Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, ערד קצת יוצא מהג״ג שאוכל לעזור לך, שיהיה במזל טוב בכל אופן:)

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה רבה מאור ,

זה בסדר,בבאר-שבע ודימונה יש חברות הסעדה לא רעות,אני אצור איתם קשר במועד המתאים.

מה התאריך משוער שלך?

אצלי 7 לינואר אבל עובדים על לקדם ל-1.1.13, פשוט לבן הבכור יש תאריך מדוגם לחלוטין אז חבל לדפוק את השרשרת.....

:lol:

שיהיה בשעה טובה ויעבור חלק, גם אצלי יש כבר מוהל בדקת קריאה לעלות על טיסה (חשבת שאצלך ברית זה תיק? לך תגור בחו"ל במדינה שאין בה מוהל).

אני כבר רואה איך אתה הולך לדחוק באישתך שתצא להליכות בערב "תלכי,תלכי , ספורט זה בריא" :lol:

דווקא בגלל שאני לא חובב תיקים בחרתי באופציה הזו , אצלך אכן זה מריח כמו גוצ'י . כמה עולה תענוג כזה ?

המשוער הוא 10.02

והנה אוהל לדוגמא :

אוהל%20קוני%20360.jpg

Gn'f'R

פורסם

לא צריך לדחוק, אני משלם לרופא מספיק כסף כדי להגיד לו "שחרר את הסתימה".

המוהל אצלי זה סיפור זול של כ-4500$ (טיסה+לינה של 2-3 לילות לוודא שהכל תקין+שכר).

אין ביטוי שמקבל פה משמעות כל כך עוצמתית כמו "כל הזין".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לא צריך לדחוק, אני משלם לרופא מספיק כסף כדי להגיד לו "שחרר את הסתימה".

המוהל אצלי זה סיפור זול של כ-4500$ (טיסה+לינה של 2-3 לילות לוודא שהכל תקין+שכר).

אין ביטוי שמקבל פה משמעות כל כך עוצמתית כמו "כל הזין".

כל דבר שנגמר ברק נזק כספי במנהג הזה לא מתקרב אפילו למשמעות של כל הזין.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

חבל שאתה עושה צחוק מנושא כזה רציני.

יש לך 3 חודשים לחקור את הנושא, ואני מציע שתעשה את זה. הדבר הכי גרוע שאתה יכול לעשות זה לעשות את המילה רק בגלל שכולם עושים ומה יגידו. מי שיסבול ישירות פה הוא לא אתה, אלא הבן שלך והוא לא בהכרח יגיע לאותה מסקנה שאתה תגיע אליה.

בכל אופן אין טעם להטיף לך מה לעשות, אז אני לא אמשיך, אני רק מבקש שתשקול בכובד ראש את הנחיצות של העניין. סיכונים וחסרונות כנגד יתרונות.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אני מכבד את דעתך ודעתם של שאר המתנגדים לטקס המילה

אהיה איתך כנה ופתוח,כואב לי רק מלחשוב על זה ואני עושה זאת

מהסיבות שצויינו בשרשור הקודם החל ממסורת וכלה בחברה.

כן,אני מקבל את העובדה שאני נחשב לאדם פרימיטיב ואטום בעינכם

מקבל זאת בצער.

מאז שפירסמתי את הפוסט חשבתי על הנושא לא מעט וכמו חרא על מים

גם אני שיניתי קצת כיוון , למשל , להפקיד את מלאכת המילה

בידיו של רופא כירורג בבית החולים ולהפריד את מועד המילה ממועד המסיבה.

צר לי שאיני יכול לטעון טיעונים מבריקים של "בעד" . נכשלתי בחוג debate.

Gn'f'R

פורסם

היית כמה דקות לפני שקראתי את השרשור.

אני ממליץ מאוד לבצע את הברית רק ע"י רופא כירורג. פרט לידע והנסיון, הוא יעשה הרדמה מקומית - וגם למטלה כזו צריך הרבה ידע ונסיון בהתחשב בגודל ומשקל התינוק. ככה נהגתי עם בני.

העלות אינה גבוהה הרבה יותר ממוהל. יש רופאים דתיים שרואים את הברית כמצווה מסויימת.

אתה רחוק מהמרכז, אבל אם מישהו צריך - יש את ד"ר גונן שהוא כירורג ואני ממליץ עליו בשל המקצועיות , הנועם והרוגע בה הוא עשה את עבודתו.

ובלי לצעוק יותר מידי, את החשבונית על "התייעצות" מגישים לקופ"ח ומקבלים החזר במסגרת הביטוח המשלים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אני אב לשלושה בנים.

לדעתי לערוך את הברית ע"י כירורג זו טעות, גם מנסיונם של חברים.

מוהל מנוסה ערך אלפי בריתות. אף כירורג לא מתקרב למספרים הללו. ברית המילה היא פרוצדורה פשוטה מבחינה רפואית, ואין תחליף לותק ולנסיון, כמו גם לרוגע.

הסבל שבהרדמה ע"י זריקה , כמובן לפי ההתרשמות הסובייקטיבית של הבנים שלי לעומת בני חברים גבוה יותר מאשר הברית עצמה.

הברית כואבת בעת האירוע, וגורמת לתינוק לאי נוחות עוד יומיים שלושה.

ממליץ לך - קח מוהל טוב, מנוסה, (זה מי שמל את בני) ותעבור את הברית בהצלחה ובטוב.

צביקי

פורסם
הכי פשוט והכי טבעי זה לוותר על שטות הזאת...

מצטרף להמלצה. אני הייתי משאיר את זה בידיו של הילד להחליט מה הוא רוצה.

הרמב"ם בכבודו ובעצמו רושם שהברית מילה נעשית בכוונה בכדי להפחית מההנאה של הגבר מיחסי המין ובכך להפחית את הסיכוי שזה יתמכר חס וחלילה למין וידיר רגליו מחדר בית המדרש לחדר המיטות.

מעדויות של גברים שנימולו בגיל מאוחר עולה "שזה" לא "אותו הדבר" לפני ואחרי המילה. אז אולי יש צדק בדבריו של הרמב"ם.

לכל אלה שטוענים שברית מילה מפחיתה ב 50 אחוזים את הסיכויים להידבק במחלות, לא עדיף לשים כל פעם כובעון במקום לחתוך את הגויסטיק? נו אז אחת מכל X נשים תחלה במהלך חייה בסרטן השד אז אולי נכרות לכל ילדה את השדיים בכדי למנוע ממנה סרטן בעתיד?

בקיצר, מנהג מפגר ששרד דורות בין הייתר כי אף אחד לא רוצה לשבור את "המסורת".

תעשה טובה, אם אתה נוסע אי פעם לעיר הזו, אל תספר להם שחתכו לך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

משום מה יש לאנשים בפורום נטייה לענות על שאלות שאיש לא ביקש תשובה עליהן. ערן למיטב הבנתי לא שאל כאן איש האם כדאי לו למול את בנו או לא.

נשגב מבינתי להבין מדוע אנשים מתעקשים לתחוב את אפם לסוגיות שאף אחד לא ביקש מהם לחוות עליהן את דעתם, מלומדת ככל שתהיה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...