Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האפטר שייב עם האוניה.

את האפטר שייב הכרתי אצל אבא שלי - קרוי Old Spice (וכמובן שהאניה מתאימה לו, הרי הוא ימאי). לאחרונה חזר לאופנה במגוון ריחות (לא ניסיתי אותו, יש לי מאגר מספק של בשמים אחרים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מת להתנסות במכשיר גילוחה כזה !

איפה קונים מכשיר ? סכינים ? קצת הכוונה ...

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אין סכנה ל swirls ?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני הייתי מתגלח כך והאמת אפשר להגיע לתוצאה מצוינת וגם פחות גירוי מאשר בסכינים המודרניות . מכיוון שכאן אתה לא צריך להפעיל לחץ ויש רק סכין אחת ולא שלוש שמכסחות לך את העור .אבל כל העניין דורש התמדה ,השקעה וזמן. סכינים קונים באיביי בדרך כלל אלה אם כן אתה מוצא משהו שמתאים לך פה. יש הרבה סוגים והם משתנים לפי חדות ועוד פרמטרים זה יותר עניין של התאמה אישית . מכשירי כאלי יש ישנים מאיביי ואפשר גם לקנות חדשים של חברת מרקור הגרמנית. מי שבאמת רוצה להכנס לענייין פה

http://badgerandblade.com/vb/forum.php?

יש לו חומר קריאה וצפיה לשבוע לפחות.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
חברה ,מתעלק על השרשור.אם מישהו נוסע לרומניה אשמח אם יביא לי סכינים למכשיר.בסכום של 10 $ לערך אפשר להביא אספקה לשנתיים :).

היי,דבר איתי בה"פ אני אדאג שיקנו לך שם ותקבל אותם פה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
אבא שלי מתגלח רק עם זה. הוא טוען שהכי טוב.

יש לקנות להבים של וילקינסון סוורד.

גם אבא שלי מתגלח עם הסכין גילוח הזה, יש לו כמה כאלו בבית, ניסיתי אחד ולדעתי הוא מזעזע!

צריך לגלח בזהירות רבה מאוד וזה גורם לגירוי בעור כי זאת להב אחת בלבד..

אבל אבא שלי עדיין בסטייל שלו ומתגלח עם זה =]

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

הרבה אנשים טוענים שזה גורם לגירוי בעור אבל בעצם הם לא השתמשו בסכין כראוי.

תחסכו ממי מי שרוצה לנסות להשתמש בסכין הזו את החוות דעת שלכם, כי אם תנסו להתגלח כמו שצריך תלמדו שעם סכין כזו אין גירוי בכלל!

נ.ב. הרגע סיימתי גילוח, ואחרי כל פעם אני מודה שהכרתי את הסכין הזו.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם
נצל"ש בבקשה!

אשמח ללינק לחבילת סכיני מאך 3 באיביי או במקום זול אחר. תודה.

מישהו? בבקשה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תודה!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

המחיר הזה קרוב למחיר בדיוטי פרי (אם אני זוכר נכון, 32 דולר לשמיניה).

ובדיוטי פרי זה ג'ילט מקורי.

זה הדבר היחיד שאני קונה כשאני מגיע לשם.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

בעבר הייתי משתמש בכל מיני מכונות למינהן, איך שאני רואה את זה אין בהן שום דבר מיוחד, וחוץ מאנשים דתיים אני לא מאמין שמישהו צריך להשתמש בהן. (הרי הסכין המדוברת בשרשור היא עם 0 גירוי)

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

• תוכן חדש...