Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הבדל בין חייל שהגישו שהשתתף בעופרת יצוקה והגישו נגדו תביעה על פשע מלחמה, לבין חייל שהחליט על דעת עצמו לדפוק כדור לערבי, בלי להסתמך על הוראות פתיחה באש\פקודה.

אני טוען שאין שום הבדל, ובכל מקרה המערכת שצריכה להתמודד עם טענות כנגד החייל היא מערכת השיפוט הצבאית - לשם כך בדיוק היא קיימת.

תסכים איתי שבמידה והסיפור היה אמיתי צה"ל לא יכול להגן על חייל כזה

אני אומר שאל החייל לא צריכים לבוא בטענות בשום מקרה. אם חושבים שחייל עשה דבר לא בסדר, אז אפשר לבוא בטענות למדינה ו/או למפקדי הצבא - אבל לא לחייל. זה מה שאני אומר.

דני

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
השופטים נפנפו את התביעה שלו עם פיצוי מגוחך משום ש"הטענות של דיין היו אמת לשעתה".

עד כמה שזה נשמע אדיוטי, זה בסך הכל המשך טבעי ומתבקש לגישה של "אי שפיות זמנית", שמשמעותה המעשית היא שאף אחד לא אחראי לשום דבר שהוא עושה.

דני

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

האם, לאור (לחושך?) הסרטונים הקודמים, אפשר בכלל להעלות (להוריד?) את הרף עוד קצת?

שאלה טובה. ובכן, ננסה. הנה חיילי צה"ל בורחים מכמה ילדים שזורקים אבנים. שוב בג'ילזון. צולם ע"י תושב מבית אל. נלקח מכאן.

דרך אגב, אם זה לא ברור - אין לי שום טענות כלפי החיילים, ברור לי לגמרי שאין להם ברירה. הבעיה היא לא אצל החפ"שים.

דני

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שימו לב שהבחור שהגיח מאחור אחרי שהחייל דרך את הנשק, היה עם אגרופן.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

נו זה ידוע שהנבלות האלו משחקים אותה תמימים, מחפשים לעשות פרובוקציות ואז מצלמים.

וכן הילד מאחורה היה עם אגרופן, במקומו הייתי מוריד לו כת לפנים, ההרתעה נעלמת וזה מתחיל להיות מסוכן.

בושה לצה"ל שחייל כזה מודח, סיטואציה לא קלה בכלל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כוחו של האינטרנט מפתיע אותי לטובה כל פעם מחדש.

חיילי צה"ל במחאה לטובת החייל שהודח.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/575/944.html?hp=1&cat=875&loc=1

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מאבק שלא צריך היה להתקיים מלכתחילה.

איזה אבסורד. דורשים מאנשים להגן, לא נותנים להם כלים. וברגע שמישהו חושף שיניים - מפנים לו את הגב.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

צריך לחכות לתחקיר, אבל ע"פ התמונות , וע"פ דעתי, דריכת הנשק הייתה במקום. הטעות החמורה של החייל היתה שהוא נכנס לויכוח עם החברה שהיו שם. כמובן שקל לשפוט לאחר מעשה.

דרך אגב נראה שהחייל היה שם לבד, לא ברור למה, עד כמה שאני זוכר זה לא אמור לקרות. הוא היה צריך לעלות מול הכוח הקרוב בקשר ולכוון את הנשק אל מול האיום. ברגע שהוא התחיל לענות לאנשים ולקלל אותם נוצרה שם אוירה שלא היתה אמורה להיווצר. המלחמה היום היא על דעת הקהל, קל מאוד להציג את החיילים ברברים.

כמו כן, צריך להוסיף בטירונות ובאל"תים שיעורים שמתקשרים לבעיות של בט"ש אל מול תקשורת (היום לא צריך נשק, צריך מצלמה), להזיק זה בטוח לא יזיק.

פורסם

לפני חודש ראיתי שחייל רוסי בקרים ירה באוויר על פחות מזה.

לא משווה את עצמנו לצבא רוסיה, ולא אומר שצריך להיות כמוהם, אבל הרפיסות הזאת שמאפשרת לאיזשהו טמבל להתקרב לחייל ועוד לדחוף(!) אותו, זה משהו שעבר כבר גבול.

פורסם

צה"ל הפך מזמן לצ"רל = צבא רפיסות לישראל. קודם כל המחשבה על "איך נצטייר בפני כל העולם" , לאחר מכן הסיכון של החיילים. פשוט בושה.

התביישתי להיות אחד מאלו שחוטפים יריקות וקללות (עזבו את המילוליות) ובמיוחד אבנים ולשבת בצד מנגד ולא לעשות כלום כי...אין אישור אפילו לא לפיזור.

שמח שהדבר הזה קורה ואולי סופסוף תגיע מהפכה בחוק המטופש הזה שמסרס את חיילי צה"ל. להיות לוחם היום זה בדיוק כמו להיות ג'ובניק, מחזיק נשק ולא עושה איתו כלום.

Opel Adam S 2017

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4514982,00.html

דוד הנחלאווי: תודה, אך הודחתי לפני התקרית

בצבא אמרו כי החייל דוד אדמוב, שתועד דורך נשק ליד נער פלסטיני בחברון, נשפט על עבירות לא קשורות והודח מתפקידו כלוחם. גם החייל אישר זאת בפוסט שפרסם. במקביל, חיילים הצטלמו עם שלטי תמיכה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ה"מחאה" היא לא על מקרה ספציפי אלא על תופעה נרחבת.

דברים כאלו קוראים על בסיס יומי, והחיילים לא מקבלים את הגיבוי שמגיע להם.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...