Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להזדיין עם קונדום זה כמו לשחות עם מעיל דובון/ להתנשק דרך צעיף :-)

אתה יודע מה אירוני כאן? אתה מדבר כאן מצד אחד על "ההרגשה" של עם או בלי קונדום כאשר מצד שני, ברית המילה בעצם גורמת לנזק ואפילו לנזק עצום בכך שהיא מפחיתה לאין שיעור את ההנאה ממין. סליחה שאני נכנס לעומקם של הדברים אבל הפין עצמו "מצוייד" בכמות עצומה של "חיישנים". ברגע שאתה חותך את העורלה אתה מסיר כמות רצינית של "חיישנים" לפיכך ההנאה נפגמת. כאמור זה לא סוד והרמב"ם עצמו מציין זאת. אז אם ההבדל לגבר הוא עצום בין "לעשות את זה" עם קונדום או בלי אז רק תתאר לך איזה הבדל זה לגבר "לעשות את זה" כאשר הגבר הוא נימול או לא. לצערנו, אתה, אני וכל שאר אלה שמלו אותם (מן הסתם בלי לשאול אותם אפילו) לעולם לא נדע מה הפסדנו.

העורלה מיותרת? אחלה, בוא מהיום והלאה נעשה גם ניתוח תוספתן לכל ילד כי יש את אלה שטוענים שהתוספתן הוא גם חלק מיותר בגוף אז למה להשאיר אותו ולהוריד את העורלה?

.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב ,כנראה שאין מנוס .

אני אומר לך את זה כשידי הימנית על הלב וידי השמאלית אוחזת בג'ונסון הגיבור :

אין לי אפילו קמצוץ של ירידה בהנאה המינית !

הייתי ותמיד אהיה ככל גבר - חרמן אחושבלוע. לראיה - אני משפריץ תוך דקה ,על השעון.

אתה יכול לשאול את אשתי ,היא תספר לך על איך כעבור כמעט עשור יחד אני עדיין רודף אחריה כמו אנס סידרתי.

אולי זה באסה לחיות עם זין בחולם חסר אבל זה יותר מבאס לחיות כשמתחת לגולגולת יש אחושילינג מערכת אכזרית

אבל אנחנו מנצלים רק אחוזים בודדים ממנו . ומה יש לנו באחוזים הבודדים האלו ?

ובכן :

אנחנו עובדים כמו חמורים עבור בוטנים ומייחלים לפנסיה השדודה שלנו

אנחנו חושבים על סקס בקונוטציות שונות כל 5 שניות בערך (כן, עם הזין החתוך)

אנחנו כל כך אהבלים שאם לא תרגלנו משהו שהיינו מורגלים לעשות אותו זמן רב , אז אנחנו נראים דפוקים ומוגבלים כשאנחנו מנסים

לשחזר אותו שוב.

תן לי תוספת של עוד 4% ליכולת השכלית ואני מוכן לוותר על עוד חצי ס"מ מג'ונסון הגיבור - אולי בעזרתם אני אצליח

לסרס את עצמי קצת.

וחוץ מזה , חיישנים זה ללוזרים . זו אחת הסיבות שרכבים מהמאה ה20 עדיין שורדים במאה ה21 ,ורכבים מהמאה ה21

יסיימו כפחיות שתייה תוך פחות מ 20 שנה.

סליחה על התיאורים הגרפיים .

נאמר באהבה !

Gn'f'R

פורסם

Cerebral Cortex, חבל על הזמן להטיף, הוא שמע את הנקודת מבט שלנו, שיעשה עם זה מה שהוא רוצה.

ערן, רק דבר אחד רציתי להגיב עליו, עיוורי צבעים לא היו מודעים לכך שהם עיוורי צבעים לולא היו אנשים שאינם עיוורי צבעים. כמו שאנחנו, רוב בני האדם, חרשים ביחס לחתולים וכלבים. הבנת את הפואנטה? אתה לא יכול להגיד שאתה לא מפספס שום דבר, בלי לחוות את מה שהפסדת. ודווקא מאנשים שעברו מילה אחרי שחוו מין, מתקבלת תמונה ברורה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אנחנו בכל אופן כבר שרופים.

אגב, יש נתונים על הצד שכנגד? האם האישה נהנת יותר מקיום יחסים עם גבר שלא נימול מאשר נימול?

לדעתי, לא פחות חשוב.

פורסם
אני משפריץ תוך דקה ,על השעון.

תנחומיי!

:wink:

סתם, יותר מדי מידע.

ברגע שאתה חותך את העורלה אתה מסיר כמות רצינית של "חיישנים"

חפיף, 1500 שקל ואני מחבר לך חיישני גדישה, ווייד בנד וטמפ', כולל פוד+ התקנה מעל התחת של האישה (במקום קעקוע FUCK ME, מחרמן אש!!).

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חפיף, 1500 שקל ואני מחבר לך חיישני גדישה, ווייד בנד וטמפ', כולל פוד+ התקנה מעל התחת של האישה (במקום קעקוע FUCK ME, מחרמן אש!!).

הרגת אותי, מה עם חיישן לחץ "שמן" לוודא שלא עובדים על יבש? :lol:

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

ערן, אין לך מה להתנגד למהלך הזה.

אני אישית מכיר בן אדם נוצרי, אבא שלו רופא (לא זוכר במה הוא מתמחה), הוא התייעץ עם רופא אחר שמתעסק בכל זה והמליץ מאוד לעשות ברית מילה- בגלל סיבות רפואיות.

ואבא שלו החליט לעשות לו ולאחיו ברית מילה בגלל סיבה רפואית.

הדת שלנו (היהודית) אומרת שצריך לעשות ברית מילה גם מבחינה רפואית וגם מבחינה הברית של הקב"ה עם אברהם אבינו.

לא נכנס לכל הסיפור של הדת כי זה סיפור בפני עצמו, אבל אני נותן לך פה דוגמא של בן אדם נוצרי שאינו קשור לדת היהודית ועשו לו ברית מילה (אביו רופא ואינו רוצה בכאב של בנו) בגלל סיבות רפואיות, דבר שגילו אבותינו מלפני יותר מ-3000 שנה.

בכל אופן ערן, יש מוהל פה בבאר שבע שהוא ידוע כמוהל טוב ועושה עבודה נקיה ויום אחרי מגיע לבדוק שהכל בסדר ותמיד בקשר כמה ימים כדי לוודא שהכל בסדר.

אל תוותר על זה, מאוד חשוב מבחינה דתית (אם אתה מסורתי או יהודי) ומבחינה רפואית.

בהצלחה!

Kia Sportage, 2014 

פורסם
Cerebral Cortex, חבל על הזמן להטיף, הוא שמע את הנקודת מבט שלנו, שיעשה עם זה מה שהוא רוצה.

ערן, רק דבר אחד רציתי להגיב עליו, עיוורי צבעים לא היו מודעים לכך שהם עיוורי צבעים לולא היו אנשים שאינם עיוורי צבעים. כמו שאנחנו, רוב בני האדם, חרשים ביחס לחתולים וכלבים. הבנת את הפואנטה? אתה לא יכול להגיד שאתה לא מפספס שום דבר, בלי לחוות את מה שהפסדת. ודווקא מאנשים שעברו מילה אחרי שחוו מין, מתקבלת תמונה ברורה.

אני לא מטיף, שיעשה את מה שבא לו. אני אסיר תודה על כך שעיניי נפתחו ואני רואה את הטימטום והחוסר היגיון שבדת. לצערי הרב הייתי צריך לשלם מחיר יקר בעבור זה אבל אין מה לעשות, שום דבר לא בחינם.

אגב, יש נתונים על הצד שכנגד? האם האישה נהנת יותר מקיום יחסים עם גבר שלא נימול מאשר נימול?

לדעתי, לא פחות חשוב.

בוודאי, בדוק ומוכח. אנשים מבוגרים שהיה להם מספיק התנסות מינית בכדי להגיד איך זה היה "לפני" ואיך זה עכשיו "אחרי" יגידו לך בוודאות שיש הבדל משמעותי לרעה. לכל אלה שמלו אותם לעולם לא תהיה האינקדציה מה הם הפסידו כי לעולם אי אפשר לשחזר את זה. לעומת זאת אנשים שבבגרותם ואחרי ניסיון "עשיר" יכולים להעיד שבהחלט יש שינוי.

תנחומיי!

:wink:

סתם, יותר מדי מידע.

מה שצריך לוודא הוא שיש שעון טורים, שעון מד לחץ וטמפטורה של השמן. זה מסוכן, שמעתי על לא מעט אנשים שלא שמו לב לקו האדום ובסופו של דבר הם שפכו (מנוע כמובן).

אני ממליץ "בחום" על שימוש בשמנים סינטטים מלאים, אם אפשר בצמיגות 0W-40. ככה "שהמנוע" עדיין קר השמן מגיע לכל החלקים "הנעים" וכאשר "המנוע" הגיע לטמפ' המומלצת שלו אפשר למשוך הילוכים.

ערן, אין לך מה להתנגד למהלך הזה.

אני אישית מכיר בן אדם נוצרי, אבא שלו רופא (לא זוכר במה הוא מתמחה), הוא התייעץ עם רופא אחר שמתעסק בכל זה והמליץ מאוד לעשות ברית מילה- בגלל סיבות רפואיות.

ואבא שלו החליט לעשות לו ולאחיו ברית מילה בגלל סיבה רפואית.

הדת שלנו (היהודית) אומרת שצריך לעשות ברית מילה גם מבחינה רפואית וגם מבחינה הברית של הקב"ה עם אברהם אבינו.

לא נכנס לכל הסיפור של הדת כי זה סיפור בפני עצמו, אבל אני נותן לך פה דוגמא של בן אדם נוצרי שאינו קשור לדת היהודית ועשו לו ברית מילה (אביו רופא ואינו רוצה בכאב של בנו) בגלל סיבות רפואיות, דבר שגילו אבותינו מלפני יותר מ-3000 שנה.

בכל אופן ערן, יש מוהל פה בבאר שבע שהוא ידוע כמוהל טוב ועושה עבודה נקיה ויום אחרי מגיע לבדוק שהכל בסדר ותמיד בקשר כמה ימים כדי לוודא שהכל בסדר.

אל תוותר על זה, מאוד חשוב מבחינה דתית (אם אתה מסורתי או יהודי) ומבחינה רפואית.

בהצלחה!

אדוני היקר, אני לא הולך להתווכח איתך. כמו שאמרו כאן מקודם פותח השירשור לא שאל אם כדאי או לא כדאי ולמה אלא איפה ואיך. היה שירשור בנושא הזה כבר. ותעשה לי טובה, אל תתלהב מהקב"ה הזה. אם אני ארשום לך מה עשה לעם המסכן שלו ואיזה חוקים מטומטמים והזויים יש לו אולי לא כל כך תתלהב ממנו. אל תשכח, תמיד זה קל לקנות בכרטיס אשראי דברים אבל שמגיע היום הזה בחודש שמחייבים אותך על הכול זה יכול להיות מאוד כואב. מה שאני מנסה לומר לך דוגרי הוא, אל תתלהב ברמת האמונה שלך כל עוד לא היית צריך לשלם בעבורה או להעמיד אותה במבחן. אם היית חס וחלילה ניצול שואה שעבר את כל הגיהנום הזה והחלטת לשמור עדיין על אמונתך, זכותך המלאה ואני מכבד אותה. אבל אם היית אותו ניצול והגעת למסקנה שהכל חארטה ואין כזה דבר וגם אם אפילו יש אז הוא לא ראוי לטיפת כבוד אז גם הייתי מכבד את דעתך. אבל כל עוד אתה אדם רגיל שקם בבוקר, הולך לעבודה והחיים הם יפים אז קל מאוד להאמין באל. למה לא? מה רע לך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לדעתי, לא פחות חשוב.

בוודאי, בדוק ומוכח. אנשים מבוגרים שהיה להם מספיק התנסות מינית בכדי להגיד איך זה היה "לפני" ואיך זה עכשיו "אחרי" יגידו לך בוודאות שיש הבדל משמעותי לרעה. לכל אלה שמלו אותם לעולם לא תהיה האינקדציה מה הם הפסידו כי לעולם אי אפשר לשחזר את זה. לעומת זאת אנשים שבבגרותם ואחרי ניסיון "עשיר" יכולים להעיד שבהחלט יש שינוי.

קצת פיספסת את השאלה: הוא לא שאל האם יש שינוי בהנאה של הגבר במהלך יחסי המין, הוא שאל האם יש שינוי בהנאה של האישה.

אם הייתי מכיר מישהי שהתנסתה בשתי התצורות הייתי שואל אותה, רק שכרגע לא עולה לי בראש מישהי כזאת.

אם נחזור רגע להתייחס לגבר: גם אם נצא מתוך הנחה שהסרת העורלה אכן טומנת בחובה גם ירידה מסויימת בהנאה המינית בשל האובדן של אותם "חיישנים", מי אמר שזה בהכרח דבר רע? לדעתי יש לזה דווקא השלכה חיובית: צטריס פריבוס, זה מאפשר לגבר למשוך את האקט למשך זמן ארוך יותר ביחס למי שאינו נימול. והרי זה הרעיון שעומד (תרתי משמע) מאחורי כל אותם מאלחשים למיניהם. מה רע?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

Cerebral Cortex

פותח השירשור שאל שאלה ואנשים נסחפו פה אם בכלל צריך לעשות, אז נתתי את תגובתי.

אני מסכים איתך, הרבה אנשים שואלים את השאלה "איפה היה אלוהים בשואה", אגיד לך את האמת, לי אין תשובה לתת לזה ובדיוק לידי יש ספר שריפרפתי בו וראיתי שמדברים על זה שם. אקרא בהזדמנות ואז יהיו לי תשובות לזה.

לי אישית היו הרבה דברים בחיים, שעבורם התפללתי וביקשתי ואלוהים שמע את תפילותיי והוא עזר לי.

בן אדם שמאמין, הוא צריך להאמין בחוזקה, שתהיה בתוכו אמונה, אחרת שום תפילה שלו לא שווה כלום, הוא צריך להאמין בכוח עליון ולהאמין שהוא יעזור לו.

אני לא אתחיל לשכנע אותך כרגע ולא להתווכח, זה שירשור של מישהו ולא נשגע אותו עם הנושאים שלנו.

אבל יש לי רק כמה דברים להגיד לך, כמו שאתה טוען שיש חוקים "מטומטמים והזויים" שאשמח לדעת למה אתה מתכוון, ישנם גם חוקים מאוד חכמים ומשפטים חכמים.

בוא לא נלך רחוק, עשרת הדיברות, תקרא אותם ותגיד לי אם יש בהם משהו לא נכון/מטומטם, "כבד את אביך ואת אמך", יש בזה משהו מטומטם?

לפעמים אנשים עושים דברים בשביל המסורת, בשביל לשמור על הדת היהודית בעולם הזה, אני מכיר אישית מישהו שהוא בעל 10 אחים ואימו נפטרה והוא בא ממשפחה מאוד דתית והוא הפסיק להאמין מהסיבה של "איך אלוהים לוקח אמא ל-10 ילדים", בהיגיון יש משהו במה שהוא אומר אבל מה, הוא בכל בוקר מתפלל כדי לשמור על הדת והמסורת היהודית, כי אם לא נשמור, בנינו, כל העולם יאכל אותנו ואם תלך אלפי שנים אחורה, העם הזה סבל על מנת להעריך את מה שיש ועל מנת להתחזק בדת ונשמר עד היום וכל העולם הענקי הזה מתעסק במדינה שבקושי רואים אותה, פיצפונת! איך תסביר את זה?

Kia Sportage, 2014 

פורסם
Cerebral Cortex

פותח השירשור שאל שאלה ואנשים נסחפו פה אם בכלל צריך לעשות, אז נתתי את תגובתי.

אני מסכים איתך, הרבה אנשים שואלים את השאלה "איפה היה אלוהים בשואה", אגיד לך את האמת, לי אין תשובה לתת לזה ובדיוק לידי יש ספר שריפרפתי בו וראיתי שמדברים על זה שם. אקרא בהזדמנות ואז יהיו לי תשובות לזה.

לי אישית היו הרבה דברים בחיים, שעבורם התפללתי וביקשתי ואלוהים שמע את תפילותיי והוא עזר לי.

בן אדם שמאמין, הוא צריך להאמין בחוזקה, שתהיה בתוכו אמונה, אחרת שום תפילה שלו לא שווה כלום, הוא צריך להאמין בכוח עליון ולהאמין שהוא יעזור לו.

אני לא אתחיל לשכנע אותך כרגע ולא להתווכח, זה שירשור של מישהו ולא נשגע אותו עם הנושאים שלנו.

אבל יש לי רק כמה דברים להגיד לך, כמו שאתה טוען שיש חוקים "מטומטמים והזויים" שאשמח לדעת למה אתה מתכוון, ישנם גם חוקים מאוד חכמים ומשפטים חכמים.

בוא לא נלך רחוק, עשרת הדיברות, תקרא אותם ותגיד לי אם יש בהם משהו לא נכון/מטומטם, "כבד את אביך ואת אמך", יש בזה משהו מטומטם?

לפעמים אנשים עושים דברים בשביל המסורת, בשביל לשמור על הדת היהודית בעולם הזה, אני מכיר אישית מישהו שהוא בעל 10 אחים ואימו נפטרה והוא בא ממשפחה מאוד דתית והוא הפסיק להאמין מהסיבה של "איך אלוהים לוקח אמא ל-10 ילדים", בהיגיון יש משהו במה שהוא אומר אבל מה, הוא בכל בוקר מתפלל כדי לשמור על הדת והמסורת היהודית, כי אם לא נשמור, בנינו, כל העולם יאכל אותנו ואם תלך אלפי שנים אחורה, העם הזה סבל על מנת להעריך את מה שיש ועל מנת להתחזק בדת ונשמר עד היום וכל העולם הענקי הזה מתעסק במדינה שבקושי רואים אותה, פיצפונת! איך תסביר את זה?

כמו שהיו הרבה דברים שביקשת והתקיימו, ככה גם היו(ואני חושב שבמידה גדולה יותר)דברים שביקשת ולא התגשמו. זה טוב ויפה ליחס לאלוהים דברים טובים שקורים לך, אבל למה אתה גם לא מייחס אליו את הדברים הרעים שקרו או את הבקשות שהוא התעלם מהם?

דבר שני, עשרת הדיברות, זה טוב ויפה, ואפילו הגיוני, אבל זה הכול הגיוני בהתאם לאיך שאתה מתייחס לזה. "כבד את אביך ואימך" זה דיבר הגיוני וטוב, אבל אם אבא שלך(לאו דווקא שלך, אלא באופן כללי) הוא שיכור מטומטם שהיה מרביץ לך ולאמא שלך, גם אז צריך לכבד אותו?

דבר שלישי, עם כול הכבוד לשמירת המסורת כנגד כול הסיכויים וכו', אם אני הייתי צופה נייטרלי שמאמין באל עליון כלשהו, והייתי מסתכל על ההיסטוריה של העם היהודי, הייתי חושב שאלוהים מאוד שונא את העם הזה, ורק רוצה שהטמבלים האלה ימירו את הדת שלהם סוף סוף.

פורסם

יש בדת הרבה ציוויים שכלל אינם דתיים - אלא אנושיים וחברתיים. חוקים פליליים או חברתיים לא מצריכים יחוס דתי, אבל בתופה העתיקה אנשי הדת שלטו - אני מעריך שעל ידי הפחדת ההמון הנבער - והם שקבעו גם את החוקים הלא דתיים.

מעבר לכך - יש בדת הרבה כוח ושררה שנוחים מאוד לאנשי הדת. ראה, למשל, את הפאר של בתי תפילה גם בכפרים עניים ועלובים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מעבר לכך - יש בדת הרבה כוח ושררה שנוחים מאוד לאנשי הדת. ראה, למשל, את הפאר של בתי תפילה גם בכפרים עניים ועלובים.

הפאר, זה סוג של יחצנות וכמובן ההדרה של האמונה והאל. כך מנסים למשוך את העני (לא רק) והנבער לחיק הדת. להמם אותו.

פורסם
דברים רעים קורים לך, על מנת שתדע שהקב"ה מנסה אותך, לראות אם אתה מאבד את אמונתך בו או לא.

אתן לך דוגמא, בן אדם שעובד ביום שבת, אין בזה ברכה, זה כסף ללא ברכה, מציעים לו עבודה ביום שבת ופה הוא נמדד. פה נמדדת אמונתו.

אני עובד בחברת החשמל אצל קבלן. אני רואה הרבה אנשים שעובדים בשבת מרצונם והם מרוויחים סכומים יפים ואין להם כסף, הם במינוס יותר גדול מהמשכורת שלהם.

עכשיו תגיד, יותר מחצי מהמדינה במינוס, נכון אתה צודק, אבל יש להם משכורות של 15000 ש"ח והכסף שלהם בורח להם ואין להם מושג אפילו לאן, הם פשוט לא מבינים להם הולך להם הכסף.

אתה לא יכול שכל החיים שלך הכל יילך לך בפשטות ובקלות. לפעמים יש קשיים ואתה צריך להתמודד עימם ולהתפלל לאלוהים שיעזור לך ויתן לך את הדרך הנכונה להתמודד עם הבעיות והקשיים.

שוב, אתה מסתכל רק על ציר "אני שומר שבת וסבבה לי+אנשים לא שומרים שבת ולא גומרים את החודש=אלוהים מתגמל את אלו ששומרים שבת". למה אתה לא מסתכל על אלו שמחללים שבת וטוב להם חבל על הזמן ועל אלו שכן שומרים שבת וחיים בעוני מחפיר?

הרי אתה לא באמת חושב שכול מי שמחלל שבת הוא במינוס, וכול מי ששומר הוא מבוסס היטב מבחינה כלכלית נכון?

כל מקרה לגופו, אנחנו כרגע מדברים על אבא נורמלי שהביא אותך לעולם הזה.

גם אבא שמרביץ שמקומו בבית הסוהר, אתה צריך לתת לו את הכבוד המינימלי מהסיבה שהוא אביך והוא הביא אותך לעולם הזה.

אבל אנחנו מדברים על אבות נורמליים שמחנכים ומגדלים את הילדים שלהם כמו שאבא צריך לעשות זאת.

משהו שאינו קשור לעשרת הדיברות, ישנה מצוות "עשר תעשר"- מצווה האומרת, שצריך לתת 10% מהמשכורת לעניים. לכל בית תמחוי, בתי נזקקים.

הקב"ה אומר שפה תנסו אותו, דווקא בדבר הזה תנסו אותו ואם תעשה אתה תראה תוצאות ואיך שהוא עוזר לך.

אתה רוצה להגיד לי שגם המצווה הזאת לא נכונה, מטומטמת והזוייה? לעזור לאנשים שחלשים ממך?

הפואנטה שלי הייתה לא לעבור מצווה מצווה ולראות מה הגיוני ומה לא. הפואנטה שלי הייתה להדגיש שכול הדברים האלה הם לא ציוויים משמים, אלא דברים שאנשים כתבו באותה תקופה. ולצד חוקים הגיוניים כמו לא לרצוח ולא לגנוב, היו גם חוקים מפגרים שקראו לרצוח מכשפות, לסקול באבנים אנשים חוטאים, ולחתן אישה שאנסו אותה, איך לא, עם האנס שלה. כול זה כמובן היה לגיטימי בהתאם לקודי המוסר שהיו אצל אנשים באותה תקופה. ולכן בגלל שזה נכתב ע"י אנשים, ולא ע"י שום ישות עליונה, אין לך או לכול אחד אחר, שום מחוייבות לקבל את אותם דברים.

אתה בטח מתכוון לשואה, הבטחתי לך שאקרא ספר כדי שיהיו לי תשובות והנה יש לי, מקווה שאוכל להסביר את עצמי כראוי.

אם תיזכר בהיסטוריה, הזמן שהעם היהודי היה בגולה, הייתה התבוללות מאוד קשה.

יהודי התחתן עם גויה (שזה אסור בדת) ויהודיה הייתה עם גוי.

יהודים רבים התנצרו ושכחו את הדת היהודית ואת מקורה ואת כל מה שהעם היהודי עבר בכל שנותיו. הכל בחירה של האדם, אדם בוחר מה לעשות בחייו ואיך לעשות, אומרים "אם אתה רוצה שאלוהים יעזור לך- תעזור לעצמך קודם כל".

אז העם היהודי באותה תקופה, עזב את הדת, התבולל, המיר דתו ולבסוף, אותם הגויים הם אלה שרצחו את העם שלנו, אותם גויים שלמענם עזבו את הדת והתחתנו איתם.

אני חס וחלילה לא מאשים אף אחד! שלא תבין אותי לא נכון, כואב לי על מה שעבר העם שלנו.

אבל תראה מה קורה עכשיו באירופה, עדיין יש שם יהודים, המוסלמים משתלטים ומתעללים ביהודים (ראה סרט דוקומנטרי בערוץ 10) והם עדיין לא מבינים שחס וחלילה יכולה להיות שואה 2.

אני ממש לא מתכוון רק לשואה.

לאורך כול ההיסטוריה הידועה לנו(החל מתקופת בית ראשון) היהודים סבלו בקביעות מ-טבח, גלויות, פוגרומים ושאר הפתעות. ובכול אחת מהפעמים סבלו אך ורק אלו שהעדיפו להשאר יהודים ולא להתיוון/להתנצר. כול ה"כופרים" וה-"מתבוללים" חיו טוב למדי.

מי שאומר שהאסונות האלה זה בגלל התבוללות, זה או שהוא מעוניין להתעלם בכוח מ-2500 שנות היסטוריה עקובות בדם של העם היהודי, או שהוא פשוט חסר ידע(ידע "מטורף" שאפשר לקבל מקריאה של 20 דקות בויקיפדיה). כניראה שהאמת היא איפה שהוא באמצע.

• תוכן חדש...