Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוק הסלולר באמת כזה חזק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קניתי לפני שבועיים s3 ב2400. מסתבר שהוא גנוב. הרשת ננעלה אחרי שבוע. כמו אזרח טוב הפקדתי את המכשיר במשטרה. כך שהלך לי הכסף וגם המכשיר. סיפור ארוך ומיגע. זה השוק הישראלי למוצרי יד2.

לא להכליל, זה שנפלת על נוכל לא אומר שכולם כאלה, יש המון מוכרים ישרים.

היית צריך לקנות ממישהו שנותן לך קבלה מהחנות פרטית שהוא קנה את המכשיר + הקופסא עם כל האביזרים.

בכל אופן, בזאפ היית יכול לקנות חדש ב2600. אז בשביל מה כל הכאבי ראש האלה אם המחיר הוא לא מחיר מציאה?

תסתכל על זה כשיעור לחיים שעלה לך 2400ש''ח.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין דבר כזה שקונים טלפון(במיוחד ב2400 ש"ח) ולא עושים העברת בעלות,הייתם קונים רכב בלי העברת בעלות? אותו הדבר.

ככה מאמתים את הנושא שהטלפון לא גנוב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
קניתי לפני שבועיים s3 ב2400. מסתבר שהוא גנוב. הרשת ננעלה אחרי שבוע. כמו אזרח טוב הפקדתי את המכשיר במשטרה. כך שהלך לי הכסף וגם המכשיר. סיפור ארוך ומיגע. זה השוק הישראלי למוצרי יד2.

כשאני שומע על מקרים כאלה, אני כניראה מתחיל להבין למה אנשים דורשים מחירים כאלה ביד 2- כי אשכרה יש קונים!

איך על הפרש של 200-300 שקל, אנשים מסוגלים גם לקחת סיכון וגם לסבך את עצמם בסכומים כאלה, ולקנות יד 2 ולא חדש?

פורסם

לכל מי ששואל איך בשביל הפרש של 300 שקלים אנשים קונים יד 2, אני חושב שהם כ"כ חנוקים עם ההלוואות/משכנתא וכו', שהם מתקמצנים על מה שאפשר.

מהצד השני, מאוד הופתעתי לראות שיש חנויות שמשווקות אייפון 5, ומחירו 6K שקלים (!) ובגירסת ה64 GB מעל 7000 שקלים.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
כשאני שומע על מקרים כאלה, אני כניראה מתחיל להבין למה אנשים דורשים מחירים כאלה ביד 2- כי אשכרה יש קונים!

בדיוק. הוכחה מאלפת.

"שוק הדבילים חזק היום בארץ" - ציטוט השבוע של big white :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לכל מי ששואל איך בשביל הפרש של 300 שקלים אנשים קונים יד 2, אני חושב שהם כ"כ חנוקים עם ההלוואות/משכנתא וכו', שהם מתקמצנים על מה שאפשר.

אבל מה שאפשר זה לקנות מכשיר פשוט יותר ולא להיות מפגרים שעוד דקה אין להם מה לאכול בגלל מכשיר שבכל מקרה הוא זבל.

פורסם

תראה לי אחד "שחנוק עם ההלוואות/משכנתא" ומסוגל להוציא סכום כסף כזה במזומן.

אותם אנשים פורסים ל-24915 תשלמים כל קנייה, כי פשוט אין להם אפשרות אחרת.

פורסם
זה לא משנה את העובדה שהנקסוס עם מפרט מטורף, ומציג ביצועים של מכשירים בני שנה (לפי הקישור שהעלתי).

אז אני אקנה כבר את הנקסוס הקודם ביותר זול שיתן לי אותם הביצועים ואני אחסוך עוד כסף...

אתה מוזמן לקנות את הנקסוס שלי ברגע שאקבל את החדש (13 בנובמבר + שבוע-שבועיים)

פורסם

מהצד השני, מאוד הופתעתי לראות שיש חנויות שמשווקות אייפון 5, ומחירו 6K שקלים (!) ובגירסת ה64 GB מעל 7000 שקלים.

זה מדהים עוד יותר כשקולטים שבסכומים כאלה כבר אפשר לקנות מקבוק פרו או מקבוק אייר נורמליים... (שלא לדבר על מחשבים ניידים ברמה סופר-גבוהה מתוצרים אחרים).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
חיפשתי ביד 2 סמסונג גלקסי 2 בתקווה למצא משהו נורמלי במחיר (בכל זאת משומש).

המחיר לחדש בחנות סביבות 1900 ש"ח לפי זאפ

כל מי שראיתי מוכר את שלו בסביבות 1700 1900 ש"ח למשומש, מה נסגר עם אנשים???

התופעה נקראת YAD-2.

כך נהרס שוק ה"יד שניה" לכל מוצר אפשרי כמעט, לרבות נדל"ן. כל אחד תוקע מחיר ולצערנו יש מטומטמים שנופלים בפח (כפי שנאמר: פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים).

גם אני כמו אושרי דיברתי על הנושא לפני כ 8 חודשים כאשר חיפשתי Ipad2 במחיר שפוי. בסוף קניתי חדש (וזה לא שלא ניסיתי לנהל משא ומתן הגיוני עם מוכרים לא הגיוניים - אבל זה לא עבד כמו שכבר הבנת).

** אפרופו הפוסט הנ"ל מלפני 8 חודשים - כתבתי שם על לקוחה שלי שרצתה למכור דירה בכפ"ס במיקום פצצה. ביקשה 1.6 מיליון. במקרה דיברתי איתה לפני שבוע - הדירה נמכרה ב 1.485 מיליון (חודש לפניה נמכרה דירה דומה ב 1.480 מיליון).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם כבר, זאת אחת הסיבות העיקריות שהכל יקר כאן - כי יש מספיק דבילים שמוכנים לשלם, גם אם מדובר בכסף האחרון או מולווה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אומרים שכל הבנצ'מרקים של הנקסוס החדש נבדקו עם גרסה 4.2 בטא

וחלק מהבעיות יתוקנו בגרסה הסופית (פלאש חזק מידי,סוללה שמתרוקנת מהר מידי,שיפור בביצועים וכו')

כשיגיע לשטח ניהיה חכמים יותר.

אגב האייפון 4 שלי עם כפתור HOME ונעילת מסך לא תקינים, חשבתי למכור את המכשיר לטובת S3/ONE X

והציעו לי עליו 1800 ככה כמו שהוא. הזוי.

פורסם

נותנים לך - תקח

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...