Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיקומי קארטינגים למיניהם...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אולי כדאי לערוך איזה רשימה של כל מקומי הקארטינגים בארץ וכמו כן אולי אף לדרג אותם או סתם לתת חוות דעת על כל מקום ומקום מפי אנשים שביקרו/מבקרים שם?

לאחרונה נדמה כי מרוצי הקארטינג תפסו גל ומקומות של קארטינג נפתחים כמו פטריות לאחר הגשם (ככה המשפט נאמר, לא? :) )

אז לבנתיים..

קארטינג חיפה - לא יודע מיקום

קארטינג הרצליה - קניון שבעת הכוכבים - הייתי שם, נהנתי מאוד למרות שהקארטינגים "סגורים" אז קשה לנצלם או יותר נכון לנצל את כשרוננו עליהם בצורה המיטבית. מסודר, מאורגן, מעט המוני, אבל סה"כ נחמד וחינני...

קארטינג נתניה - לא יודע מיקום

קארטינג אשדוד - לא יודע מיקום

קארטינג פתח-תקווה - הקניון הגדול - עוד לא ביקרתי שם

קארטינג אור-יהודה - אולם השמחות קינגסטון באור-יהודה - עוד לא ביקרתי שם למרות שזה בעיר שלי! סוף סוף נפתח משהו מעניין כאן! מישהו היה שם כבר ויכול לספר על המקום? לא יצא לי לבקר שם בכלל עדיין... וכנראה גם לא אספיק לבקר שם השבוע... אבל אשמח לדעת אם המקום מומלץ על מנת לפנות קצת מקום בלו"ז בשביל קצת אדרנלין בדם.

עוד אילו מקומות ששכחתי/לא יודע עליהם?

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

שמעתי לפני כמה ימים על הקארטינג שפתחו באור יהודה...

לפי מה ששמעתי ממישהי המגרש קארטינג הוא גדול והם לוקחים 35 שקל ל-10 דקות.

אבל לך תסמוך על בחורה...:???:

אני לא סומך על המילה שלה, צריך לבדוק לבד. אולי מישהו מהאזור יכול לבדוק את העניין?

אם אתה הולך בקרוב אז תכתוב הודעת התרשמות מהמקום בבקשה...

אם המקום שווה אז אני הולך לבלות שם הרבה זמן...:razz:

אדם.

פורסם

קארטינג נתניה נמצא אחרי ליד צומת פוגל ימינה לכיוון איקאה, ממשיכים ישר כ300 מטר וזה מצד ימין. חו"ד שלי עליו נמצאת בהודעה למעלה - רעה. אני לא חוזר לשם.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אני שמח להודיע שבקרוב יצטרף לרשימה מקום נוסף, קארטינג רחובות (לא זוכר בדיוק את שמו) שנמצא כעת בבניה בקניון "אמריקן סיטי" (בדרך הים).

חבר שלי שעובד בקניון מסר לי כי מתבצעות שם עבודות נמרצות לקראת פתיחת המקום, ושכמו באלפא קארטינג הרצליה גם שם עושים שימוש בקומה מהחניון התת-קרקעי.

יאללה שיפתח כבר (זה בעיר שלי) :-D

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

מה קורה בקיבוץ נחשונים?

יש שם מסלול חיצוני מעולה. הייתי בו לפני כמה שנים, הוא נסגר?

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם
מה קורה בקיבוץ נחשונים?

יש שם מסלול חיצוני מעולה. הייתי בו לפני כמה שנים, הוא נסגר?

חס וחלילה!

הקארטינג החיצוני הטוב בארצנו!!

אגב, השמועות אומרות שיש קארטים חדשים!!!

:yum:

פורסם
חס וחלילה!

הקארטינג החיצוני הטוב בארצנו!!

אגב, השמועות אומרות שיש קארטים חדשים!!!

:yum:

ואני יכול לאשר את זה,

הם החליפו את הקארט של השתי פעימות במשהו יותר חזק!

שווה ביקור, בהחלט מסלול טוב,ומשביע רצון...

שווה!

<------Go fast

Go far------->

פורסם

קודם כל, לא החליפו את הקארטים של ה-2 פעימות, אלא את ה-4 פעימות שמיועדים להשכרה. [מדבר על נחשונים]. ו לא משכירים קארטים של 2 פעימות.

ממה שידוע לי, על מקומות הקארטינג בארץ: [מהצפוני לדרומי]

1. קארטינג הצפון מעלות - מסלול חיצוני , הקארטים שיש שם הם הישנים של נחשונים [שילדה של ZIP].נמצא על הכביש הראשי, רמזור אחד או שתיים לפני הפנייה שמאלה אל מעלות [כשמגיעים מכיוון נהריה].

2. אלפא קארטינג קריון - מסלול פנימי , שילדה של מיכאל שומאכר. נמצא בקניון ה"קריון" בקרית ביאליק.

3. גרין קארטינג,חוצות המפרץ - מסלול חיצוני, שילדה של גולד. צומת וולקן,על כביש מס' 4.

4. אלפא קארטינג קניון חיפה - מסלול פנימי, שילדה של גולד, נמצא בקניון חיפה, מיקומו במבואות חיפה [הדרומיים], על הכביש שמוביל לכרמל דרך "פרויד" :smile: .

5. גו קארטינג נתניה - מסלול פנימי, שילדה של רימו, את מיקומו כבר מסרו לפני. [לא רחוק מאיקאה].

6. אלפא קארטינג שבעת הכוכבים - מסלול פנימי, שילדה של סוויס. קניון שבעת הכוכבים, הרצליה.

7. מגה קארטינג - מסלול פנימי, שילדה של קרולי. הקניון הגדול, רחוב ז'בוטינסקי, פתח תקווה.

8. גו קארט נחשונים - מסלול חיצוני, שילדה של ZIP, קיבוץ נחשונים, ליד ראש העין, על הכביש המוביל לשוהם.

9. קארט אין אשדוד - מסלול פנימי, שילדה של סוויס, אשדוד, קניון סי מול.

כל המקומות מצוידים במנועים של הונדה, 4 פעימות כמובן. את חוות דעתי על כל אחד מהמקומות, אני מעדיף לשמור לעצמי, כל אחד והטעם שלו, יש מקומות מקצועיים יותר, ויש פחות, מה גם שאני עובד באחד מהמקומות, אז אולי זה לא יראה הכי אובייקטיבי מצידי.

במקומות הקארטינג ברחובות ובאור יהודה לא הייתי עדיין, כך שאני לא יודע על מה מדובר.

אני רק יודע שהבעלים של הקארטינג שעומד להיפתח ברחובות, הוא אותם בעלים של קארטינג נחשונים [דוד].

ישנם עוד מספר מקומות שידועים לי, אך אין בהם מערכת מדידת זמנים.

אלון (:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

אחי מנווה סביון, אני שוקל ללכת לקארטינג באור יהודה במחשבה שניה.

הקארטינגסטון ראיתי שלא היה משהו למרות שלא נהגתי אבל למה לא להתנסות....?

רק שתדע שלא חסר שם ילדים קטנים שיתרוצצו לך בין הרגליים, המלצה שלי תשאל את האחראי על המהירות שהמכונית יכולה להגיע אליה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

שני דברים:

1. הקארטינג באור יהודה - ממוקם בדיוק מול מסעדת "סעיד" - כך שאם אתם מאוכזבים, אפשר מיד להוריד 2 קבב משובח בלאפה או צלחת (במחיר שווה לכל נפש) וכך להוריד את ההרגשה הרעה מהקארטינג.

2. הקארטינג ב"אמריקאן סיטי" - זה הולך להיות כ"כ מגעיל שזה בכלל מגעיל אותי לדבר על זה...

המסלול מאוד קצר, החנייה שם גם ככה צפופה מאוד כך שהם סגרו חלק קטן ממנה. אין שום השוואה ל 7 הכוכבים בכלל, שם המסלול ייחסית גדול.

אלעד.

יום אחד ה"בייבי" שלי תהיה במצב כזה שיאמרו עליה "כל המוסיף - גורע"... עד אז אני מסמן עוד יום ב V שבו סידרתי בה משהו :)

פורסם
קודם כל, לא החליפו את הקארטים של ה-2 פעימות, אלא את ה-4 פעימות שמיועדים להשכרה. [מדבר על נחשונים]. ו לא משכירים קארטים של 2 פעימות.

ממה שידוע לי, על מקומות הקארטינג בארץ: [מהצפוני לדרומי]

1. קארטינג הצפון מעלות - מסלול חיצוני , הקארטים שיש שם הם הישנים של נחשונים [שילדה של ZIP].נמצא על הכביש הראשי, רמזור אחד או שתיים לפני הפנייה שמאלה אל מעלות [כשמגיעים מכיוון נהריה].

8. גו קארט נחשונים - מסלול חיצוני, שילדה של ZIP, קיבוץ נחשונים, ליד ראש העין, על הכביש המוביל לשוהם.

אלון (:

תיקון זעיר אלון, נראה לי שהקארטים של BIZ אם אני לא טועה (ויכול ליהיות שאני טועה).

פורסם
תיקון זעיר אלון, נראה לי שהקארטים של BIZ אם אני לא טועה (ויכול ליהיות שאני טועה).

צודק רני, שילדות של BIZ ולא של ZIP. התלבלבתי :wink:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

ובשבעת הכוכבים בקרוב יוחלפו הקארטים לשלדות של שומאכר, או שכבר החליפו?:mm_eek:

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

• תוכן חדש...