Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזרן תינוק

re_ilan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע עד כמה זה אמין ה"נושם" הזה , בדיעבד הייתי רוכש את הזול ביותר וזהו

מצד שני כל החיים הם דיעבד אחד גדול.

סתם אנקדוטה - כשאנחנו היינו קטנים לא היה מזרן נושם ולא מזרן נושף :lol: למרות זאת, יצאנו דיי בסדר :wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
סתם אנקדוטה - כשאנחנו היינו קטנים לא היה מזרן נושם ולא מזרן נושף :lol: למרות זאת, יצאנו דיי בסדר :wink:

תראה, "יצאנו די בסדר " זו הגדרה שיכולה להשתמע להרבה כיוונים.

אני הגדיר את עצמי כ "יצאתי."...

Gn'f'R

פורסם

כשהיינו קטנים במקום מזגן היה על הדשבורד מאוורר כחול קטן.

עוד אנקדוטה.

:wink:

מתקדמים עם המודרניזציה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מסתדר מצויין ידידי, גם המגן מזרן שלי ושל אישתי אטום לחלוטין ויחד עם זאת נושם ולא גורם להזעה, כמוהו מגן המיטה של הבן שלי.

ואכן, זה לא זול, למיטה שלנו (קינג סייז) שילמנו מעל 500 שקלים ולמיטה של הבן שלי מעל 200 שקלים (מיטת נוער).

אבל זה שווה את זה כי זה מגן שעשוי מבד רך ולא נותן תחושה של שינה על מפת שולחן מניילון והוא שומר על מזרנים יקרים.

זהו שהוא לא אטום אלא סופג. פשוט יש שכבה סופגת שמתחתיה שכבה אטומה. זה כמו לכסות את מפת השולחן מנילון במפת שולחן מבד. זה רק שומר יותר על המזרן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
זהו שהוא לא אטום אלא סופג. פשוט יש שכבה סופגת שמתחתיה שכבה אטומה.

אטום משמע לא יאפשר לנוזלים שתשפוך עליו לחדור דרכו.

כמובן שיש שכבה דקיקה שסופגת את הנוזל אחרת הילד שברח לו שתן ישן בשלולית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...