Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט סוואנה בנזין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איציק היקר, מאחר ואני גם אספן מכוניות והשכנים גם כך מברכים אותי ב......הנגרר עלול להיות הקש שישבור את גב החמור.

בכל מקרה באגדות בוחרים בין טוב לרע בחיים בוחרים בין טוב לטוב יותר או בין רע לרע פחות.

אני מנסה למצוא פתרון מיטבי בתקציב דל, כך גם הגעתי לרעיון של סוואנה מוסב לגז.

פורסם

ההשוואה, אם כך, צאיכה להיות בין סוואנה גז לסוואנה דיזל.

נקודות למחשבה: עלות רכישת סוואנה בנזין מאחד המכרזים והסבתה לגז לעומת עלות סוואנה דיזל ממכרז/יד שנייה, צריכת דלק אל מול עלות הדלק, מומנט שיפיק המנוע (אני כמעט בטוח שהבנזין חלש יותר), עלות אחזקה סוואנה בנזין-גז אל מול דיזל רגיל.

בהצלחה.

פורסם
איציק היקר, מאחר ואני גם אספן מכוניות והשכנים גם כך מברכים אותי ב......הנגרר עלול להיות הקש שישבור את גב החמור.

בכל מקרה באגדות בוחרים בין טוב לרע בחיים בוחרים בין טוב לטוב יותר או בין רע לרע פחות.

אני מנסה למצוא פתרון מיטבי בתקציב דל, כך גם הגעתי לרעיון של סוואנה מוסב לגז.

תראה... תשמע...

אי אפשר להשוות את המיני-משאית הזו לפרייבט מגודל - אמרתי את זה כבר.

דווקא עם הנגרר זה יכול לעבוד לא רע: אולי תוכל לנעול אותו באתר שאתה עובד בו או שתוכל למצוא מקום ייעודי לחנות אותו בלילות מבלי להפריע יותר מידי לשכנים. זה הכי "הרע במיעוטו" שיכול להיות לך מבחינה כלכלית.

בנוגע לאספנות - זה נחמד שאתה אוסף רכבים אבל אולי באמת כדאי למצוא להן מקום ראוי לאיחסון, או לפחות לחלקן. תחביב זה דבר מאוד חשוב אבל פרנסה לא פחות, לכן צריך לשים את הדברים הנכונים בצד הנכון של המשקל ולקבל את ההחלטה הנכונה.

דרך אגב: ההגה במכוניות האלו הוא ר-ע. יכולת התמרון של הרכב גרועה (זווית ההיגוי קטנה מידי).

בהצלחה :)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

למה לא דוקאטו? הרכב חזק בגרסאת ה3.0 ולדעתי יחסית חסכוני.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כנראה יש לך מזל , בדיוק עכשיו נפתח מכרז של רכבי משטרה:

http://lapam.pas-rahav.com/israelpolice1212/?utm_source=yad2&utm_medium=banner&utm_campaign=policecar

לפי ספרי מכרז ,סוואנות 2007, נמכרו במחירים בין 28 ל40 אלף ש"ח (זה היה במכרזים שהסתיימו כמובן)

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

המון תודה, כפי שאמרתי, הסוואנה נרכשת רק לתקופת הבניה, לאחר מכן יהיה לי מחסן ומעבדה בבית, מחיר נוח ורכב שיתן לי שנה שנתיים זה כל מה שאני מחפס.

המשטרה משתמשת בדיזל או בבנזין?

פורסם
למה לא דוקאטו? הרכב חזק בגרסאת ה3.0 ולדעתי יחסית חסכוני.

אז זהו שבמסגרת תפקידי גם מתקין אבל גם בעל החברה זה יראה לא מכובד להגיע בפחון לבן של שליח, הסוואנה היא לפחות אוטו ממש.

פורסם

תזכור כלל אחד בחיים מה שאתה תבשל זה מה שתאכל.

אני לא מכיר את מצבך הכלכלי או את כמות הנסועה שלך אבל משתמע שהסואנה היא חלום לא כדאי מבחינתך.

להזכירך שההחזקה של כלי רכב אלו היא גבוה מאוד ותוסיף לזה הוצאות גבוהות והרי מתכון בטוח לאכזבה.

להזכירך שרכב זה אמור לשמש אותך ביום יום ככלי עבודה.

המלצה חפש איזו ניסן לארגו או דוקאטו אם אתה מחפש פול סייז ואן ואל תכנס להרפתקאות על חשבון העבודה.

אגב רכב כמחסן- אני לא יודע איזה ציוד אתה מאפסן אבל אני מקווה שיש לך מחסן סגור לרכב.

בכל מקרה בהצלחה בכל דרך שתבחר.

פורסם

הכל עיניין של תמורה למחיר , אם הרכב הזה יכול להכיל המון ציוד ,פלוס כושר סחיבה מעולה אז זה חוסף לבחור נסיעות,לפותח השרשור אם אתה צריך סוס עבודה אמיתי חפש ונדורה, אכן צריכת דלק גבוה אבל !! חלקים יש בשפע לכן האחזקה זולה טסט עולה 400 ש"ח יש שפע של מקום וכושר סחיבה מעולה , ונדורה אפשר לימצוא החל מ-5 אלף לאחת לא שמורה ועד ל-15 ,20 אלף לאחת שמורה מאוד, יש גם את דגם ה4x4 שהוא נדיר יותר וקשה לימצוא אחת שמורה ולכן גם המחיר בהתאם .

פורסם

אוסיף את מה שאני יודע (מניסיון רב) על סוואנות דיזל ובנזין. רק אציין שאני לא משלם על האחזקה ועל הדלק.. הבנזין הרבה יותר נעים ןשקט לנסיעה. מנוע חלק ומאוד אמין. צריכת הדלק שמדדתי : 1 ל 4 בממוצע. בשיוט בינעירוני על 100 קמ"ש ניתן להגיע עד 6 קמ"ל. בנסיעה עמוסה או עירונית אין בעיה לרדת ל 3 קמ"ל. הדיזל חסכוני בכ 25 אחוז. מנוע חזק וגמיש אבל הרבה פחות נעים מהבנזין. לאחר קילומטראז' מסויים, המנוע מרעיש אף יותר. אישית אהבתי יותר את הבנזין, אבל כמו שכתבתי, לא אני שילמתי את החשבון.

פורסם

ל-DKN1 ניסיתי לענות לך באישי אך מאחר ויש לי רק 15 הודעות בפורום עדיין אסור לי לשלוח הודעות באישי.

חשבתי גם על הואנדורה אך כמעט ואין להשיג מערכות גז חד נקודתיות למנועי 4300, איזו מערכת הזרקה מותקנת במנועי 5700?

• תוכן חדש...