Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גאווה של אבא חובב מכוניות :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שעידן שכח לספר כאן, זה שבשביל הערב עם הילד הוא הבריז לי מההשקה של המקלארן ספיידר החדשה, אליה הוא הזמין אותי ואת שתחיה.

סיננתי מבין שפתי קוקסינל (זה לפני שידעתי שהערב עם הילד יהיה מוטורי לעילא, סלחתי בינתיים), גררתי את האישה והגענו להשקה בחצר של מלון ששוכן במבנה הסטורי מהמאה ה19.

לצערי התמונות צולמו במצלמת טלפון היות והגעתי ישר מהעבודה ומזויות מחורבנות (היה צפוף ושתינו הרבה וודקה), לצערכם אני מופיע בחלקן.

photo1_zps0a1443ed.jpg

photo2_zps2044293c.jpg

photo3_zpsac87a282.jpg

photo4_zps2348a5b1.jpg

photo5_zpsb72bc249.jpg

photo1_zps080f49ba.jpg

photo4_zps5ee90453.jpg

photo3_zps9d799293.jpg

photo2_zpsec431d64.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

טסלה הביאו מכונית מבחן לרודסטר, נראה לי טוב לא פחות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מההשקה של המקלארן ספיידר החדשה

לצערכם אני מופיע בחלקן.

כתוב לא לגעת ולא להיכנס (ולא לרייר על ההגה:lol:), תמיד יש איזה כוכב שחייב לשים זין ולהצטלם בתוך הרכב.

בטוח שזה ישראלי...

:-P

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

יושב עליו יפה מקלארן...

מהפה שלך לאללה הרחום והחנון

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...