Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מריח כמו משהו , אולי 'נעורים' ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתם לי חשק לסיגריה. ולקנות בושם.

וכן - זה לגיטימי לבקש (לבקש יפה - בטח שלא לדרוש) מאנשים לא להשתמש בבושם מסוים - הייתה בחורה שעבדה איתי שלא סבלתי את הבושם שלה וגם לא סבלתי את הריח של התה שלה (תה שומר) - ביקשתי ממנה והיא החליפה בושם והתחילה לשים מכסה על כוס התה.

להחמיא על ריח השיער זה לא הטרדה מינית. יש מצבים שבהם גם הערה על הלבוש לא נחשבת הטרדה מינית - לדוגמה: "השמלה הזו מחמיאה לך" לא ייחשב כהטרדה לעומת "את נראית טוב בשמלה הזו" (וכמובן שחשוב מאוד לומר את זה כהערת אגב ולא כאילו הדם ירד מהראש לכיוונים אחרים כי עיקר העניין הוא הכוונה הנתפשת).

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה אתם מנסים לעשות פה? לדכא את התתרנים שבינינו? :|

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

טוב ,אז את יודעת איזה בושם לא קונים ,נכון ? :wink:

לגבי אותה האישה מהעבודה - כמובן שדיברתי איתה בנחמדות ולא כפיתי את רצוני

מה שכן סיפור מצחיק-היה ביננו ויכוח שגרם לנתק של שבוע בו לא דיברנו

תנחשי איזה בושם היא שמה יומיום בשבוע הזה .

המלצות שלי לבשמים :

זוכרים את האקסית ? יופי , היו חודשיים שהיינו פרודים (פסק זמן ,טרוטית או איך שתרצו)

ויצא לי רומן קצר עם מישהי שריח הגוף הטיבעי שלה פשוט העיף אותי וכשהריח הזה בא בשילוב

של היפנוטיק פויזן היה זה שילוב ממכר.

כשאישתי ואני רק הכרנו היא השתמשה ב אולטרה ויולט , היא כבר לא משתמשת בו אך הריח הזה

לוקח אותי לשנה הראשונה שלנו.

מה שיפה בריחות של בשמים הוא שהם מדיפים אחרת מאדם לאדם כך שהזכרונות אינם יכולים להיות זהים.

ריח המדורות ש edan דיבר עליו מעלה אצלי קונוטציות אחרות לגמרי (חיים בנגב ,תחשבו לבד).

Gn'f'R

פורסם

אגב - הגעתי למסקנה שכדאי לעבור ל-eau de parfum. מהבוקר עד הלילה והריח עדיין נשאר!

לגבי הבושם הזה - זה נשמע כמו שם של בושם מתוק, אז אל דאגה - בשמים מתוקים עושים לי בחילה.

פורסם

לאבא שלי היה הרגל מסריח בילדותי , הוא היה נוהג להכנס לשירותים עם כוס קפה+סיגריה לישיבה

(לריח הזה אין לי קישור ) , להכנס אחריו לשירותים זו משימת התאבדות .

.

תשמע , אני חותם לך שאם תריח את זה יפתחו לך הצ'אקרות.

שלומי, ליתר דיוק, השותפה של קורט קוביין כתבה על הקיר בחדר שלו "KURT SMELLS LIKE TEEN SPIRIT" כי החברה של קורט קוביין השתמשה בדאודורנט הזה בזמנו והוא הריח כמוהו. מכיוון שמדובר בדאודרנט נשי קורט בכלל לא ידע על קיומו, לכן הוא גם נתן לשיר את השם הזה, לאחר שהשיר יצא נודע לו שיש דאודרנט בשם הזה מה שגרם לו להצטער על כך והשאר היסטוריה.

משפט המפתח בשיר "here we are now entertain us"

היה משפט קבוע של קורט ,היה נוהג לומר אותו באדישות צינית כאשר היה מופיע למסיבות

שהיה נגרר אליהם ללא חשק.

Gn'f'R

פורסם

ריח המדורות ש edan דיבר עליו מעלה אצלי קונוטציות אחרות לגמרי (חיים בנגב ,תחשבו לבד).

גם אצלי זה מתחבר בעיקר לנגב, המון ניווטים באיזור נבטים ליד ובתוך מאהלים בדואים...

אכן גם נביחות של כלבים בשעת לילה יזכירו את זה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אצלי זה שירים יותר מאשר ריחות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אחחח אין כמו מאייבך על הבוקר, במיוחד שאתה שולח את המכונאים הצעירים שלך לבדוק פליטות לדופן :lol: הפרצוף שלהם שווה הכל :twisted: (מי שלא יודע או בחיים לא יצא לו להיות על דבורה בהנעה על הבוקר, כמות העשן שיוצא יכול לשמש כמיסוך)

את האמת ריח הסולר, מזכיר לי את הסולריה בבסיס, ששם הינו מנקים את הנשקים כאשר הינו חוזרים מהים (וכמובן הגריז הצהלי)

פורסם

בושם טד לפידוס מזכיר לי את יום שישי על מדי א׳ בתדריך יציאה, כמה רגעים לפני שמגיע מפקד הפלוגה ומודיע שעקב אירוע כזה או אחר לא יוצאים שבת אלא נשארים בכוננות....

פיפי עם ריח וודקה תמיד יזכיר לי שעפתי על עצמי עם השתיה בלילה הקודם....

ריח של צבע טרי תמיד יזכיר לי את פסח והנקיונות שקודמים לו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יש מצב שאתה לא מריח את הנודים של עצמך?

חבר, אתה לוקה בחסר...

:)

Polo 2012

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם להסתמך על תגובות של אחרים, אני מאד מרוצה מזה שאני לא מריח אותם.:wink:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מכור לריח של הבושם דוידוף .. וואו איזה ריח.. זה היה לאקסית הראשונה שלי לפני 15 שנה.. לשמחתי הקונוטציה היחידה שהייתה עולה לי עם הריח הזה זה חיוך, ולכן "מכרתי" אותו גם לחברה אחריה ;)

הנוכחית (ארוסתי) לא אוהבת (היא יודעת שהאקסית שלי הייתה שמה) ;)

• תוכן חדש...