Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטורבו הזה שובר תלתלים. עם אתה לא רוצה הוצאות מיותרות תחליף תלתלים

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז אם קנית אותו בגרושים למה אתה מכוון רק ל300? שהאשה תסע באוטובוס, או עוד 5k ויש לה אחלה אופניים חשמליות.

מי שלא מכוון גבוה, לא יגיע גבוה! :wink:

אם תקבל כיוון נניח עם הקיט של apr על ה2.0 אפשר להגיע ל500 כ"ס בלי לפתוח מנוע. בסטייג' 4 הם כבר עושים ניתוח כירורגי.

Got To love It

פורסם

עם איזה טורבו מגיעים ל 500 כ"ס? בטח לא עם ה GT28

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

ראיתי קיט דומה על אותו מנוע.

לדעתי אל תחסוך בעניין הסעפת, משפר פלאים ואני לא חושב שיש לך כאלה אופציות יותר טובות.

אני חושב שב 300 כ"ס אתה יכול עוד להישאר סגור

סעפת, ניהול, דאון פייפ צנרת, משאבת דלק, וסת לחץ דלק ויש מצב מזרקים אני חושב שזה פחות או יותר הסט אפ שאתה צריך.

אני לא סגור לגבי הקלאץ' באיביזות, אולי תברר על קלאץ' VR6 או שתמצא קרמי ברשת, זה קלאצים נפוצים ואני חושב שזה לא יהיה כאב ראש למצוא אחד.

כמובן כמובן שאתה תצטרך קולר חזית, עם הצנרת שלו.

איך שלא תסתכל ההשקעה יחסית גדולה

קח בחשבון שאם אתה לא מכויל טוב מבחינת מתלים וצמיגים אוחזים, הרכב יחפור לך עד הגהינום

אם אתה מחפש משהו פחות אגרסיבי הייתי הולך על טורבו הייבריד בולט אין, ומשנה טיפלה חמוצים ואתה תגיע לאזור ה 250-260 בדוק, שזה אגב גם שיפור של שמים וארץ לעומת ה 150 +/- שיש לך במקור

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

GT2871 תומך עד 460 כ"ס. מעבר לזה זה סתם מקצר את חיי הטורבו. אז להגיד 500 כ"ס רק כדי להגיד ואז טורבו מתפרק אחרי חודשיים, אין ממש טעם.

פורסם

את המספרים האלו לא אני כתבתי ולא אני הגעתי אליהם.

אני לא מאמין שב apr הם יוציאו קיט שאחרי תקופה מאוד קצרה ילך הטורבו.

Got To love It

פורסם

אתה לא צריך להאמין, יש מפות קומפרסיה ותרמודינמיקה.

אין פה עניין של אמונה.

בסדר, לא יתפרק אחרי חודשיים אלא שנה.

פורסם

שאלה מעניינת.

לדעתי, מכיון שמדברים פה על מפות קומפרסיה לפני נפח אויר, מדברים על כוח סוס במנוע, לפני שמאבדים חלק לגלגלים (הרי איבוד הכוח שונה מרכב לרכב, אי אפשר למדוד את זה בצורה אבסולוטית לטורבו ספציפי).

זו רק דעתי, על פי ההגיון. לא ראיתי באתר שלהם סימוכין לכך.

פורסם

גם אני משער שמדובר במנוע.

ומזאת אומרת הוא תומך? התפקיד שלו זה הרי להזרים אויר בלחץ.

מה הקשר שלו להספק? כביכול הוא יכול לתמוך עד לחץ/ספיקה מסויימת של אויר ולאחר מכן הוא לא אפקטיבי.

מה בעצם קורה לאחר שהוא מגיע למקסימום ספיקה? הטורבינה תקבל ויברציות?

Got To love It

פורסם

מנוע הוא משאבת אויר. תכניס יותר אויר ודלק, תוציא יותר מומנט (והספק, שהוא פונקציה של מומנט).

לכן החישוב האופטימלי (לפני איבודים) של כח סוס הוא פשוט לפי נפח האויר שנכנס לתא השריפה.

המניפות בטורבו יכולות להזרים ולגדוש כמות סופית של אויר למנוע, כתלות בסל"ד המניפות.

פה נכנסת לתמונה מפת קומפרסיה. לטורבו יש גם יעילות על פי סיבובי המניפה וכמות האויר. ככל שיוצאים מהטווח היעיל, הכוח הופך לחום.

כלומר, אם הטורבו יעיל בנפח מסויים של ספיקה ב 76%, בנפח אחר (או גדישה שונה) היעילות יכולה לרדת גם ל 60% (40% חום).

יש מאמר שכתבתי פעם על מפות קומפרסיה.

• תוכן חדש...