Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כלומר אין אפשרות להשיג באיביי בכלל?

כואב לי להוציא 700 שקל על חתיכת פלסטיק

אגב,בגלל החלק הזה רון אמר שהרכב צורך המון דלק,יש אפשרות לתקן/לנקות אותו כדי שעבוד טוב?כי זה רק מסנן בלי שום חיישנים לדעתי..

כמו שמרק ענה לך, החלק הזה הוא הרבה יותר מסתם מסנן. יותר מזה, אפילו אם משחררים קצת את הברגים של החיישן כדי לבדוק אותו החיישן יוצא מכיול ואפשר לזרוק אותו לפח, דיברנו על חיישן כזה בדיוק בקורס של BOSCH.

אני דווקא כן הייתי מציע לנסות את מזלך בלדיקו בראשון לציון. בקורס נאמר לנו במפורש כי קיימת מכירה ליחידים, השאלה היא האם ניתן לרכוש חיישנים כאלו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הא הוא כולל בתוכו חישן טמפרטורה?

אז יכול להיות שבגלל זה המנוע רועד וכאילו נכבה בעמידה?

כי רון הראה לי שבגללו הרכב שותה המון דלק

(התערבות למבדה 25% ולאחר החלפה למקורי ב700 שח זה ירד ל5%)

כרגע הרכב שותה בגלל זה 1:4

פורסם

אני שלמתי לפני כמה שנים במוסך אחר 1500 ש"ח על חיישן מחודש.:wink:

פורסם

אולי זה מתאים?

http://www.ebay.co.uk/itm/AUDI-VW-SKODA-SEAT-Mass-Air-Flow-meter-Sensor-0280218002-0280218003-06A906461A-/261007846978?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Model%3AGolf%7CPlat_Gen%3AMK+IV&hash=item3cc547ae42

פורסם

איביי כמעט תמיד יותר זול מכל מוסך או חנות בארץ, לפעמים בעשרות אחוזים.

אבל!

תראה שהחלק מאיביי מתאים 1 ל1 למה שיש לך, למה יכול ליהיות שינוי הכי קטן, והפסדת במקרה הטוב את המשלוח, במקרה הרע את כל הכסף.

חפש טוב עם הברקוד של החיישן שלך.

לא מוצא, לך תשלם 600 שקל, עדיף לך. (גם צריכה מטורפת, וגם נזקים מצטברים.)

פורסם

בצמפיון רוצים על משופץ 1000 ועל חדש 2500

מה נסדר?מזה החלק הזה לעזאזל?

רון הביא חדש ורצה רק 700 אז זה היה חליפי?

הדגם של במנוע שלי הוא apk ואין לו זכר באייבי!גם כל מנוע 2000 כמו שלי כתוב שהוא aeg

פורסם

באיביי צריך להיזהר מרכישות יש שהם המון משחקי מילים שמרק10 האיר את עיניי, הם לפעמים מראים תמונה של חלק מקורי ושולחים חליפי ורושמים בפרטים עליו כל מיני משחקי מילים מבלבלים כמו תואם מקורי עם תוספת של OEM וכו ולפעמים המחיר מאוד מפתה ומה שמגיע בסופו של דבר זה חלק אומנם מתאים אבל יצרן עלום שם לחלוטין.

ההצעה שלי אליך היא לרכוש חיישן כזה בארץ, ורצוי דרך מוסך כדי שתקבל אחריות והכל, ולמזלך "נפלת" על מוסך סופר אמין ומקצועי שגם נחשב לזול ביחס לאיכות האיבחון והעבודה כך שבמקומך הייתי רוכש דרך מוסך רון את החלק ומבצע שם את ההתקנה של החלק המחיר לא יקר לחיישן MAF יש רכבים שהMAF הזה עולה כמה עלפי שקלים טובים ל "חתיכת פלסטיק".

אני יכול להראות לך חיישנים שאין בהם 10 גרם של פלסטיק או נחושת שעלותם כמה אלפי שקלים טובים.

במקרה שלך יחיסית לפסלטיק כזה גדול ויפה תוצרת BOSCH המחיר 700ש"ח זה מאוד זול.:lol: לא תוכל למצוא בארץ במחיר זול משמעותית שיהיה שווה בכלל לחפש.

פורסם
שמת לב שהמחיר לא כולל משלוח ?

רק 450 שקלים עבור החלק ללא שום אחריות וללא רבותא...

מרק צודק,

תוסיף לפחות 100ש"ח משלוח (ואולי גם מכס ומע"מ) כשרון מציע לך ב-700ש"ח

שזה, אני מאמין, כולל אחריות.

ה-150-200ש"ח שתחסוך (שכנראה זה אפילו יהיה פחות מזה) - בשביל זה כל הבלגן ?

ואם כשיגיע הוא לא יתאים או לא שמיש ?

מה עם כל הדלק שתבזבז עד להגעתו של אותו חיישן ?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מצאתי את זה..אבל זה זול מידי לא?

http://www.ebay.com/itm/AUDI-VW-SKODA-SEAT-Mass-Air-Flow-meter-Sensor-0280218002-0280218003-06A906461A-/261007846978?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3cc547ae42

ועוד שאלה המקט שלי הוא :06A906461A

אבל יש מלא כאלה לכל מיני סוגים וגם למנוע 1.8 איך זה הגיוני?

אצלי זה גולף 2.0 דגם מנוע APK

פורסם

מכיוון שכרגע הרכב שלך צורך כמות דלק כמו מרכבה סימן 4, כל יום שאתה לא מחליף את החיישן הוא יום מבוזבז שעולה לך כסף.

גם אם תצליח לחסוך 500 שקל על החיישן, והוא יגיע עוד שבועיים ובינתיים בזבזת 300 ש"ח מיותרים על דלק, אז כל החיסכון (הוירטואלי) הוא סה"כ 200 ש"ח ואין לך אחריות ולא כלום. לא שווה.

• תוכן חדש...