Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

[שרייד 88] - בעיות דלק


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

 

בשבוע האחרון נתקלתי מספר פעמים בנסיעה עירונית שבה פתאום כבה הרגע ולקח זמן עד שהתניע מחדש. הבעיה היא ככל הנראה מהצפה שקוראת איפה שהוא ואכן לאחר שמחכים זמן מה ומתניעים שוב האוטו עובד כרגיל (לפעמים למס שניות ואח"כ שוב פעם כבה).

האם ניתן להסיק מכך שהבעיה היא בהכרח קרבורטור ? יש לציין שבדקתי את תקינות משאבת הדלק והיא פועלת כמו שצריך (היא גם בת שנה סה"כ)

 

תודה רבה.

בכל יום שהאוטו נוסע יורדת ההסתברות שהוא ייסע מחר

פורסם

לך למכון קרבורטורים שיבדוק - זה יכול לנבוע ממספר סיבות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תופעה כפי שהנך מציין לדעתי נובעת ממשאבת דלק תקולה.

מש' דלק תקולה כשהיא חמה גורחת לתופעה שציינת - רכב כובה ולאחר שהמשאבה מתקררת הרכב מתניע בקלות.

 

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

 

פורסם

MOMI

 

סיכוי גבוה שאתה אכן צודק . מבדיקה שעשיתי גיליתי שהפלטינה שרופה וכי צריך להחליף גם את הקבל. הרגע מתנהג טוב יותר כעת ניתן רק להמתין ולראות אם אכן הוא לא יכבה .

 

תודה .

 

דרך אגב , 60 ש"ח להחלפת פלטינה וקבל זה סביר נכון ? :wink:

בכל יום שהאוטו נוסע יורדת ההסתברות שהוא ייסע מחר

×
×
  • תוכן חדש...