Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא שאל מה אתם אומרים, אז אמרתי את דעתי, אסור? נראה לי אתה מפספס את כל הפואנטה בפורום פתוח.

מה גם נראה לי שאתה מתנגד לזה שאנחנו "דוחפים את אפינו" רק בגלל שדעתנו שונה משלך.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

B.D.B

אני מכבד את דעתך ,כבר ציינתי זאת . אם אינך מעוניין לכבד את שלי זה גם מקובל ,לא בכפייה

הפורום פתוח ושופע דעות , אני מבין הומור וציניות -הייתי בשולחן העגול כשהמציאו את הכללים.

גם את cerebral cortex ודעותיו אני מכיר ומכבד לא מאתמול , אני מוצא את עצמי הרבה פעמים

מסכים עם דבריו בפוסטים כאלה ואחרים . אך בפוסט הזה לא נשאלה השאלה האם לחתוך או לא.

לא הייתי מעמיד שאלה כזו בפורום -אומנם אני פותח פוסטים הזויים ומתייעץ על דברים יותר הזויים

אך לא עד כדי כך.

עזוב שטויות , שנזכה לצאצאים בריאים. העראק עליי אתה מוזמן.

אלעד,צביקי,רוכב בודד : תודה !

Gn'f'R

פורסם

כבר אמרתי שאני לא מתכוון להטיף, זה חסר תועלת, תעשה את מה שנראה לך לנכון. לאלעד פשוט משם מה נראה שאסור לנו להביע את דעתנו.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

50? יא וראדי, איזה אירוע המוני :lol:

אצלי היו פחות מ-20 מוזמנים, מתוכם 8 ילדים...

לגבי מוהל - בירושלים יש את שי עובד. העלות גבוהה,

אבל באופן אישי נכחתי באיזה 5 בריתות שהוא ערך וכל הילדים יצאו מושלם.

לא מחפף בכלום, מוודא ש"רשימת הקניות" של התכשירים השונים מוכנה, ערכי צהבת, משקל,

מסביר להורים בדיוק איך לטפל אחרי, מטלפן גם לראש מחלקת תינוקות בהדסה אם יש חשד - בקיצור, מקצוען.

אה, כן, והוא לעולם לא מניח לתינוק לסבול סתם - מצמיד את מגביל הסל"ד, חותך וישר מטפל וחובש וכו' עד שהתינוק חוזר לישון.

רק אז יישמעו שאר הברכות, בטח לא באמצע כשהמסכן צורח.

באופן כללי, כפי שצביקי היטיב לציין, מוהלים עושים את הפעולה הזאת

בתדירות גבוהה יותר בסדרי גודל בהשוואה לכירורגים.

- - - - -

לגבי קייטרינג - אין לי משהו להמליץ עליו בערד,

אבל זאת תמיד הזדמנות טובה לגוון עם משהו קליל וחלבי.

(לגבי הנושא שאליו גלש השרשור - בחייאת זומזום, זאת פעולה שמבצעים כבר 4500 שנה לפחות,אם היא הייתה מזיקה כבר היו מגלים את זה מתי שהוא)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
B.D.B

אני מכבד את דעתך ,כבר ציינתי זאת . אם אינך מעוניין לכבד את שלי זה גם מקובל ,לא בכפייה

הפורום פתוח ושופע דעות , אני מבין הומור וציניות -הייתי בשולחן העגול כשהמציאו את הכללים.

גם את cerebral cortex ודעותיו אני מכיר ומכבד לא מאתמול , אני מוצא את עצמי הרבה פעמים

מסכים עם דבריו בפוסטים כאלה ואחרים . אך בפוסט הזה לא נשאלה השאלה האם לחתוך או לא.

לא הייתי מעמיד שאלה כזו בפורום -אומנם אני פותח פוסטים הזויים ומתייעץ על דברים יותר הזויים

אך לא עד כדי כך.

עזוב שטויות , שנזכה לצאצאים בריאים. העראק עליי אתה מוזמן.

אלעד,צביקי,רוכב בודד : תודה !

מצטער, כנראה שבאמת פיספתי את העובדה שהשאלה שלך הייתה איך ולא האם כדאי או לא. בכל מקרה, במקרה של האחיין שלי זה היה מפוצל. הברית יצאה על יום שבת לכן עשו את זה בשבת בבית עם קבוצה של 30 איש בערך (ככל שהבית יכל להכיל) ואת החגיגה עצמה באולם קטן במשך השבוע.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
50?

- - - - -

לגבי קייטרינג - אין לי משהו להמליץ עליו בערד,

אבל זאת תמיד הזדמנות טובה לגוון עם משהו קליל וחלבי.

(לגבי הנושא שאליו גלש השרשור - בחייאת זומזום, זאת פעולה שמבצעים כבר 4500 שנה לפחות,אם היא הייתה מזיקה כבר היו מגלים את זה מתי שהוא)

תשמע הבאת לי רעיון קטלני !

התכוונתי לכתוב לך שזה יהיה בחורף ויהיה קר ולמאכלים חלביים יש נטייה להיות קרים אבל אז עלתה לי הברקה,

סחלב חם !

Gn'f'R

פורסם
לאלעד פשוט משם מה נראה שאסור לנו להביע את דעתנו.

תגיד, יש מצב שביומיום אתה מתפרנס מלהיות יועץ תקשורת, דובר או עו"ד? כי האופן שבו אתה מוציא דברים מהקשרם כבר גובל באומנות. כמו כאן, למשל:

הוא שאל מה אתם אומרים, אז אמרתי את דעתי, אסור? נראה לי אתה מפספס את כל הפואנטה בפורום פתוח.

מה גם נראה לי שאתה מתנגד לזה שאנחנו "דוחפים את אפינו" רק בגלל שדעתנו שונה משלך.

ערן אכן שאל "מה אתם אומרים?", אלא שהשאלה נשאלה בהתייחס לקיום האירוע באולם לעומת קיומו בבית.

העמדה האישית שלי ביחס לנושא ברית המילה כלל אינה רלבנטית לדיון, וממילא כל מכריי יודעים שאני חילוני גמור. האופן שבו אתה בוחר להפיץ את משנתך החילונית, שאגב במקרים מסויימים אני מאוד יכול להזדהות איתה, מעורר אנטגוניזם.

רוצה לדון על מהותו של טכס ברית המילה? כבר היה על זה דיון ארוך בעבר, אתה מומלץ להקפיץ אותו אם יש לך תובנות חדשות. רק שחרר את השרשור הזה מהתובנות שלך כי הן כלל אינן רלבנטיות לשאלה שנשאלה.

נ.ב.: להבא כשאתה מצוטט מישהו, השתדל בבקשה להיצמד לדברים בהקשר שבו הם נאמרו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אשכרה קוראים לבן אדם חוטר?!

תבדוק במילון ותבין שהכוונה לא לשרביט לניקוי נשק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אתה מעוניין בהמלצה על מוהל בערד, דבר איתי (חתך לשני אחיינים של אשתי)

שיהיה בהצלחה

לא עדיף לשים כל פעם כובעון במקום לחתוך את הגויסטיק

להזדיין עם קונדום זה כמו לשחות עם מעיל דובון/ להתנשק דרך צעיף :-)

אשכרה קוראים לבן אדם חוטר?!

לאישתו קוראים משחולת

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
תגיד, יש מצב שביומיום אתה מתפרנס מלהיות יועץ תקשורת, דובר או עו"ד? כי האופן שבו אתה מוציא דברים מהקשרם כבר גובל באומנות. כמו כאן, למשל:

ערן אכן שאל "מה אתם אומרים?", אלא שהשאלה נשאלה בהתייחס לקיום האירוע באולם לעומת קיומו בבית.

העמדה האישית שלי ביחס לנושא ברית המילה כלל אינה רלבנטית לדיון, וממילא כל מכריי יודעים שאני חילוני גמור. האופן שבו אתה בוחר להפיץ את משנתך החילונית, שאגב במקרים מסויימים אני מאוד יכול להזדהות איתה, מעורר אנטגוניזם.

רוצה לדון על מהותו של טכס ברית המילה? כבר היה על זה דיון ארוך בעבר, אתה מומלץ להקפיץ אותו אם יש לך תובנות חדשות. רק שחרר את השרשור הזה מהתובנות שלך כי הן כלל אינן רלבנטיות לשאלה שנשאלה.

נ.ב.: להבא כשאתה מצוטט מישהו, השתדל בבקשה להיצמד לדברים בהקשר שבו הם נאמרו.

מפיץ את משנתי החילונית?! אתה שמת לב שזה אתה שפתחת את התת דיון הזה? אני סיימתי את ההשתתפות שלי בדיון אחרי 2 וחצי הודעות לפני עמוד וחצי כשאמרתי לבחור שאני לא מתכוון להטיף לו רק שישקול את העניין בכובד ראש. ושום הודעה מאז לא הביעה עמדה בנושא, אלא רק תגובות לדברים שנאמרו כלפי, כמו ההודעה הזאת. נראה לי שהטון שבו אתה קורא את התגובות שלי שונה מהטון שבו אני כותב אותן.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

סחלב חם !

רעיון מעולה!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מפיץ את משנתי החילונית?! אתה שמת לב שזה אתה שפתחת את התת דיון הזה? אני סיימתי את ההשתתפות שלי בדיון אחרי 2 וחצי הודעות לפני עמוד וחצי כשאמרתי לבחור שאני לא מתכוון להטיף לו רק שישקול את העניין בכובד ראש. ושום הודעה מאז לא הביעה עמדה בנושא, אלא רק תגובות לדברים שנאמרו כלפי, כמו ההודעה הזאת. נראה לי שהטון שבו אתה קורא את התגובות שלי שונה מהטון שבו אני כותב אותן.

כן, מפיץ את משנתך החילונית. הרי בוא נודה על האמת: כשערן שאל "מה דעתכם" בהתייחס למקום שבו ייערך הטכס מבין שתי האפשרויות שהוא ציין, לא באמת היתה לך איזו הארה שתגרום לו להחליט באופן מושכל יותר לגבי המיקום העדיף. הסיבה שמלכתחילה הגבת בשרשור הזה היא מכיון שאתה עקרונית נגד המנהג הזה. ערן כבר החליט שהוא ימול את בנו. לא אתה ולא אף אחד פה ישנה את החלטתו.

אז מה היה לנו כאן: מחד, הגבת בשרשור הזה מבלי שעזרת לו בהתלבטות. מאידך, שיתפת בדעתך על מנהג המילה מבלי שאיש ביקש ממך לעשות זאת. אם זוהי אינה הפצת משנה, אינני יודע מה זה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...