Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז ככה:

החלטתי שהרכב שברשותי לא מספק אותי (משום מה), ושאני רוצה לשדרג "טיפה".

באבארט הציעו לי את הפונטו איבו שיש להם שהם אומרים שהוא לא שומש כמעט כרכב מבחן, אלא יותר בתור רכב של מנכ"ל הסוכנות של פיאט.

המחיר שהם נקבו בו הוא 128K לשנת 2011 עם 14000 ק"מ, ללא תאונות ללא שריטות. עם טיפול ראשון כבר, עם אגרת רישוי עם טסט לשנה ואחריות לשנה.

בפועל המחיר של הרכב היה אמור להיות נמוך יותר.. (כי הוא רכב חברה מעל שנה), אך לא היו מוכנים לבוא לקראתי במחיר.

כמו כן דפדפתי וראיתי WV שירוקו 1.4 TSI 160 כ"ס בשוק (לא ראיתי הרבה כאלו) אבל המחירים שלהן יחסית דומים...

אם יש למישהו הצעות נוספות אם אפשר בטווח מחירים נמוך יותר, או במחיר נמוך יותר ושנתון אחד מתחת.. אשמח לדעתכם.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקפיץ!,

מה זה לאף אחד אין פה דעה או מענה ייעוץ? זאת לא שאלה כזו קשה...

פורסם

תן בבקשה קצת יותר מידע ויהיה קל יותר לעזור לך:

על איזה רכב אתה נוהג היום ?

מה זה לשדרג "טיפה" ? ("סתם" רכב יותר חדיש ? ספורטיבי...? אופי הנסיעה ? מה חשוב לך ברכב ? ממה אינך מרוצה ברכב הנוכחי ?) מה כן יספק אותך ?

מה התקציב ? (חשוב !)

alfa 156 2.5.

פורסם
תן בבקשה קצת יותר מידע ויהיה קל יותר לעזור לך:

על איזה רכב אתה נוהג היום ?

מה זה לשדרג "טיפה" ? ("סתם" רכב יותר חדיש ? ספורטיבי...? אופי הנסיעה ? מה חשוב לך ברכב ? ממה אינך מרוצה ברכב הנוכחי ?) מה כן יספק אותך ?

מה התקציב ? (חשוב !)

התקציב, אני יכול למתוח אותו עד 130K (אבל רצוי לסגור אותו עד 120).

כן ספורטיבי יותר, ע"פ התמונה... אני נוהג כיום בקיה פיקנטו. 1.2 אוט'.

כן גם אופי הנסיעה קראתי ונסעתי על האבארט פונטו באמת קצת נוקשה אבל לא ממש מפריע לי אני אפילו אוהב את זה.

דרישות? שיהיה ידני (כפול מצמדים זה אופציה אבל עדיין מעדיף ידני).

נכון לכרגע אין לי בעיה עם 3 דלתות

אני לא מרוצה מזה שאין ממש הרי חווית נהיגה בכזה רכב, ולא איכפת לי להוציא יותר בשביל לשדרג את התחום הזה.

פורסם

לא כל כך מבין, הרי מדובר במכוניות שהן בראש וראשונה תלויות טעם והעדפות של הנהג. זו תתאים לאחד, השניה תתאים לאחר. תעשה סיבוב, ארוך ככל האפשר ותדע מה אתה מעדיף. מה שכאן ניתן אולי לתרום הוא את הידיעה שהאבארת' נדירה להפליא וזה הופך אותה למענינת יותר בניגוד לשירוקו שכבר נמאס קצת לראות.

פורסם
לא כל כך מבין, הרי מדובר במכוניות שהן בראש וראשונה תלויות טעם והעדפות של הנהג. זו תתאים לאחד, השניה תתאים לאחר. תעשה סיבוב, ארוך ככל האפשר ותדע מה אתה מעדיף. מה שכאן ניתן אולי לתרום הוא את הידיעה שהאבארת' נדירה להפליא וזה הופך אותה למענינת יותר בניגוד לשירוקו שכבר נמאס קצת לראות.

כן, נכון היא נדירה יותר וזה גם פרמטר... אבל, אם יהיו מכוניות בסגמנט דומה ששווה לבחון במחיר נמוך יותר אולי אני כן אלך עליהן.

השאלה היא האם שווה לקחת גם רכב שהיה ברשות חברה (אך לטענתם לא נעשה בו שימוש כזה) ועוד לשלם מעל המחירון (במקרה של האבארט).

(ע"פ הק"מ והצמיגים, ניראה שזה נכון ושלא נעשה שימוש ברכב מי יודע איזה).

פורסם

מה שמעולה בפיקנטו ובתקציב שלך, ובנכונותך לרכוש יד2, הוא שיהיה לך מאוד קל לשדרג את חווית הנהיגה שלך.

מציע לך להתנסות בכמה רכבים שונים בכדי שתוכל להבין את ההבדלים השונים. מה שיעזור לך לחדד את דרישותך.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא יודע כמה מומלץ לקנות רכב ששימש לנסיעות מבחן,( למרות שהבנתי שנציג המכירות של אבארט הוא אדם מאד אמין ואפשר להסתמך על מה שהוא אומר לגבי הרכב) עדיין אני חושב שרכב כזה לא עבר הרצה כמוו שצריך והקילומטרים שהוא צבר לא היו קלים במיוחד, ידידה שלי נסעה לחול לשבוע והשאירה לי את הרכב שלה ( שירוקו 1400) אומנם הרכב מרגיש די חזק אבל לא הרגשתי הבדל מהותי בינו לבין גולף 160, נכון שאחרי הפיקנטו כל רכב חזק יותר שתעלה עליו ירגיש לך עולם אחר לגמרי, במקומך לא הייתי כלכך ממהר ומחפש עוד רכבים, מישהו אמר קורסה opc??  

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

מנוע TSI בנפח 1.4 ובהספק 160 כ"ס כיכב לא מעט פעמים בעבר, גם כאן באתר. אני חושב שכדאי לך לבצע חיפוש ולמצוא כל מיני התייחסויות לגביו שמן הראוי להביאן בחשבון טרם ביצוע הרכישה.

חוץ מזה שירוקו לדעתי זה רכב מכוער, אבל זה כבר עניין אישי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לא יודע כמה מומלץ לקנות רכב ששימש לנסיעות מבחן,( למרות שהבנתי שנציג המכירות של אבארט הוא אדם מאד אמין ואפשר להסתמך על מה שהוא אומר לגבי הרכב) עדיין אני חושב שרכב כזה לא עבר הרצה כמוו שצריך והקילומטרים שהוא צבר לא היו קלים במיוחד, ידידה שלי נסעה לחול לשבוע והשאירה לי את הרכב שלה ( שירוקו 1400) אומנם הרכב מרגיש די חזק אבל לא הרגשתי הבדל מהותי בינו לבין גולף 160, נכון שאחרי הפיקנטו כל רכב חזק יותר שתעלה עליו ירגיש לך עולם אחר לגמרי, במקומך לא הייתי כלכך ממהר ומחפש עוד רכבים, מישהו אמר קורסה opc??  

חשבתי גם עליה, אבל אני לא ראיתי כאלו בשוק של יד שניה...

אני סומך על האמינות שלו, פשוט זה נשמע לי קצת מוזר לשלם מעל המחירון כאשר הוא אמור להיות נמוך בכ10K.

למרות המצב המדהים שלו... הייתי מצפה לטיפה התגמשות, הרי שאת ה10% האלה אני סופג, אח"כ אז למה שאני אספוג את כל ה10% עלי? למה לא חצי חצי? זה היה נשמע לי הוגן.

פורסם

מי? האבארט? לא התבלבלתי 2011.

שלי 2012 זה כן.

פורסם
חשבתי גם עליה, אבל אני לא ראיתי כאלו בשוק של יד שניה...

אני סומך על האמינות שלו, פשוט זה נשמע לי קצת מוזר לשלם מעל המחירון כאשר הוא אמור להיות נמוך בכ10K.

למרות המצב המדהים שלו... הייתי מצפה לטיפה התגמשות, הרי שאת ה10% האלה אני סופג, אח"כ אז למה שאני אספוג את כל ה10% עלי? למה לא חצי חצי? זה היה נשמע לי הוגן.

קפוץ לאופל תיראה מה יש להם להציע לגבי ה-OPC .

פורסם

למה שלא תבחן קנייה של אבארט 500?

הן יותר נפוצות כמשומשות,מאוד מהנות ,אני חושב שהן נראות טוב יותר מהפונטו..

אם על הנייר היא נשמעת חלשה תמיד ניתן לשדרג אותה להספק דומה לשל הפונטו בעזרת תוכנת ניהול מנוע.

פורסם

כך בחשבון שהשנים שאתה מדבר עלהן לגבי השירוקו 09-10,היו בעיות במנועי הTSI 160 שלהם לכל רוחב קשת הדגמים של פולקסווגן.

יש כאן שרשור או שניים שמתייחסים לנושא.

אם לא מפריע לך משומש,הייתי מתעניין בגולף GTI,או לחליפין מותח במעט את התקציב ובודק את השירוקו 2.0 TSI (גם יותר חזקה וגם מנוע אמין יותר).

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...