Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן הלימודים, לפני שהיה לי רכב בבוקר עמדתי בתחנה בדרך חיים בר לב בתחנת האוטובוס. והייתי מסתכל על מה עושים הנהגים ברכב. למרות שסריגות לא ראיתי אבל שיחות בסלולרי, קריאת עיתון וספרים, התאפרות, שתיית קפה ו\או אכילת סנדוויץ' או דברים יותר מורכבים היו בשגרה. לא מפתיע בכלל לראות את הסרטון. מאד הפתיע שלנהג המשאית היה מספיק "איכפת" שהוא הוריד את היד ביחד עם הטלפון להגה ובהה במצלמים אותו.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הכל הולך בכביש היום...

אבל בחיי שהמחשבה הראשונה שראיתי את הסבתא, זה "אף אחד לא יאמין לי"...

באמת שהכל הולך בכביש, כאחד שמתפרנס מהתחום, ונוהג ממוצע יומי של 200 ק"מ בגוש דן, אומר לכם - הכל הולך.

לאחרונה יצא לי לקרוא דו"ח שהתגלגל לידי בטעות (התחלפנו ברכבים לכמה ימים וכשחיפשתי את ספר הרכב ראיתי שהיה זרוק בתא הכפפות ולא יכולתי להתאפק) שקיבל מישהו שנחשב לאחד הנהגים הטובים ביותר ברכבי יוקרה ונוסח הדו"ח היה שהוא נהג וקרא במחברת. מעבר לעובדה שאני לא יכול לנחש מה הוא עשה עם מחברת, זה היה ממש מאכזב לקרוא את הדו"ח.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

אני לא מצדיק שום התנהגות מאלו שצולמו בסרטון.

אבל, שכחו לציין באור ירוק שהנהג שלהם, תפס את הרכב השני (זה שפותר סודוקו) כשהוא נוהג ומצלם בו זמנית, ניתן לראות את זה מזווית הצילום, הרעד בידיים והקרבה מחלון דלת הנהג..

אז שיתנהגו בצורה נכונה לפני שהם פונים לקהל הרחב!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

ואם בן אדם יכול לעשות 2 פעולות בו זמנית?! לפי דעתי צריך לצ'פר אותו... :lol:

ואת האמת אני מעדיף לראות סרטונים כאלה על המדינה הקטנה שלנו ולא סרטונים מרוסיה או תאילנד כמה תאונות והרוגים שיש להם בשבוע..

מקס.

פורסם

אור ירוק האלה גם אגודה של צבועים. ראיתי ניידת שלהם מרביצה לפחות 160 בכביש של 90. הם עושים עברות בדיוק כמו כולם.

ובכלל, אתמול עמדתי ראשון ברמזור אדום לפניה שמאלה, ובא שוטר עם מסחרית ענקית והחליט שלא בא לו לחכות את התור לפנייה והוא צריך להיות לפני כולם, אז הוא פשוט נעמד לפני פס העצירה בתוך הצומת. הוא המשיך ונסע 80 בכביש של 50 תוך כדי שהוא עובר נתיבים וחותך רכבים מבלי לאותת. החלק הטוב זה שהמצלמה על הדאשבורד צילמה הכל...

.Your average Notepad

פורסם

יש גם כאלה ששמות אודם ולק בציפורניים, ויש כאלה שקוראים עיתונים

אנשים פשוט מטורפים !

לא מבין איך אפשר לקרוא עיתון בזמן נהיגה !!?

זה מסביר גם את כל התאונות של פקקים.

פורסם

ומה עם אלה שכבר לא כשירים פיזית ומנטלית לנהוג?

הם חולמנים ומאוד מפריעים ומסוכנים.

מכוון לסבתא שהיום החליטה לחתוך אותי מהנתיב הימיני לשמאלי בלי לאותת, בהפרש של 70 קמ"ש הפרש בנינו לטובתי. ומשמאל בדיוק היה רכב שבתיכנון שלו לנסות להשתלב לנתיב שלי כי אחרי רמזור הנתיב השמאלי מבוטל זמנית.

(כביש 3 נתיבים, אני הייתי באמצעי)

בלימה מקסימלית, על ה-20 ס"מ הפרידו בני לבין הסבתא ורק ברגע האחרון הפנתי את ההגה וחמקתי שמאלה מיד אחרי שהמניאק עבר אותי.

הסבתא כבר הספיקה להשתלב להכי שמאלי, כי עוד קילומטר וחצי היא צריכה לפנות בצומת.

היא במקסימום על 40 קמ"ש!

עקבתי אחריה (בימני), ובאיזה שלב היא טיפסה ל-50, שזה מבחינת הכביש הספציפי משול לעצירה בשמאלי....

צילמתי אותה ואת המספר ברמזור. לרדת מהכביש מהר היא חייבת.

עכשיו אם אני מגיש תלונה, זה בכלל יזיז משהו?

פורסם

היום כולם מדברים בפאלפון תוך כדי נהיגה אפילו נהגי אוטובוס שעליהם מוטלת אחראיות יותר גדולה, אין כמעט אכיפה של החוק.

8)
פורסם
אני שעה נגרר אחרי נהגת שחוסמת את הנתיב האמצעי, נוהגת ברנו קנגו ישנה, 30 קמ"ש בכביש של 60 ולא נותנת לעקוף, אחרי שעקפתי אותה והסתכלתי הצידה לראות מי נוהג ככה אני רואה את הנהגת עם ילדים באוטו לא חגורים קופצים כאליו הם בטרמפולינה ואת האמא עם ספר תהילים או משהו דומה על ההגה באמצע קריאה לא מסתכלת בכלל על הכביש, לא מגיבה לצפירות וחוסמת תנועה.

וזו לא הפעם הראשונה שאני נתקל במישהו / מישהי שעסוק בלקרוא עיתון או ספר באמצע כביש מהיר / עירוני.

אני לפעמים בהלם מאנשים כאלה.

עיתון ראיתי.. אבל תהילים?? אוי איזה אמא לא נורמלית היא לא חושבת שיש לה ילדים ברכב והיא נמצאת בכביש ולא בבית קפה...:shock:

פורסם

אני גם לא דוגל בהתעסקות בדברים אחרים בנהיגה אבל אני לוקח בערבון מוגבל (מאד) כל סרטון שיוצא מעמותת "אור ירוק" ורק בגלל שהם צריכים לעשות בדק בית רציני לפני שהם בכלל מעיזים למתוח ביקורת על הציבור הישראלי.

פורסם
אני גם לא דוגל בהתעסקות בדברים אחרים בנהיגה אבל אני לוקח בערבון מוגבל (מאד) כל סרטון שיוצא מעמותת "אור ירוק" ורק בגלל שהם צריכים לעשות בדק בית רציני לפני שהם בכלל מעיזים למתוח ביקורת על הציבור הישראלי.

כמו גם משטרת התנועה, שראיתי אתמול איזה נציג שלה טס לדעתי ב140+, בגהה, באזור של פתח תקווה. עוד אפילו תהיתי מה יקרה אם הוא יצולם במצלמה שיש שם ליד אם המושבות. כנראה שכלום

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...