Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום התקציב שלי הוא עד 110,000שח

אני נוסע כ23,000 ק'מ בשנה

הפלואנס דיזל יותר יקרה:

בביטוח [הפרש של 1000 שח ]

בחלקים

באגרה

ואולי גם בטיפולים

לעומת זאת הטויוטה קצת פחות מרווחת מאחור ולוקחת בהרבה יותר דלק

ואני לא יודע מה להחליט?

פורסם

מה ההבדל באגרות ? (לא אמור להיות כזה)

ומה ההבדל בטיפולים ? (לא אמור להיות הבדל גדול - אם בכלל. עלויות כל טיפולים בפלואנס הם סה"כ 4200 שח ל 100K ק"מ הראשונים)

החיסכון בדלק, לדעתי, מפצה באופן משמעותי על הפערים האחרים, אם בכלל קיימים (לרוב הביטוח של רנו זול יותר מטויוטה, אולי כדאי לבדוק גם בסוכנויות אחרות)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

התקציב שלך 110000 ש"ח מצא בכלל פלואנס דיזל במחיר הזה? הן לא ממש קיימות בשוק (גם אם הן מופיעות במחירון...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אולי ידנית נכנסת בתקציב?

הדבר היחיד שקצת מרתיע אותי בפלואנס דיזל הינו גיר DSG במידה ואתה מדבר על האוטומט.

מעבר לכך זה רכב נהדר והוא יתעלה לדעתי על הקורולה בכל קטגוריה למעט אולי אמינות הגיר לאורך השנים, אלא אם כן זה ידני מראש.

המוסכים של רנו מאוד מסודרים היום ויש רשימת מחיר מוסדרת לטיפולים - השירות שלהם לעומת מה ששמעתי הוא דווקא טוב מאוד.

טויוטה, שאני מכיר כבר שנים ארוכות (למעלה מעשור) - אין מה לאמר, מוסכים נהדרים ורכבים אמינים בצורה יוצאת מן הכלל.

אני גם מאמין שהחסכון בדלק שאתה תראה מהרנו יתעלה על ההפרש באגרות ובטיפולים (הטיפולים לא כל כך יקרים לפי מה שאני רואה עם המגאן 2 שלי) ונסועה של 23KKM עד כמה שזה עדיין ממוצע זה כבר לא צחוק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הפלואנס דיזל חד משמעית טובה יותר. היא מציגה מכללים מודרניים ומתקדמים, נוחה יותר, מרווחת יותר, בעלת תא מטען גדול יותר ומאובזרת יותר.

הקורולה דגם מיושן בעל גיר אוטומטי 4 הילכים בלבד.

היתרון היחיד של הקורולה הוא המוניטין הטוב שלה ולכן ירידת הערך שלה נמוכה ואצל הרנו זה בדיוק הפוך.

אבל ההנחות הנדיבות שמעניק היבואן של רנו קרסו וצריכת הסולר הנמוכה של הרנו, יקזז פער זה לחלוטין ועוד תישאר עם חסכון עודף יחסית לקורולה.

יחד עם זאת אולי כדאי להמתין לרבעון הראשון של שנת 2013 שאז תתחיל להימכר בישראל הפלואנס שעברה מתיחת פנים. מעבר למתיחת פנים מדובר גם בשינויים אחרים כדוכגת מעבר לבלם יד חשמלי.

כמו כן תקבל רכב שנת 2013 ולא 2012 שיפסיד יותר מערכו.

מצד שני אם אכן יהיה שינוי במיסוי הירוק והבחירות לא יעכבו זאת, הרי שדגמי הדיזל יתייקרו משמעותית.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

תודה רבה על התגובות !!!

ונותרתי עם שאלה אחת :

האם עדיף לחכות עוד חודשיים ל2013 ולקנות אותה {פלואנס}או לקנות אותה עכשיו כי אח"כ אוליי יעלה המחיר?

פורסם

תחליט, אתה רוצה רכב חדש או משומש? ב 110,000 לא נכנסת פלואנס חדשה, לא היום ולא ב 2013.

למיטב זכרוני בתחילת השנה הבאה צריכה להגיע לארץ הפלואנס סטיישן דיזל, מה שלטעמי יהפוך אותה לאחד הרכבים היותר מוצלחים שינועו על כבישי הארץ, הן מבחינת הביצועים, הבטיחות, צריכת הדלק והשימושיות. אם התקציב מאפשר תקבל חבילה מצויינת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
תודה רבה על התגובות !!!

ונותרתי עם שאלה אחת :

האם עדיף לחכות עוד חודשיים ל2013 ולקנות אותה {פלואנס}או לקנות אותה עכשיו כי אח"כ אוליי יעלה המחיר?

המחיר יעלה, בכמה אלפי שקלים, אבל הרכב גם ישתדרג בפברואר 2013.

תחליט, אתה רוצה רכב חדש או משומש? ב 110,000 לא נכנסת פלואנס חדשה, לא היום ולא ב 2013.

למיטב זכרוני בתחילת השנה הבאה צריכה להגיע לארץ הפלואנס סטיישן דיזל, מה שלטעמי יהפוך אותה לאחד הרכבים היותר מוצלחים שינועו על כבישי הארץ, הן מבחינת הביצועים, הבטיחות, צריכת הדלק והשימושיות. אם התקציב מאפשר תקבל חבילה מצויינת.

איתמר.

הבנתי שזו תהיה מגאן סטיישן ולא פלואנס, כי הפלואנס היא 4 דלתות ובנויה לשווקים כמו שלנו, שאוהבים סדאן, ומגאן בנויה בתצורה אירופאיות - 3, 5 דלתות וסטיישן. מגאן גם נראית לטעמי טוב יותר, אם כי הדור החדש של הפלואנס נראה טוב יותר מזה הנוכחי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אי אפשר לצפות ירידת ערך של דגם ששיווקו הוחל לפני חודשים מספר.

אני מוכן להסתכן ולומר שמירת הערך לא תהיה מהמעולות בשל העובדה שחברות הליסינג קנו לא מעט פלואנס דיזל.

ידנית "על כביש" תגיע לסכום הנושק ל-120000 ש"ח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא רק זה - קרסו עדיין סובלים משם ותדמית נוראיים למרות מהפכת השירות והמכירות שהם עושים בשנים האחרונות.

לידיים שלי לבינתיים זה שיחק מעולה אבל מכירת הרכב תהיה מעמד כואב במיוחד :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לי הצעה של פלואנס 2010 עם עוד שנה אחריות יצרן כרגע לפי מחירון לוי יצחק הרכב עולה 98000 השאלה אם עוד חודשיים ירד המחיר שלה ושווה לחכות? או שזה לא הולך ככה?

פורסם

המחירון היום עובד לפי חודש עלייה לכביש ולא לפי שנתון, כלומר יש את המחירון של השנתון + חודש העלייה לכביש. הראשון בינואר לא צריך לשנות שום דבר ובכל מקרה כוח המיקוח בידיים שלך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
המחירון היום עובד לפי חודש עלייה לכביש ולא לפי שנתון, כלומר יש את המחירון של השנתון + חודש העלייה לכביש. הראשון בינואר לא צריך לשנות שום דבר ובכל מקרה כוח המיקוח בידיים שלך.

איתמר.

תודה אתמר

אז אני צריך לדעת את נתון העליה לכביש בשביל לחשב מתי הוא ירד?

פורסם
יש לי הצעה של פלואנס 2010 עם עוד שנה אחריות יצרן כרגע לפי מחירון לוי יצחק הרכב עולה 98000 השאלה אם עוד חודשיים ירד המחיר שלה ושווה לחכות? או שזה לא הולך ככה?

אתה בטוח שמדובר בפלואנס דיזל? אם כן אז מדובר בידנית. האוטומטית-רובוטית הגיעה רק ביולי 2011.

• תוכן חדש...