Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את האמת אני מבין את milanista, אני היתי באותם מצבים כמוהו, רק בים (חיל הים דבורות), גם שם הוראות פתיחה באש היו מעורפלות, הינו צריכים להתמודד אם דייגים לבנונים אשר חוצים על בסיס שעתי את הגבול לישראל ולא מוכנים להתפנות, כי הם היו יודעים שלא יקרה כלום (אהם אהם בשטח לפעמים היו דברים אחרים), אז יופי חיל הים צייד אותנו בתותחי מים, נראה לך שלדייג לבנוני (אשר מסופח מהחיזבאלה) בחורף מפריע שמשפריצים עליו מי ים? (והוא דג עוד בלי חולצה).

הינו צועקים עליהם בערבית, משפריצים עליהם בתותחי מים, נוהל פתיחה באש לכיוונם אם מאג, ותותח 20 ממ, כלום לא היה עוזר, חיל הים הגדיל ראש והביא לנו בזמנו תותח צבע, הבעיה היתה שהכדורי צבע היו חודרים את הסירות דיג שלהם :twisted:

אז במקום לסמן את הסירות הדיג זה היה פשוט מפרק להם אותם :lol: אז היתה צריך לראות את הפרצופים שלהם, ואת האמת את שלנו גם, ותבין המרחק בינך לבינם הוא מספר עשרות מטרים.

מה אתה אמור לעשות במקרה כזה? אני רק יכול להגיד לך שבשטח המפקד היה לוקח את הפיקוד לידו, גם אם בחוף ההוראות היו אחרות, כי אנחנו אילו שהינו צריכים להתמודד איתם, והינו מקבלים תמיד גיבוי מלא מצד החוף, כי אין לדעת איזה מהם מחזיק נשק, או מוקשים ימיים (היו מקרים).

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכותרת אומרת הכל

חיילים ירו בפלסטיני שיידה בקבוק תבערה בחברון

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4319603,00.html

בחיים שלי לא שמעתי שאפשר ליידה בקבוק תבערה על חיילים מבלי להתבלבל שהוא עלול לשרוף אותם בחיים.

אבל YNET? ירו בפלסיטיני מחמת הספק, שאולי רק רצה להפגין נוכחות והתכוון שהבקבוק יפול רק באזור ויצטלם טוב בעיתון.

אני מאחל לכתב הזה שיעמוד מול אותו הפלשיתינאי שמיידה בקבוקי שתייה בטעמים, ואז ישאל שוב האם החיילים ירו במחבל או בפלסטיני שזרק בקבוק.

עכשיו אני גם מתחיל להשתכנע שיש כאן מגמה מסויימת להציט את הגזרה בגדה המערבית, כדי שלאום תהיה סיבה נוספת להצדיק את ההחלטה על הקמת מדינה משקיפה. כל זה בתוספת הבחירות שמדגישות את הפערים בין השמאל לימין, יוצרות פה מצב מאוד עדין ומסוכן שעלול להוביל למיני אינטיפאדה נוספת.

אני מזכיר שהכוחות שנמצאים באזור עושים שם פעילות אבטחה שוטפת ולא היו אירועים מיוחדים בתקופה האחרונה (יהודה ושומרון לא עזה), יש גורמים שמניעים את הצעירים הללו לצאת לרחובות ולעשות בלגן.

נותר לחזק את ידיהם של כוחות הבטחון שלנו שנקרעים בין להיות הומניים לחיות האדם הללו לבין ביצוע המשימה.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

נותר לחזק את ידיהם של כוחות הבטחון שלנו שנקרעים בין להיות הומניים לחיות האדם הללו לבין ביצוע המשימה.

לצערי אתה צודק. זה מה שיש לנו לעשות כרגע, ולקוות לעתיד טוב יותר.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

זה כי אסור לך לירות במישהו שמחזיק בקבוק תעברה ואחרי שהוא זרק אז הוא כבר לא מהווה איום וגם אז אסור לך לירות בו.

הסתום שהמציא את השטויות האלו יוצא מנקודת הנחה שהחיילים יצליחו לעשות משהו במיקרו-שניה שעוברת בין הנפת היד לבין ההשלכה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

נתקלתי בחיילים ששלפו אקדחים ופגעו בזרועות של זורקי אבנים בעת שהניפו אותן. משהו די מדהים. אבל זה היה ב-1993, ומדובר במקצוענים (צעירים) של מג"ב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ולפני המשפטיזיציה של המערכת הצבאית. בחייאת, אני בטוח שכולנו זוכרים את השטות שנקראת נוהל מעצר חשוד :|

אתה צריך לצעוק לאיזה מישהו באמצע הלילה להזדהות עשרים פעם בעברית, שלושים פעם בערבית, עשר פעמיים בסוואהילית ופעם אחת במיקרונזית (כי הם חברים שלנו). אחר כך, כשהחשוד הזה כבר קרוב יותר אליך אתה אמור "לשקשק" בנשק גם כמה פעמים, ואז, אם לא נהרגת, אז מותר לך לדרוך ו... לירות באוויר :roll: כל אחד דוחף כסת"ח על כסת"ח על כסת"ח, ובסוף מחלקים לחיילים ספר באורך של "מלחמה ושלום", בנוסח המקורי, בלי תרגום לעברית ועם תרשימים שהשד יודע מאיפה הביאו אותם, כולל חלוקה למרחקים ברורים מנקודה כזאת או אחרת ("אה, שנייה, אתה עם הרובה, אתה מוכן לעצור? אני צריך למדוד את המרחק שלך מםה") ואז מתפלאים כשחייל לא יודע בכלל מה הוא אמור לעשות עם הבזנ"ט שחילקו לו. לא חבל על כל הכסף שהולך על אחזקת נשק? שיחלקו אקדחי קפצונים ודי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
ולפני המשפטיזיציה של המערכת הצבאית. בחייאת, אני בטוח שכולנו זוכרים את השטות שנקראת נוהל מעצר חשוד :|

אתה צריך לצעוק לאיזה מישהו באמצע הלילה להזדהות עשרים פעם בעברית, שלושים פעם בערבית, עשר פעמיים בסוואהילית ופעם אחת במיקרונזית (כי הם חברים שלנו). אחר כך, כשהחשוד הזה כבר קרוב יותר אליך אתה אמור "לשקשק" בנשק גם כמה פעמים, ואז, אם לא נהרגת, אז מותר לך לדרוך ו... לירות באוויר :roll: כל אחד דוחף כסת"ח על כסת"ח על כסת"ח, ובסוף מחלקים לחיילים ספר באורך של "מלחמה ושלום", בנוסח המקורי, בלי תרגום לעברית ועם תרשימים שהשד יודע מאיפה הביאו אותם, כולל חלוקה למרחקים ברורים מנקודה כזאת או אחרת ("אה, שנייה, אתה עם הרובה, אתה מוכן לעצור? אני צריך למדוד את המרחק שלך מםה") ואז מתפלאים כשחייל לא יודע בכלל מה הוא אמור לעשות עם הבזנ"ט שחילקו לו. לא חבל על כל הכסף שהולך על אחזקת נשק? שיחלקו אקדחי קפצונים ודי.

מה שמבדיל מפקד בשטח, ויהיה אפילו רב"ט , מהחייל שוייק ,זה בין השאר לקיחת אחריות על עצמו במקום להפיל את הדילמה על פקודיו. הוא היה צריך לירות ראשון באחד מזורקי האבנים בידיעה שאולי יציל עין/ראש של פקוד שלו ואולי יישב בכלא 4. אחרי שהמפקד יורה יש כיסוי לפקודים לירות . כך היו צריכים הערבים לראות שמטופלת ההשתוללות שלהם נגד צבא.כך היה נחסך במשך השנים הרבה דם, יהודי וערבי במחיר מעט דם שחוששים שהמצלמות ייראו.שלא לדבר על כך שאפשר לדאוג, כמו נא"טו באפגניסטן, שהמצלמות לא ייראו.באיזה עיתון/אתר ראה מישהו אזרחים הרוגים שם ? כך צריך.

פורסם

אני לא בטוח שאתה צודק. המנטליות בצבא היא שמפקדים זוטרים (וחפ"שים במיוחד) הם מפגרים שצריך לוודא אותם בכל דבר, ורק על קצינים אפשר לסמוך. כלומר מראש לוקחים את החשיבה העצמאית מדרג מסויים בצבא, ואז ממילא שיקול הדעת שלו, לא ממש נחשב כ"טוב".

יש צבאות בהם היכולת של כל חייל ומפקד לתפקד בצורה עצמאית נשמרת. אצלנו זה לא ככה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
על זה אני מדבר, חייל עם נשק ביד צריך להתקוטט עם מתפרעים, ללא אמצעים. אם יחטפו לו תנשק מה הלאה?

אז יגידו שהחייל לא בסדר כי הוא היה צריך לירות.

אבל אם הוא היה יורה אז היו אומרים שהחייל לא בסדר כי לא היה צריך לירות.

כבר כתבו על זה ספר שלם - "catch-22"...

דני

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במצב כמו בתמונה אסור לחייל לתת למתפרע את הסתרשף בשיניים ולנטרל אותו בטענה שניסה שניסה לחטוף לו את הנשק?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
במצב כמו בתמונה אסור לחייל לתת למתפרע את הסתרשף בשיניים ולנטרל אותו בטענה שניסה שניסה לחטוף לו את הנשק?

לא.

במצב כמו בתמונה הזו אני הייתי עושה בידיוק מה שאתה מתאר+ העברתו לידי המשטרה להמשך טיפול.

מה שהיה קורה זה:

1. הערבי מתלונן נגדך על תקיפה.

2. אתה מתלונן נגדו.

3. המשטרה חוקרת אותך ולא אותו.

4. במקרה הטוב המשטרה מחליטה לא להגיש נגדך כתב אישום.

5. ארגוני שמאל מסייעים לערבי לתבוע אותך בתביעה אזרחית.

כל הנ"ל לא דמיוני כלל וכלל, למרבה הצער.

דני

פורסם

הכי פשוט, אתה יורה בו ואז יש רק גרסה אחת :wink:.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...