Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכי טוב משחת גילוח עץ הזית עם מברשת, נסו ולא תצטערו

או ממ או הירוקה. עם מברשת.

לפני הגילוח שם את הסכין בכוס עם מים רותחים (מהקומקום) לדקה, ומתגלח לפני שמתקרר.

מאז שהתחלתי להתגלח כך, לא נחתכתי והסכין מחזיקה הרבה יותר זמן.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברה ,מתעלק על השרשור.אם מישהו נוסע לרומניה אשמח אם יביא לי סכינים למכשיר.בסכום של 10 $ לערך אפשר להביא אספקה לשנתיים :).

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

נצל"ש בבקשה!

אשמח ללינק לחבילת סכיני מאך 3 באיביי או במקום זול אחר. תודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתם גברים אתם?

גבר אמיתי לא מתגלח.

ג'נטלמן אמיתי לעומת זאת, מתגלח עם זה:

Baxter-of-California-Limited-Edition-Cut-Throat-Razor-1.jpg

עכשיו, אם תסלחו לי, אני קופץ לפארם הקרוב לקנות סכינים לפיוז'ן פאוור שלי.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

הייתה תקופה שהייתי מתגלח עם תער, בארץ.

יש לי סכין ישן כמו בתחילת השרשור, סכינים של ג'ילט.

אבל אני כבר לא מתגלח, מעביר מכונת תספורת על 0 וזהו.

haters will hate

פורסם
ג'נטלמן אמיתי לעומת זאת, מתגלח עם זה:

Baxter-of-California-Limited-Edition-Cut-Throat-Razor-1.jpg

אם כבר, משום מה ספרים עדיין משתמשים בזה, יש סיבה מיוחדת לכך?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כי זה כנראה יותר זול מאשר לבזבז סכין מאך 3 על כל לקוח. אתה הרי לא יכול לחטא סכיני גילוח, תער אתה כן יכול.

החד פעמי שיש להם גם לא מספיק טוב לגילוח הפנים, הלהב שם נגמר די מהר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כנראה שאי אפשר לחטא תער כראוי מלקוח ללקוח, דומני כי כיום חל איסור על ספרים לגלח לקוחות, בודאי במכשור שאינו חד פעמי, מחשש להעברת מחלות. יש לספרים גם כללים לגבי חיטוי הציוד בו הם משתמשים, אם כי איני יודע עד כמה הכללים יעילים ונאכפים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספרים משתמשים בתער חד פעמי, ומחוייבים להחליף להב עם כל לקוח, בסוף היום התער והמספריים עוברים חיטוי.

haters will hate

פורסם

התחלתי להתגלח עם הסכין הזו לפני כמה חודשים, ולהבים אין לך מה לקפוץ ישר לאיביי, מצאתי בתל אביב תמרוקייה שמוכרת להבים במחיר שאיביי לא יכול להתחרות בו. (דרום תל אביב, יפו 30, תבקש להבי פרסונה)

זה עניין של למידה, לא פשוט להתגלח עם סכין כזו, צריך לפתח הרגלים חדשים ולשכוח כל מה שידעת על גילוח עם פיוג'ן למיניהם.

יש המון סרטונים ביוטיוב לגבי המיומנות שצריך לרכוש, בסופו של דבר עם הסכין הזו תקבל את הגילוח הכי טוב שתקבל אי פעם.

בהצלחה.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

לי יש עדיין כמה חבילות של "מנה לחייל" משנות ה-60, סכינים מתוצרת הארץ - אוקבה 7.את הדם היו עוצרים עם אבן לבנה שורפת,אפטר שייב היה אקווה ולוה,מנן ופלויד.

העשירים היו קונים את נסכינים האנגליים עם הקרוקודיל - נאצט - שהיו פחות פוצעים והאפטר שייב עם האוניה.

פורסם

יש לאבא שלי סכין כזאת עוד בפק"ל המקורי מהצבא בשנות ה 60 (עם מברשת ועוד כמה דברים שאני לא מזהה)

פורסם
אני לא יודע מה עם השאר , אבל אני קוקסינל . הפנים שלי התרגלו למאך 3 ושות' הרכרוכיים שמתכווננים לפי תווי הפנים.

אבל סחתיין עלייך גבר !

איזה דפקט יצאתי - שמתי נקודה במקום הלא נכון :oops:,הייתי צריך לשים מקף.

Gn'f'R

פורסם

יש לי כזה בבית. אבא שלי הצליח למצוא למכירה פה בארץ גם את הידית וגם את הסכינים. מאז זה יושב כאן כאבן שאין לה הופכין.

בעקרון, גילוח גרוע ולא מספק, אף פעם לא חד מספיק ולא עושה את העבודה. מה גם, הסכין הזו עושה גירויים ומזה לא חסר לי.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
העשירים היו קונים את נסכינים האנגליים עם הקרוקודיל - נאצט - שהיו פחות פוצעים והאפטר שייב עם האוניה.

אני תמיד העדפתי את Wilkinson -Sword

Z

האפטר שייב נקרא Old Spice - קיים גם היום.

Z

• תוכן חדש...