Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית לאדם ש-מ-ן ב200 אלף +-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור הוא גדול, מאוד. הוא צריך מרווח פנים ויוקרה. שתבינו את הגודל במושבים שלי (רקארו) הוא ישב על הצדדים הבולטים בכיסא :lol: .

הוא נוסע כיום במרצדס C קלאס והיא קטנה עליו.

האוטו לא צריך להיות חדש, להפך הוא רוצה יד שנייה אחרי הנפילה הגדולה של המחיר.

המכוניות שהועלו :

מרצדס E קלאס

קאדילק CTS

ניסן מקסימה

כל פיסת מידע על המכוניות הנ"ל יתקבל בברכה.

* לא להציע ב.מ.וו. יש לו אנטי רציני ליצרן.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אם רוצים מושב ממש ענק, האמריקאיות יכולות לספק את זה, החל מגיפ'ים מגודלים ועד סתם ביואיק (דווקא הקאדילק CTS תהיה יותר חלשה בזה לדעתי). אימפלה חדשה תוכל לספק.

אם לא רוצים להתפשר על איכות הרכב, פשוט שילך לבדוק מה נוח לו, הייתי הולך למקום כמו אוטודיל או טרייד אין גדול אחר שיחזיק כמה רכבים שהוא יוכל לבדוק אותם.

גיא

פורסם

יש את האמריקאיות האלה עם הידית הילוכים על ההגה ומקום לשלושה מלפנים .

בוא נגיד שהוא ישב על מקום וחצי וזה יהיה בסדר או שלזה התכוון guy באומרו על האימפלה .

ים long time no

פורסם

לדעתי כמעט כל רכב מנהלים יכול להתאים.

בתמורה לאלפי שקלים בודדים ירחיבו את הזווית בה הדלת נפתחת,

ובתמורה לעוד כמה אלפי ניתן לקנות מושב של אספיר המותאם למידותיו של האיש, ואפילו מסתובב על צירו לצורך הקלת הכניסה.

נראה לי שמרצדס E תהיה הבחירה המתאימה עבורו.

(פחות לרדת לז**ת עם אימפלה נראה לי אכזרי מדי.

אגב, סליחה שאני "דוחף את האף", אך לטובת בריאותו של האיש אולי כדאי ש:

יעשה דיאטה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא אמריקאית יש אלטרנטיבות יותר טובות , הקאמרי בהחלט מצויינת וכך גם המקסימה והאקורד

הן יפניות שמתיימרות להיות אמריקאיות וזה כבר אומר שהן יותר טובות

אפשרות נוספת היא לבדוק מחירים של לקסוס משומשת או אולי יגואר, הוא יהנה מההילה של השם וגם ירגיש בנוח , אתה יורד בשנתון ועולה ברמה

ואם הוא דווקא יתלהב מהרעיון האמריקאי - תבדוק STS כי כזאת בת 9-10 נמכרת בסביבות ה40K אז אפשר לקפוץ קדימה בשנים בהתאם לתקציב

אאא... שכחתי גם אאודי A6\8

באמת תקח אותו לאוטו דיל או משהו וזהו זה יפתור את הבעיות.

haters will hate

פורסם

שילך באמת לסוכנות של רכבים משומשים. יכנס יבדוק ירגיש מבלי דיבורים מיותרים.

אם הוא ממש גדול אז שישקול ג'יפ סטייל לנדרובר (אני טועה או שהפג'רו קינג של מיצובישי ממש לא נוחה? נכנסתי אליה באוטומוטור והיא ממש לא הייתה נוחה וצפופה. יכול להיות שסביבת הנהג לא הייתה מותאמת ושיחקו בכיסא של הנהג ובהגה או משהו? הייתכן?).

שיחפש הוא לא יפסיד, ב200 אלף שקל אני בטוח שהוא ימצא משהו הולם. במיוחד ביד שניה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

שאלה אחת יש לי,

200K זה תקציב לקנייה - מה התקציב לאחזקה?

אם אין לו תקציב לאחזקה יותר מדיי גדול אז הוא יצטרך לקנות משהו בסגנון השברולט אימפלה, או ביואיק לא סייבר.

אם התקציב שלו לאחזקה גדול, הוא יכול לשקול קאדילאק SLS שנת 2001, ב.מ.וו סידרה 7 הישנה שנת 99-00, וכו'. השאלה היא האם יש לו את התקציב להחזיק מכוניות כאלו, שכן זוהי הבעיה הגדולה. (ירידת ערך של כ 50K בשנה, ביטוח של 20K, וטיפולים יקרים).

Back to the original - NC again.

פורסם

הניסאן מקסימה נראית כפתרון מצויין. רכב שמור כחדש בן שנה או שנתיים נמכר במחיר נמוך יחסית למתחרות,הרכב מפואר ומרווח,אמינות ללא פשרות ומשדר יוקרה (להבדיל מהטויוטה קמרי שגם היא אמינה מאד אך "פשוטה" יותר). אחזקת אמריקאיות או מרצדסים תהיה יקרה יותר מאחזקת הניסאן.

תמורה מעולה למחיר.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

טוב אז בגלל ניסיונו עם מרצדס אי אפשר להניע אותו מה E קלאס. השאלה היא האם צריך בכלל ?!

האחזקה לא משנה לו. יש לו הרבה כסף.

כשכתבתי CTS התכוונתי לSTS וזה גם ירד מהפרק, האמת כל הנושא של האמריקיות ירד מהפרק הן פשוט לא מותאמות לארצנו.

הוא לא כזה שמן - הוא אדם שמן ( 160\160 ) שאוהב מרווח. ולא רוצה צפיפות כל מושב של אספיר לא בא בחשבון.

הוא לא אוהב אודי מאותה סיבה שהוא לא אוהב ב.מ.וו - בלי סיבה ! אולי כי הם מתחרות של מרצדס.

בכל מקרה הנושא עכשיו הוא E קלאס, בחירה נבונה ?

דניאל.

- ד"א הלכנו איזה יום לרופא והוא אמר לו תעשה דיאטה אז הוא ענה לו תעשה אתה דיאטה 8) ככה הוא חי כבר שנים ואני אוהב אותו ככה -

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

E קלאס היא בחירה מצויינת, הלוואי עלי בחירות כאלה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חביבי ! יבוא אישי של שברולט אסטרו 2005 מנוע 4.7 מעל 200 כוחות סוס......

אם בא לו הוא יכול לשבת על הספסל האחורי אם הוא עצום

בדגם של AWD !.

או פונטיאק !

***** Amplifiers Jobs *****

***** VW Golf Function *****

***** 050-7-266-766 *****

מכירה של רדיו דיסק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46216

• תוכן חדש...