Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול, אם יש גישה מאחור. אתה שם קרש מלא לדוגמא עץ אורן (לא סנדוויץ' או מלמין וכו') מאחורה. רצוי שיכסה את כל שטח המכה ולא יותר מידי מעבר. ואז דופק על הקרש עדיף מכה אחת חזקה (אבל לא יותר מידי חזקה...) צריך להיעזר באדם נוסף שיחזיק לך חזק את הדלת.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

קצת בעייתי, משום שבדרך כלל בחלקים הללו של מכסה המנוע, מדובר בפח כפול עם בעיית גישה.

פתח את המכסה, אם יש לך חריץ או פתח לדחוף את הפח חזרה - הרווחת.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

היה לי מקרה דומה במאזדה 2, קמתי בבוקר וראיתי מעיכה בפח של מכסה המנוע, כנראה נעשה על ידי איזה ילד דרעק שהייתי שובר לו את שתי הידיים, ראה רכב נקי אחרי שטיפה וכאב לו.

בכל אופן, לפחות במקרה שלי, הפח של מכסה המנוע הוא כפול (אולי כדי למנוע נזק מהמנוע במקרה של מכה או כדי להשקיט את רעש המנוע), בפח הפנימי יש חורים, הכנסתי מקל עץ באחד החורים ודחפתי את הפח החוצה, כמעט ולא רואים את המעיכה.

פורסם

נראה כאילו אישה שמנה נחה לה בישיבה על מכסה המנוע שלך :wink:

אין סיכוי לפגיעה מאבן או מפגיעה של רכב, אחרת היו לך נשארים שריטות ושפשופי צבע מהרכב הפוגע.

לדעתי מישהו עשה זאת בזדון.

נסה למצוא גישה נוחה ולתת מכה קלה.

בהצלחה

פורסם

תודה לכולם, כשייפסק הגשם אני אלך לבדוק באוטו אם באמת יש את החורים או שזה לא כפול בכלל.

אני לא יודע איך נגרמה המכה, משום שקניתי את האוטו עם המכה הזו.

בשביל להשטיח את המכה, לתת מכה עם המקל של הפטיש? ולא ייראו סימנים לאחר שהמכה תושטח?

פורסם

גם אם הייתה גישה, אני לא בטוח שכדאי לך ללחוץ או לדפוק את הפח מהצד השני.

עדיף שתתן לבעל מקצוע לראות, אולי יש מצב שניתן למשוך החוצה את הפח בשלמותו (ללא צורך בתיקון צבע).

alfa 156 2.5.

פורסם

מה ז"א? כן הצלחת לדחוף את הפח החוצה או שלא הצלחת להגיע?

שים לב שאם דחפת את הפח החוצה ואין פגיעה בצבע, עדיין הפח לא יחזור לצורתו המקורית ב 100% אלא עדיין יראו "גלים" בפח איפה שהייתה המכה. אפשר ללכת לבעל מקצוע שינסה לשפר את המצב, תלוי כמה אתה רוצה להשקיע בזה.

• ספונסר פורום
פורסם

אם בעזרת המקל לא הצלחת, הייתי שוקל לנסות למשוך את זה בעזרת ואקום (פומפה ביתית אפילו).

במידה ואין שריטה בצבע, אני מעריך שעלות התיקון במוסך פחחות יהיה מהיר וזול.

אשמח להמליץ לך על מוסך פחחות באזור מגוריך.

פורסם

לפני הכול, בדוק עלות של תיקון כזה אני לא מאמין שזה יעלה יקר כל כך אם אני לא טועה.

אפשרות שניה,כמו שאמרו מעליי כבר כך עץ רך עם עדיפות לעץ אורן ובתוספת בד כלשהו,שים את הבד ואז את העץ ודפוק עם פטיש בזהירות.

• תוכן חדש...