Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A3 או אלפא רומיאו 147

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בשנתונים 02/03

האלפא ידנית 1600 סמ"ק

האאודי יש אוטו' וידני (מתלבט)- 1600 ו-1800 סמ"ק

שני הרכבים נראים טוב, באלפא אני מאוהב.

מחירונים די זהים.

מחפש רכב איכותי שייתן חוויית נהיגה, איכות חומרים ואמינות.

מי הייתם בוחרים מהשתיים ולמה..?

:-P

hasta la victoria- siempre

פורסם

אני מציע לך ללכת במקרה הזה עם האהבה שלך (נכון, אולי אני משוחד...).

לעניין האמינות - איני חושב שהאאודי תגלה (אם בכלל) איזשהו "יתרון" על ה-147. לשני הרכבים ניתן לומר, שרכב שטופל כהלכה, יפגין גם אמינות טובה. אם ה-147 בעלת גיר רגיל - זה "ישחרר" אותך מבעיות שיכולות להגרם מהגיר הרובוטי.

איכות חומרים - על הנייר האאודי אמורה להיות איכותית יותר, אבל איני בטוח בכלל ! 147 משנתונים אלה מזדקנת לא רע מבחינת פנים הרכב. היו כבר פוסטים כאן בפורום, על רכבי אאודי (חדשות, אפילו בגרסאות המנהלים המפוארות) ש"סבלו" מכל מיני "תקלות" בגימור שממש לא אמור להיות ברכבים יוקרתיים (אם זה מייצג).

חוויית נהיגה - לדעתי עדיפות ל-147. בכל זאת אלפא.

alfa 156 2.5.

פורסם

אמינות ייתן לך הרכב המטופל והשמור יותר מבין השניים (או מבין כל רכב בן 10 שתבחר).

כל אחד מהרכבים בעל אופי שונה, כאשר אני אישית מעדיף אלפא. היא גם נחשבת יחסית אמינה (ידנית, לא סלס').

חשוב מאד, לדעתי, לוודא שכעסקת חבילה עם רכישת הרכב יש לך מוסך מקצועי ואמין שם תבצע יישור קו ותחזוקה שוטפת.

תבצע קניה מושכלת ותהנה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לך בעקבות אהבתך.

רק כמו שנאמר,שים לב שהרכב טופל כהלכה עד כה,ושיש לך מוסך שמכיר את הרכב.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

• תוכן חדש...