Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
רוב הצילומים שאנחנו נחשפים בתקשורת מצולמים כדי להציג "תוקף" ו"מותקף" לצערנו רוב הסרטונים מצולמים בידי גורמים אנטי ישראלים

אולי צריך להגביר את השימוש במצלמות קסדה על חיילים שמשרתים באיזורים כאלו של חיכוך מתמיד

זה קיים - הבעיה היא שדובר צה"ל מתנהל כמו מזדה3 בנחל צין.

ולהתפתחות האחרונה - הבעיתיות בסיטואציה היא אפילו לפני דריכת הנשק, היא בכך שמישהו מעז להתקרב ככה לחייל. בכל אופן, עדיף לשבת בכלא מאשר שישבו עליך שבעה.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבעיה היא לא בנהלי פתיחה באש, לפי נהלי פתיחה באש בעת סכנה לחייל נכנס נוהל פתיחה באש - ירי למסת גוף על מנת להרוג.

הבעיה היא עם המילה "סכנה", ליתר דיוק עם הפירוש שלה, יושב לו מישהו, שלא נתקל בסיטואציה הזאת מעולם, או ששכח איך זה להיות בסיטואציה, ובדיעבד מנתח האם זו באמת הייתה סכנה או שלא.

ואיכשהו תמיד תמיד שופטים את החייל לחומרא ומפחיתים מהסכנה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הבעיה היא עם המילה "סכנה", ליתר דיוק עם הפירוש שלה

הפירוש הוא פשוט:

• אם החייל חי אז לא היתה סכנה והיה אסור לו לעשות שום דבר.
  • אם הוא מת או פצוע קשה, אז הוא לא בסדר כי הוא היה צריך לירות.

וכבר כתבו על זה ספר - "מלכוד 22". :brickwall:

דני

פורסם
המחאה היא אכן על התופעה ולא על ההדחה, כי הרבה מהמוחים מבינים שהוא הודח בגלל שזרק אבן על המפקד שלו,

והוא גם הודה בזה. הצבא אכן הפך רופס וזה מרתיח לראות את זה. בתקופתי, שזה בתחילת שנות התשעים, אם פלסטיני

היה דוחף חייל, היו מפרקים לו את הצורה. אני לא אומר שזה בסדר, אבל גם ההוראות המפגרות לחיילים לא להגיב על כלום

פשוט מתסכלות את החיילים, ומצד שני מעודדות את הפלסטינים, שגם ככה אלופים בלביים תקריות כאלה.

+1 אכן נכון מאד.

אני גם מהאסכולה הישנה ומההסטוריה והניסיון שלי מקרים כאלה לא היו קורים בעבר.

קשה לי להאמין שיש צבא אחר בעולם שמרשה הפקרות כזו לחילים שלו, וכאן צריכים כניראה להפנים שחייבים לתת את הגב לכל חיל שיוצא לפעילות מול כל העולם ושיפסיקו להצטדק כי אומות העולם לא פחות דואגות לחיילים שלהן.

קובי

:-)

פורסם
הפירוש הוא פשוט:

• אם החייל חי אז לא היתה סכנה והיה אסור לו לעשות שום דבר.
  • אם הוא מת או פצוע קשה, אז הוא לא בסדר כי הוא היה צריך לירות.

וכבר כתבו על זה ספר - "מלכוד 22". :brickwall:

דני

ואם הוא קצת פצוע אז הוא היה צריך קצת לירות :brickwall:

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תלוי בכמות הדם שנשפך ובזווית הצילום. זה באמת דבר שקשה להעריך אותו תוך כדי אירוע, ומכאן הבעיה.

וברצינות: כמו מרי אנטואנט הידועה ("אם אין להם לחם, שיאכלו עוגות"), גם לאנשי מערכת המשפט, שהם המחליטים כאן את ההחלטות בפועל, אין שום קשר למציאות. יתכן מאד שמבין הררי הסעיפים ותתי הסעיפים שלהם, הם באמת חושבים שהדרישות שלהם ניתנות לביצוע - ממש כמו שמרי אנטואנט באמת חשבה שמי שאין לו לחם, יכול לאכול עוגות. הרי אצלה לא היתה שום בעיה... וכך גם אותם משפטנים: הם אינם עומדים לעולם במצבים האלה, ולכן יתכן מאד שאין להם שום מושג, עד כמה הכללים שלהם דמיוניים.

דני

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

[h=1]אולי מישהו כן לקח קצת סידן וחיזק את עמוד השדרה שלו כי צה"ל אישר לחיילים לפתוח באש חיה לעבר משגרי זיקוקים.[/h]תיכף נשמע את בצלם אומרים שהמפגינים רק באו לעשות שמח לחיילים :loco:.

http://www.kikarhashabat.co.il/%D7%A6%D7%94%D7%9C-%D7%90%D7%99%D7%A9%D7%A8-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A4%D7%AA%D7%95%D7%97-%D7%91%D7%90%D7%A9-%D7%9C%D7%A2%D7%91%D7%A8-%D7%9E%D7%A9%D7%92%D7%A8%D7%99.html

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...