Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השמן במנוע נעלם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הזזתי את האוטו בחניה ושטפתי אותו, היום בערב הנעתי אותו כדי להזיז אותו שוב וכנראה נעלם השמן.

עכשיו מה האפשרויות שלי? חשוך כרגע ואין לי אפשרות לבדוק לכן אני שואל לאן הוא יכול להעלם ומאיזו סיבה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

חושך לא הצלחתי לראות אם יש שלולית מתחת לאוטו, לא הסתכלתי בלוח לפני שהנעתי אלא אחרי והמדיד שם היה על הרבע הראשון! אולי בגלל שהנעתי השמן עלה למעלה והמדיד לא דייק, פשוט כיביתי מיד כי שמעתי רעש לא תקין (רעש כמו של שסתומים מתקתקים בעוצמה, כנראה אין שמן בבוכנות?). מחר אני אבדוק את המים אם הם נקיים או לא. איזה עוד אפשרויות יש חוץ משמן שהלך למים?

האוטו 106 GTI

עריכה: אני מתכונן כבר נפשית (עד כמה שאפשר) להורדת ראש, אני רוצה מישהו מקצועי ואמין שלא יספר לי סיפורי סבתא לפני שהראש יורד, אני מרחובות ולא אכפת לי להרחיק עד פ"ת ת"א והאיזור הזה. חשוב גם שלא יפגיזו במחירים כמו מורשה. יש המלצות למרות כל האנשים שהוזכרו פה לא פעם? רצוי איש עם ניסיון טוב ולא סתם מוסכניק שרק אתמול התקבל לעבודה (חשוב לי האיכות של הטיפול)

in the face

with a chair

פורסם

קודם כל תרגע.

תקום בבקר, תבדוק שמן, תבדוק מתחת לרכב את מצב הנזילות ותיידע אותנו.

אין כל חובה שאטם הראש אצלך נשרף, כמויות שמן שכאלו יתכן מאד שהם נשרפו כתוצאה של בלאי בגומיות שסתומים ועד לטבעות בוכנה.

לפני שאתה רץ למוסך לתקן, מלא שמן בהתאם לרצוי, סע עם הרכב מס' ימים וערוך בדיקות כמות שמן לפחות פעמיים ביום - תיידע אותנו כעבור מס' ימים על כמות השמן החסרה ומה הייתה כמות הנסועה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

טוב יש שמן במדיד בין המקסימום למינימום, הנעתי את האוטו לא היה רעש כמו אתמול בלילה, אבל כן האוטו נחקנק והפליטה לא היתה רגילה כי היה קצת רעש מוזר של הפליטה. נתתי גז עמדתי על 2000 בשעון טורים כדקה, עזבתי גז והאוטו היה בסדר כאילו הכל הסתדר.

יש אפשרות לכוון אותי קצת לבעיה אפשרית?

אני לא יודע מה הבעיה בכלל. מים אין אפשרות לבדוק בלי לרוקן כי הפתח מילוי קטן ובזוית שלא מאפשרת לראות או להגיע אל המים עם אצבע.

in the face

with a chair

פורסם

איך שטפת את הרכב...

פעם קרה לי ששטפתי את הרכב שלי עם "גרניק", ולחות נכנסה לתוך תא המנוע וגרמה לבעיות רגעיות כמו גמגום, שהתבטא גם ברעש פליטה לא סדיר.....

כעבור מספר שעות הבעייה נפתרה לחלוטין.

אני די יורה באוויר פה...

בהנחה שבאמת שטפת את הרכב עם "גרניק", או צינור שיכול היה להכניס לחות לתא המנוע...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

כן שטפתי קצת עם צינור, אבל הלחץ לא היה רציני בכלל וזה לא פעם ראשונה שאני עושה את זה. אל תשכח גם שהנעתי את האוטו יום אחרי השטיפה מה שאומר שהאוטו עמד בשמש כל היום ולחות קצת קשה לי להאמין שיהיה.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...