Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישראל היא ללא ספק מעצמה עולמית בטכנולוגיית הדפסה.

וכעת ה"טכנולוגיה" שהופכת מצלמות למדפסות כסף.

על חשבוננו - אלה מה?

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000804236#fromelement=hp_firstarticle

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם מדובר על עבירות חמורות כמו זכות קדימה, מעבר חצייה, קו לבן, נסיעה על שוליים ואי תנועה - זה מבורך. מדובר על מיזם שיכול להציל חיים לאומת מסחטת הדוחות הנוכחית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מסכים ב 100%.

אבל בטוח ב 100% שזה לא במקום המסחטה הנוכחית

וגם ב 100% שזה לא יתמקד רק במה שנכון וחשוב.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שי, אני מסכים אתך לחלוטין.

גם אני כנהג נורמטיבי מבצע כמה וכמה עבירות חמורות לכאורה, כי אין לי ברירה פשוט.

מי מאיתנו לא נתקל במצב שבו כמה חמורים מחנים ליד מקום חשוב (עירייה, דואר, משהו) שאין שם יותר מדיי חנייה, אז הם חוסמים את הכביש? וכשחוסמים לך את הנתיב, אתה תעקוף, נכון? אז זהו, ששם מדובר על נתיב יחיד לכיוון הנסיעה, ועקיפה הינה מעבר על פס לבן. אני יכול להיות סופר-דופר נורמטיבי בכל שאר התחומים, אבל לחטוף דוחות כל יומיים הגוררים נקודות רק בגלל כמה יונות שחונים כמו תחת ומפריעים לכולם. ולא, לחכות שהם יסיימו את הסידורים שלהם זה לא ריאלי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לצערי אני חושב שזה יתמקד במה שקל לאכוף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא ברור לי מהכתבה אם באמת יש טכנולוגיה כ"כ מתקדמת, שנותנת לזה מענה. מקווה שלא. מוכן גם להתערב (מבלי בכלל להכיר את הנפשות הפועלות) שהגאון שהוציא את הדרישה הזאת מטעם המשטרה חוטא בעצמו ב99% מהעברות המתוארות שם. אבל להם בטח יש חסינות מובנת במערכת לפי ה-RFI.

העצוב הוא שכמו עם מצלמות המהירות, יהיו כנראה המון אנשים שיחשבו שזה טוב, בגלל חוסרת היכולת להבדיל בין העיקר לטפל

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הן גם יצלמו אם לא עצרתם בעצור. אני אתפלא אם 0.5% מהאוכלוסיה עוצרים עצירה מלאה בפס העצירה, תמיד.

ולגבי זכות הקדימה - תכנון הצמתים פה הוא מטופש. יש צמתים שאם תנסו לתת לכולם זכות קדימה כחוק - אתם תמתינו מעל חצי שעה. לפעמים פשוט חובה "לעגל פינות" אם רוצים להתקדם. מה גם שנהגים אחרים הם חזירים, נותנים גז כשאתם מאותתים לעבור נתיב, נותנים גז כשרכב מנסה להכנס לצומת כדי שחס וחלילה לא יגיעו הביתה חצי שניה לפני מה שהם תכננו. אם האוכלוסיה הייתה נדיבה ובעלת תרבות נהיגה כמו באירופה, זה עוד היה אפשרי למימוש.

.Your average Notepad

פורסם

בקרוב: דו"ח + תמונה על קיר הפייסבוק שלכם, תשלום באמצעות הפייפאל.

רצה שמועה גם על קופונים לדו"ח שני ב-70% הנחה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

^^

שכחת את "תחרויות הלייקים" בדף של משטרת ישראל,

הזוכה במקום הראשון יזכה לביטול 2 דוחו"ת, והזוכה במקום השני יהנה מ-3 ימי עבודה ללא דוחו"ת "תמרור עצור".

פורסם

מצלמה שמצלמת את מי שלא עוצר בעצור - נשמע כמו רעיון מעולה בשכונה שאני גר בה.

מתחת לבניין שאני גר בו, בצומת תמיד יש תאונות בגלל שאנשים לא מצייתים לתמרור. פעם היה כאן האט במקום עצור,

היו המון תאונות, בערך פעם בשבוע. עם נפגעים ואפילו פעם או פעמיים היו הרוגים אם אני זוכר טוב. מאז ששמו תמרור עצור, אנשים לפחות טורחים להאט קצת (למרות שבינינו זה לא מספיק, אני מבצע עצירה מלאה לפניי הפס ורק אז ממשיך בדרכי, כמובן אחריי בדיקה שהשטח נקי לנסיעה) וכמות התאונות ירדה, אך היא עדיין קיימת.

כשאנשים יידעו שהם עלולים לקבל דו"ח, סביר להניח שהם ירגעו.

אבל זה עדיין לא מספיק, השכונה שאני גר בה זה ג'ונגל רציני. משהו לא נורמלי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מצויין - הרבה אכיפה זה מצויין לתפיסתי. נהג צריך לדעת שאם הוא עובר עברת תנועה סביר להניח שהוא יתפס. אם זאת מערכת החוקים והעונשים הקבועה היום תאלץ לעבור שינוי אם הגדלת כמות התפיסות. אי אפשר יהיה לשלול לנהגים את הרשיון כי ניתפסו פעמיים רק מאטים מאוד מאוד ולא ממש עוצרים, או כי לא שמרו מרחק.

בדומה לחנייה העונש צריך להיות קטן יחסית כך שנהג נורמטיבי יטפס פה ושם בטעויות וישלם קצת ואילו הנהג הגרוע\משתולל ישלם וישלם וישלם.

גם שיטת הניקוד המפורסמת תהייה חייבת להיות סובלנית יותר אם העלייה ביעילות האכיפה.

סה"כ זה יפחית את כמות העברות - אני בעד

• תוכן חדש...