Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב :-)

אני ואמא רוצים לקנות אוטו ב25 אלף. האוטו צריך ליהיות אוטומט. כמה שיותר חסכוני, לא משפחתי למרות שאני לא פוסל. שיהיה הכי בטיחותי שיש.

שנינו לא הולכים לנסוע יותר מידי, אני בצבא, חוזר אחת ל... והיא נוסעת אחה''צ וגם לא תמיד.

רכב כמה שיותר חדש.

ממה שראיתי יש את הקיה ריו, פונטו ספייס, פיג'ו 206, רנו מגאן 2, פורד פוקוס.

אני מאוד אהבתי איך שה206 נראת. איך האוטומט שלה? איך האוטו? בטיחותי?

פורסם

ה206 רכב נחמד, אם כי הגיר האוטומטי שלו לא מראה אמינות גבוהה מדי.

מאידך מדובר ברכב שמתאים לצעירים, נראה טוב, התנהגות לא רעה יחסית וכו'.

בתקציב הזה, עדיף ללכת על בטוח בנושא של אמינות הגיר האוטומטי - דייהטסו סיריון או יונדאי גטס (עם מנוע 1.4/1.6, ברמת גימור GLI/GLX/GLS).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
עדיף סיריון כח הגטס האוטומטית מתכנת דלק מנסיון

מניסיון, היא לא כזאת מטחנת דלק. (מתכנת זה בכלל לא קשור, אבל הבנתי שאתה מתכוון למטחנת).

חדל סטיגמות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

טוב בעקרןן התקציב עלה ל35 אלף, מה נראה לכם עכשיו? ומכוניות לא משפחתיות, פשוט מכוניות בסגנון פולו וכאלה

פורסם

אותן המלצות, פשוט תקבל מודלים מתקדמים יותר.

פורסם

יצא לי לראות כמה קליאו דור 3, איך הם? ואיך הגרנדה פונטו? שמעתי שהוא לא הכי משהו לעומת הספייס

פורסם

קליאו דור 3 - אותו גיר בעייתי וסורר שיש ב206. לא מומלץ. גם מנוע 1.6 לא חסכוני במיוחד.

הקליאו תהיה עסקה טובה אולי בגרסה החדשה, עם מנוע טורבו 1.2, של 120 כ"ס וגיר רובוטי. או בגרסאות הדיזל (שהלוואי שיגיעו לארץ) עם גירים ידניים. גם ה1.2 הרגיל, כמו שיש לי חסכוני, אבל אף אחת מהגרסאות האלו לא רלוונטית אליך.

לגבי הגרנדה פונטו - רכב חביב, אבל הגיר הוא לא אוטומטי אלא רובוטי, לא משהו שכל אחד מסתדר איתו או אוהב אותו.

פורסם

יונדאי גטס GLI/GLX/GLS, יונדאי אקסנט, דייהטסו סיריון.

פורסם
משנת 2006 יש שינוי בגטס?? אפשר פרטים על השוני בגרסאות?

כן.

מ2006 הוחלף המנוע 1.35 שלא היה חסכוני במיוחד למנוע 1.4 שהוא חסכוני יותר, בעל מבנה עדיף (16 שסתומים לעומת 12 שסתומים בישן) וגם חזק יותר (ל1.4 יש 97 כ"ס בעוד ל1.35 היו 82 כ"ס).

פורסם

איך מבחינת נוחות? התנהגות כביש? מה יש לו באיבזור שלו?

ד''א נראה לכם שאני יכול להשיג משהו יותר טוב אם אני אקנה מליסינג פרטי?

פורסם

מה הכוונה בלקנות מליסינג פרטי?

רכבים בתקציב הזה ובמודלים האלה כבר סיימו את תקופות הליסינג שלהם שנמשכת לרוב 36 חודשים ורוב הרכבים שהם יוצאי ליסינג/השכרה כבר יהיו יד שניה. מצד שני יש מעט מאוד רכבים כאלה שנרכשו במקור כפרטיים כך שלמצוא כאלה יהיה דיי קשה.

לדעתי הסיריון עדיפה על הגטס אבל בסך הכל הדגם שאחרי מתיחת הפנים בסדר, כמובן שבגרסאות הקצת יותר מאובזרות שכוללות איבזור בטיחותי פחות מעליב.

• תוכן חדש...