Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיזבן, תודה! החכמתי!

שמעון, יש גרסאות של ה28, יש גם דגם שתומך עד 475 כ"ס.

פותח השרשור, קח בחשבון שעוצמות כאלו על איביזה, זה קו ישר.

Got To love It

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על כל רכב הנעה קדמית זה רק לקו ישר.

לא צריך לפתוח מנוע עם הטורבו הנ"ל כל עוד עוצמת הגדישה נורמאלית ועשו כיוונים טובים.

לעומת זאת מישהו זרק פה הצעה לK04:

במידה וזה 001-לא ייתן כלום ועדיף כבר הייבריד.

במידה וזה 023- חובה לפתוח מנוע אחרת יישבר תלתל.

אבל זה לא משנה כי לפתוח השרשור כבר יש את הטורבו אצלו.

בהצלחה!

למכירה ידית פתיחת דלת נהג מברזל לאיביזה 2001-2

וכמו כן ממיר במצב מצויין. פרטים בה"פ

פורסם
ראיתי קיט דומה על אותו מנוע.

לדעתי אל תחסוך בעניין הסעפת, משפר פלאים ואני לא חושב שיש לך כאלה אופציות יותר טובות.

אני חושב שב 300 כ"ס אתה יכול עוד להישאר סגור

סעפת, ניהול, דאון פייפ צנרת, משאבת דלק, וסת לחץ דלק ויש מצב מזרקים אני חושב שזה פחות או יותר הסט אפ שאתה צריך.

אני לא סגור לגבי הקלאץ' באיביזות, אולי תברר על קלאץ' VR6 או שתמצא קרמי ברשת, זה קלאצים נפוצים ואני חושב שזה לא יהיה כאב ראש למצוא אחד.

כמובן כמובן שאתה תצטרך קולר חזית, עם הצנרת שלו.

איך שלא תסתכל ההשקעה יחסית גדולה

קח בחשבון שאם אתה לא מכויל טוב מבחינת מתלים וצמיגים אוחזים, הרכב יחפור לך עד הגהינום

אם אתה מחפש משהו פחות אגרסיבי הייתי הולך על טורבו הייבריד בולט אין, ומשנה טיפלה חמוצים ואתה תגיע לאזור ה 250-260 בדוק, שזה אגב גם שיפור של שמים וארץ לעומת ה 150 +/- שיש לך במקור

יש לי בקיט שקניתי מזרקים, דאון פייפ,קלצ VR6,סעפת ATP 3 אם אני לא טועה,צנרת מלאה יש כבר על הרכב וקולר אני אמור לקבל בהמשך,אני כרגע אשאר עם הקלצ ,בתיקווה שיחזיק מעמד ( אין לי מושג מה יש שם כרגע אבל אני כמעט בטוח שלא משהו מדהים,אבל במצב טוב מאוד.) ניהול אני לא רוצה כי צריך גם להחליף למצערת רגילה ( כרגע עם מצערת חשמלית) קיים פורק לחץ עם הקיט. משאבת דלק אני לא יודע איזה יש אבל בבדיקה אמרו לי שהחלץ טוב והמשאבה תקינה. וכיוונים אני עושה ב E&A,בתקווה שזה יגמר שם ולא יחליטו שצריך להחליף עוד חלקים. כמה כוח יגיע? 300-350,את זה אני אדע כנראה בסוף הכיוונים.

בנוגע לטורבו הייבריד,לא התלבתי ממנו כלכך,יש אותו לחבר עם איביזה 07 עם ציפ, צנרת, פילטר,אינטר קולר ומתנול. עם סטאפ כזה ציפיתי למטוס ובנוסף הוא אמר לי שאמרו לו שהטורבו הזה לא כול כך אמין כמו ה K03 לדוגמא. וטורבו כזה חדש עול קצת פחות ממה שאני שילמתי על הקיט הנ"ל.

פורסם
פיזבן, תודה! החכמתי!

שמעון, יש גרסאות של ה28, יש גם דגם שתומך עד 475 כ"ס.

פותח השרשור, קח בחשבון שעוצמות כאלו על איביזה, זה קו ישר.

כן אבל ברוב המקרים זה לא הטורבו המדובר..

פורסם
פיסבן, סטייג' 3+ של apr עם 2871 מגיעים ל500 כ"ס במנוע ה2 ליטר.

2 לא, יש שם קיט סטרוקר. וזה סטייג 4, הטופ של APR.

לפותח השירשור איזה 28?

28R

28RS

2871R

?

בשני הראשונים אין צורך בחיזוק, ב2871 מומלץ מאוד.

פורסם

לפותח השירשור איזה 28?

28R

28RS

2871R

?

כנס לאתר שלהם, כתוב סטייג 3+, 500 כ״ס.

ב4 (שלא מופיע באתר) מתקרבים ל600.

Got To love It

פורסם

למנוע 2 ליטר ב סטייג 3+ מגיעים לסביבות 450כ"ס עם דלק 98 ו500כ"ס עם דלק 100

אבל בארץ אין אוקטאן 100 אז אני לא יודע על מה אתם מדברים על אפשרות 500כ"ס...

פורסם

לפותח השירשור איזה 28?

28R

28RS

2871R

?

ההפך !, דווקא בטורבויים הקטנים שמייצרים יותר מומנט בסל"ד יחסית נמוך צריך להיזהר, אני מכיר המון אנשים שנסעו עם 2871, 3071, ואפילו 3540 (על גדישות נורמליות) והמנוע גיבור ! אבל K04 לדוגמא זה טורבו שחופשי מעקם טלטלים

פורסם

עניין (חלקי) של כיוונים ולא רק סוג הטורבו.

צריך לדעת מתי שיא המומנט ולטפל בהצתה בהתאם

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...