיכו ההזעות ממקום אחר עקב נפילות הלחץ האלו. האם יש משהו בדבריו..?

פורסם

אם הגיר עובד תקין, יש טפטוף קל (לא נזילה ), "תחיה" עם המצב.

אין טעם להשקיע בהורדת גיר. גם כך המנוע נמצא מעבר לשיאו (עוד 80 אלף קמ' ואתה יכול להיות מרוצה מאורך החיים שהחזיק)

אגב, האם הגיר מקורי ולא עבר שיפוץ ? אם כן, בכלל ברכה ...

רענן

פורסם
אם הגיר עובד תקין, יש טפטוף קל (לא נזילה ), "תחיה" עם המצב.

אין טעם להשקיע בהורדת גיר. גם כך המנוע נמצא מעבר לשיאו (עוד 80 אלף קמ' ואתה יכול להיות מרוצה מאורך החיים שהחזיק)

אגב, האם הגיר מקורי ולא עבר שיפוץ ? אם כן, בכלל ברכה ...

רענן

שכחת רק שני דברים: טפטוף שמן על הכביש מסוכן לשאר הנהגים וכמובן,שבמבחן הרישוי הבא,פותח הנושא יצטרך לתקן את הליקוי שכן טסט הוא לא יעבור כך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מי אמר שזה בכלל מהגיר ועצם העניין כי בדקו דליפות מרמזת כי הנזילה מהמנוע ולא מהגיר

יכול להיות פשוט מחזיר שמן מנוע אחורי שחוק או שהנשם סתום

פורסם

מדובר כנראה על מחזיר שמן אחורי שנמצא בדיוק בין המנוע לגיר-כאשר הוא מסיים את חייו נוזל שמן מנוע.

צריך להוריד גיר /מנוע לתקן את הנזילה.אם הטסט קרוב,כנראה שפותח הנושא יאלץ לעשות זאת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קרה לי בדיוק אותו דבר נזילה לא קלה של שמן,טיפטופים מבעיה כנראה במחזיר האחורי..רק בסיטרואן קסרה,במוסך אמרו שכנראה הפיתרון היחיד לסדר את זה זה פירוק של הגיר..

מה שעשיתי חמש דקות לפני הטסט נכנסתי לתחת שטיפה(אתה יכול גם מוסך) הכי קרוב

ושטפתי את המנוע מלמטה עם קיטור..

בכל אופן לי זה עזר לעבור את הטסט

בהצלחה

• תוכן חדש...