Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב בתשלומים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

איזה חברות נותנות פריסת תשלומים טובה?

ראיתי פרסומת של שלמה סיקסט ל40 אלף שקל ב40 תשלומים ללא ריבית והצמדה, יש מישהו שנותן תנאים יותר טובים?

פורסם

לכל חברה פריסת התשלומים שלה.

מומלץ לבדוק ולהשוות בין כולם.

אצלנו בשברולט יש מגוון גדול של מסלולי מימון:

מסלול בלון, תשלום של כ- 20% מערך המרכב במזומן, 30 תשלומים נמוכים יחסית והיתרה בסוף התקופה במזומן או במקדמה לרכב הבא. המסלול הזה נוח מאוד לרוב האוכלוסייה שכן התשלומים החודשיים נמוכים.

טרייד אין והיתרה במימון- הלקוח מחזיר את רכבו הנוכחי ומקבל את היתרה בתשלומים שווים ללא ריבית והצמדה בדרך כלל לתקופה של כ- 36 חודשים.

ועוד...

פורסם

הבעיה עם פריסת התשלומים הוא עניין המכירה.

שהרכב משועבד אתה לא יכול למכור אותו באופן פרטי כל עוד לא כיסית את כל התשלומים וככה אתה סובל ממחירי שחיטה של הטרייד אין.

תנסה לראות אופציה של לקיחת הלוואה מהבנק כדי לקנות את הרכב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אם אני אקח הלוואה מהבנק אני אצטרך לשלם ריבית על התשלומים אז זה לא כדאי.

מקסימום אני אקח הלוואה במידה שאני ארצה למכור.

פורסם

לא בטוח שהלוואה שאתה מקבל "ללא ריבית והצמדה" כל כך זולה - מאחר שסביר להניח שתקבל הנחת מזומן אם תוותר על ההטבה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אין הלואה עסקית בלי ריבית והצמדה. אתה צריך להשוות את מחיר בתשלומים למחיר עם "הנחת מזמן" - ההפרש הוא למעשה הריבית שגלומה בפריסת התשלומים, והמוכר חייב למסור לך מהי הריבית. סי סביר שתגלה שריבית זו גבוהה מריבית הבנק. החסרון בהלואה הבנקאית הוא בעיקר הצמדה לריבית הפריים - שעלולה לעלות משמעותית במהלך חי ההלואה. מאידך - אם יהיה בידך סכום משמעותי תוכל לפרוע את ההלואה ולחסוך ריבית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הבעיה עם פריסת התשלומים הוא עניין המכירה.

שהרכב משועבד אתה לא יכול למכור אותו באופן פרטי כל עוד לא כיסית את כל התשלומים וככה אתה סובל ממחירי שחיטה של הטרייד אין.

וודאי שאפשר למכור את הרכב באופן פרטי.

בן דוד שלי לוקח כל שנתיים וחצי רכב חדש משלמה סיקסט בדיוק בהסדר כזה.

ברכב האחרון שלקח הציעו לו מחיר נמוך לטרייד אין אז הוא מכר אותו באופן פרטי ואפילו קיבל מעל המחירון.

• תוכן חדש...