Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עלוב ועצוב.

באסה לחימושניקים שיחליפו עכשיו את כל מה שהם הרסו שם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חוויתי מספר אירועים דומים. כולם נגמרו בהעברת הפלסטיני לידי המשטרה והמשך טיפול שלהם בנושא.

עדיין לא פנו אלי בנושא, עברו מספר שנים מאז.

הנה מקרה מאתמול - שוטר ראה "צעירים" נוסעים בפראות, הורה להם לעצור, הותקף על ידם וגם ניסו לחטוף את אקדחו. השוטר ירה ופצע אחד מהם ברגלו. תוצאה - השוטר בחקירה ומעצר בית, התוקפים שוחררו ללא תנאים מגבילים.

מי רוצה להמר על המשך הפרשה?

דני

פורסם

אחרי מקרה כזה גם שוטר שחשב להגדיל ראש כבר יקטין אותו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ.

נושא השרשור המקורי היה "הוראות פתיחה באש". נראה לי שההוראות היום אומרות בעצם "לא לירות". אולי אני מגזים קצת? הנה סרט מלפני שלושה ימים, באל ערוב (גוש עציון). חידה לצופים: כמה יריות ירו החיילים אחרי שכל הרחוב ואשתו רגמו אותם באבנים במשך כמה דקות?

1. אפס

2. כלום

3. אני בכלל לא יודע אם הרובה שלי פועל, אף פעם לא השתמשתי בו

4. כל התשובות נכונות

דני

WABT-DwfpJk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם
ככל שהטמטום הזה יחלחל יותר ויותר (אם זה אפשרי בכלל) לא רחוק היום שחיילים לא ישתמשו בנשק

היום הזה הגיע. הכתבה הזו מתארת את המצב בצורה ברורה. אם מישהו מכיר עובדות אחרות - אשמח לשמוע.

דני

פורסם

שים לב שהוראות הפתיחה באש משתנות בין גזרה לגזרה.

אני יכול להגיד לך שלפני שלפני עמוד ענן, הייתה הגדרה שנקראת "קו ה-300" שאומרת שמכריזים על אדם שחצה את קו ה-300 מטרים והכוחות מוקפצים. אם הוא ממשיך להתקרב, מדרדרים אמצעים. היום בגזרת עזה, שונתה ההגדרה מיד לאחר מבצע עמוד ענן ל-150 ושם זה נגמר בירי בברכיים במקרה הכי קיצוני.

הצרפתיה שלי,

פיג'ו 307 1.6 ליטר 2008.

פורסם

זה מילא, ברוב המקומות אפילו לא נותנים הוראות שבנאדם נורמלי יכול להבין. מחלקים לחיילים ספרון, שבמקרה הטוב באמת מכיל הוראות פתיחה באש - אבל אנחנו מדברים על ספרון עם 50 עמודים, כתובים משני הצדדים בפונט 6; במקרה הגרוע מחלקים תדריך "מקרים ותגובות", כאשר התגובות הן בדרך כלל לברוח, כדי "לא ליצור כעס".

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הבעיה עם נוהל פתיחה באש הוא בעיר באיוש - בעזה , וקו כחול (ירדן פחות רלוונטי) יש חוקים ברורים מאוד (בעיקר בעזה) מי שעובר אותם חוטף.

באיוש יש בעיה רצינית , החברה שמה יודעים את ההוראות של הפתיחה באש יותר טוב מהחיילים (למי שיצא להיות בהפגנות של שישי בבלעין/נעלין) הם עושים לנו אחלה של ביה"ס.

ברמת הפלוגה (ואפילו הגדוד) יש אישור לגז והלם בלבד!! , כמות הכסף שצהל מבזבז על גז בשנה הוא פשוט מטורף. הערבים למדו כיצד להתגונן מפני הגז. כנל לגבי הלם.

גומי ו0.22 באישור מח"ט בלבד - פה מתחיל הביזיון , נכון מדובר על כלים שהורגים , אבל מצד שני אישור ברמת המ"פ תספיק. בקוו יש בעיה רצינית של זמן , תפסת מישהו זורק בקבוק תבערה (אף פעם לא הבנתי את הנוהל המטומטם שקיים היום) מותר לך לירות רק אם אתה רואה אותו זורק את הבקבוק לא שניה לפני לא שניה אחרי , ולך תשיג אישור ירי לזה.

תיכנסו לYOUTUBE אתם תראו שמה חיילים מושפלים בצורה שתהיו בטוחים שמדובר בסרטונים מזוייפים.

ולסיפור קצר - לפני כמה שנים הפגנה בבלעין , חייל מחליק על אבן ונופל על הריצפה , ערבי רוצה להוריד לאותו חייל את הראש עם סלע , למזלו למט"ק היה גומי בקנה והסיפור נגמר בטוב.

כמות התחקירים שהגדוד עבר היא מטורפת - ובסוף הוציאו את המטק אשם , כי אבנים לא הורגות..

פורסם

מביש ומביך לראות את חיילי צה"ל העוברים אימונים מפרכים והכשרות ארוכות, מרעילים אותם וגורמים להם לצאת כמו חיות רעות לקרב, אבל כשצריך ליישם את מה שהם למדו - עוקרים להם באכזריות את השיניים, ואנחנו צריכים לראות את הבושה שבה נרגמים ג'יפים של מג"ב בסילוואן באבנים, דוידים של הצבא נרגמים בפחיות צבע בדורה (ועוד העורך הגדיל לעשות והכניס שיר ניצחון), בושה לראות ערבי מגיע למרחק שלילי מהחייל ותוקף אותו - ולחייל אין אפשרות לעשות כלום, ועוד ועוד.

הכל מתחיל ונגמר בפוליטיקה. הטעות הגדולה של הצבא בשנים האחרונות היא שהפוליטיקה פשתה בו והשרים והח"כים מחליטים לחיילים מתי לירות ומתי לברוח. עצוב לראות שבגלל אפס מאופס שיושב על הכסא שלו בכנסת/בימ"ש/משרד החייל לא יכול להגן על עצמו. בושה וחרפה!

אנחנו, כמי שמשרתים במילואים, צריכים להקים קול צעקה רמה ולהרעיד את האדמה! אני מתעתד לשלוח מכתב לכל הנוגעים בדבר, ואפילו, אם יהיה לי גב של מספיק אנשים, להגיש בג"צ כנגד כל הנוגעים בדבר במטרה לשנות את המצב ולשרש את הפוליטיקה מהצבא. לא ייתכן מצב בו חייל חוטף אבנים אבל לא יכול להגיב. אין סיבה שבעולם שיקרה מצב כזה.

אני בוש ונכלם לראות את הנעשה, אני מתבייש בכל הקצינים האפסים שמפחדים על הת*ת בשמנמן שלהם ולא מגבים את החיילים שלהם! אני נגעל עד עמקי נשמתי לראות את כל הדברים הללו, ועוד לשמוע את הערבים צוחקים בזמן שג'יפים של מג"ב נרגמים באבנים. הם צריכים לבכות כל יום וכל לילה, ואיך שרון אמר? שבכל בוקר יקומו לספור הרוגים. ככה צריך, עד אשר יבוא לציון גואל.

אני אתחיל במכתבים לכל הנוגעים בדבר. אנא, אם אתם מעוניינים בשינוי המצב, צרו עימי קשר בה"פ. ליבי כואב ודואב לראות את חיילינו המעולים והאמיצים כאשר הם נסים על נפשם, כי קצין פחדן ומוג לב לא מאשר להם להגן על עצמם.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

^

לא יעזור, לצערי רק כאשר מישהו יהרג ישתנו הנהלים.

הייתה כתבה היום בערןץ אחד ודיברו שם על הלחץ מצד הפיקוד הזוטר בצבא ופוליטיקאים מהימין (מעניין שאת שאר המפה הפוליטית זה לא מעניין) לשינוי הוראות הפתיחה באש, התשובה של פיקוד מרכז הייתה שהנהלים לא ישתנו וצהל יש את כל הכלים להתמודד עם הההפסד"ים בצורה נחושה ומדודה...

פורסם
מביש ומביך לראות את חיילי צה"ל העוברים אימונים מפרכים והכשרות ארוכות, מרעילים אותם וגורמים להם לצאת כמו חיות רעות לקרב, אבל כשצריך ליישם את מה שהם למדו - עוקרים להם באכזריות את השיניים, ואנחנו צריכים לראות את הבושה שבה נרגמים ג'יפים של מג"ב בסילוואן באבנים, דוידים של הצבא נרגמים בפחיות צבע בדורה (ועוד העורך הגדיל לעשות והכניס שיר ניצחון), בושה לראות ערבי מגיע למרחק שלילי מהחייל ותוקף אותו - ולחייל אין אפשרות לעשות כלום, ועוד ועוד.

הכל מתחיל ונגמר בפוליטיקה. הטעות הגדולה של הצבא בשנים האחרונות היא שהפוליטיקה פשתה בו והשרים והח"כים מחליטים לחיילים מתי לירות ומתי לברוח. עצוב לראות שבגלל אפס מאופס שיושב על הכסא שלו בכנסת/בימ"ש/משרד החייל לא יכול להגן על עצמו. בושה וחרפה!

אנחנו, כמי שמשרתים במילואים, צריכים להקים קול צעקה רמה ולהרעיד את האדמה! אני מתעתד לשלוח מכתב לכל הנוגעים בדבר, ואפילו, אם יהיה לי גב של מספיק אנשים, להגיש בג"צ כנגד כל הנוגעים בדבר במטרה לשנות את המצב ולשרש את הפוליטיקה מהצבא. לא ייתכן מצב בו חייל חוטף אבנים אבל לא יכול להגיב. אין סיבה שבעולם שיקרה מצב כזה.

אני בוש ונכלם לראות את הנעשה, אני מתבייש בכל הקצינים האפסים שמפחדים על הת*ת בשמנמן שלהם ולא מגבים את החיילים שלהם! אני נגעל עד עמקי נשמתי לראות את כל הדברים הללו, ועוד לשמוע את הערבים צוחקים בזמן שג'יפים של מג"ב נרגמים באבנים. הם צריכים לבכות כל יום וכל לילה, ואיך שרון אמר? שבכל בוקר יקומו לספור הרוגים. ככה צריך, עד אשר יבוא לציון גואל.

אני אתחיל במכתבים לכל הנוגעים בדבר. אנא, אם אתם מעוניינים בשינוי המצב, צרו עימי קשר בה"פ. ליבי כואב ודואב לראות את חיילינו המעולים והאמיצים כאשר הם נסים על נפשם, כי קצין פחדן ומוג לב לא מאשר להם להגן על עצמם.

למרות התיסכול הרב שהחיילים בשטח מרגישים (פעם ראשונה נתקלתי בזה כשהייתי בסדיר בשטחים לפני כמעט 20 שנה) צריך לזכור שלמרות שלצבא מותר להמליץ - מי שקובע בסוף מה הצבא יעשה זה הדרג הפוליטי והצבא צריך לקיים את זה ללא עוררין.

ולמרות התסכול ותחשות ההשפלה, בסופו של דבר החיילים שלנו לא נהרגים, בטח לא בהשוואה לתקופות בהן כדורי גומי היו סטנדרט או כאשר השתמשנו באש חיה.

וכמובן, כאשר מיידי האבנים הם יהודים כשרים - אז האבן לא הורגת...

http://www.scribd.com/doc/140619194/Yediot-in-Depth-Netzach-Benyamin-May10-13

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

זה ברור שגם פורעים יהודים צריכים לבוא על "שכרם". האבן היא אבן, ולא משנה אם היא הועפה מיד יהודית או מיד ערבית. אין הבדל בין הנזקים שייגרמו, ועל כן העונש צריך להיות מידתי כלפי כל אחד מהצדדים.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ.

האמת, התלבטתי קצת אם להקפיץ או לא - בסרטון כאן אין שום חידוש.

אבל אולי יש טעם להראות שלא היה מדובר במקרים חריגים, אלא שיש כאן מגמה שנמשכת.

הסרטון הבא צולם בירושלים. בלוקים מהגגות, ודליי צבע שנועדו לחסום את שדה הראיה. כמו כן רכב שחוסם את רכבי המשטרה.

דני

FrChjtPUgGs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

• תוכן חדש...