Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא.

מה שהיה קורה זה:

1. הערבי מתלונן נגדך על תקיפה.

2. אתה מתלונן נגדו.

3. המשטרה חוקרת אותך ולא אותו.

4. במקרה הטוב המשטרה מחליטה לא להגיש נגדך כתב אישום.

5. ארגוני שמאל מסייעים לערבי לתבוע אותך בתביעה אזרחית.

כל הנ"ל לא דמיוני כלל וכלל, למרבה הצער.

דני

חוויתי מספר אירועים דומים. כולם נגמרו בהעברת הפלסטיני לידי המשטרה והמשך טיפול שלהם בנושא.

עדיין לא פנו אלי בנושא, עברו מספר שנים מאז.

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חוויתי מספר אירועים דומים. כולם נגמרו בהעברת הפלסטיני לידי המשטרה והמשך טיפול שלהם בנושא. עדיין לא פנו אלי בנושא, עברו מספר שנים מאז.

אני שמח שהכל הסתדר לך טוב. אבל היו מקרים אחרים שבהם זה נגמר אחרת, גם אחרי שמונה שנים.

דני

• חברי המעגל הראשון
פורסם

"אנחנו אספנו אבנים ברחוב לבנות גדר בגינה ולפתע הבריונים הציונים דהרו בג'יפים הגדולים שלהם בפראות ברחוב אז נבהלנו ועפו לנו האבנים מהידיים"

אם זה לא היה עצוב זה יכל להיות דיי משעשע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ככה זה ימשך עד שהסתומים למעלה יבינו שאבן, נשק פרימיטיבי ככל שתהיה, גם יכולה להרוג ויאפשרו לפתוח באש חיה על המתפרעים הללו. זה שאבן פוגעת בג'יפ וכביכול לא גורמת לאבידות בנפש לא מאפשר להבליג על פעולה כזאת. כי ככה, מה יהיה השלב הבא? להציב טנק במקום שיש בו פיגועי ירי (קליעים לא חודרים)?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

להבדיל ממשטרה, צבא צריך לטפל בהמון זועם רק ככה:

http://www.youtube.com/watch?v=UEw3E3POc7Y&bpctr=1355792019 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
...מה יהיה השלב הבא? להציב טנק במקום שיש בו פיגועי ירי (קליעים לא חודרים)?

כן. כך עשו בגוש קטיף, והתוצאה - מטען גחון שפוצץ מרכבה 3.

בינתיים ביו"ש חזרנו לשיטת ה"פילבוקסים" הידועה מימי הבריטים, בהצלחה רבה:

http://www.youtube.com/watch?v=5BE0pATin6I דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

דני

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ראיתי היום תמונה מזעזעת ונזכרתי בשרשור הזה.

כמובן שירי על מנת להרוג אינו בא בחשבון בסיטואציה כזאת.

אבל, האם ירי לשם פציעה-בירכיים ומטה היה נוגד הוראות פתיחה באש?

382205_569319889744728_377954823_n.jpg

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

טוב שהוקפץ.

מי שלא שמע ברדיו את הביזיון החדש: יוקם מנגנון שתפקידו לבקר כל פגיעה ב׳בלתי מעורב׳ ולהגיש מסקנות האם יש מקום להעמדה לדין או לא :|

שיתנו לחיילים כבר אקדחי קפצונים. למה הם מסתובבים עם המוט המיותר הזה על הגב? :evil:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
ראיתי היום תמונה מזעזעת ונזכרתי בשרשור הזה.

כמובן שירי על מנת להרוג אינו בא בחשבון בסיטואציה כזאת.

אבל, האם ירי לשם פציעה-בירכיים ומטה היה נוגד הוראות פתיחה באש?

תלוי מהם הוראות הפתיחה באש בגזרה ההיא.

יש מקומות שמחמירים יותר ויש שמחמירים פחות.

בתמונה ההיא יש הצדקה מלאה לדחוף את הנשק קדימה במהירות ובעוצמה על מנת לפצוע ולהפסיק את תקיפת החיילים. פעולה כזו היא לגיטימית לחלוטין לפי מה שנראה בתמונה.

מטווח כזה קרוב הייתי חושש לשחרר כדור לפלג גוף תחתון, הוא עוד עלול לפגוע בחיילים שלנו.

פורסם

בתמונה ההיא יש הצדקה מלאה לדחוף את הנשק קדימה במהירות ובעוצמה על מנת לפצוע ולהפסיק את תקיפת החיילים. פעולה כזו היא לגיטימית לחלוטין לפי מה שנראה בתמונה.

שוב אתה טועה בהבנת הבעיה. השאלה היא לא מה נראה לאדם מקצועי שמכיר את הנושא כסביר, אלא מה יראה לשופט שלא היה במצב כזה מעולם כסביר או לא.

ומאחר שאינך יודע מראש מי יהיה השופט, גם אינך יכול לצפות מראש מה תהיה ההחלטה. ולכן אינך יכול לפעול, כפי שאנחנו רואים.

ואם אתה חושב שאני אולי קצת מגזים - הנה דוגמה חדשה מאתמול.

דני

פורסם

דני, הבהרת את הנקודה בצורה טובה.

אני מתבייש במוסד שאלו הם פסיקותיו לאור מצב פשוט בהרבה.

ועדיין אני אפעל בצורה שתיארתי ובהתאם לסיטואציה בשטח מבלי להעלות בדעתי את האופציה של עמידה לדין.

פורסם

זה אתה, אבל ככל שהטמטום הזה יחלחל יותר ויותר (אם זה אפשרי בכלל) לא רחוק היום שחיילים לא ישתמשו בנשק, או יפספסו בכוונה - ולו רק כדי לגרום למישהו אחר לירות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בניגוד אליך אני עדיין מאמין ביצר הבסיסי עליו מחונכים רוב לוחמים(שלא כמו הסרטונים מתחילת השרשור) ובאחוות לוחמים.

אם יהיה לי חשד שלוחמים שאני יוצא איתם לפעילות לא ינהגו כמוני, הם פשוט לא ייצאו לפעילות. - קל לי לומר את זה כי המסגרת תחתי קטנה יחסית ואין לי רצון עז להפגע במהלך הפעילות שיטלו בה לוחמים כאלה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

השיא הקודם של "כושר ההרתעה של צה"ל" החזיק מעמד בערך שבועיים, קבלו את השיא החדש.

כוח של ארבעה כלי רכב נרגם באבנים, ארגזים, לבנים וכל הבא ליד, במשך דקות ארוכות. גם ילדים עם תיק של בית ספר על הגב משתתפים בשמחה (4:20 והלאה). כושר הרתעה כבר אמרנו?

אה, וכל זה בעיר הבירה של מדינת ישראל.

y-zF-vMfo50 דרך יוטיוב

דני

• תוכן חדש...