Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם מישהו יודע אם היום ניתן לקבל ריפוד בהיר או בז' (הייתה לי אוקטביה 2008 עם סלון+ ריפוד בז') באוקטביה חדשה?

אני יודע שזה רק בדגם המאובזר ELEGANCE אך אני חושש שלא בכל הדגמים, שלא לדבר על רכב חדש בליסינג תפעולי

למישהו יש מושג ?

להלן תמונות לדוגמא:

יש את הריפוד הבהיר (גוון של אפור) ושאר הרכב כהה ויש את הריפוד + סלון בז'

2009 Skoda Octavia interior.jpg

octavia + wood.jpg

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

גם לי אמרו את זה לפני כשנה וחצי וחשבתי שאולי זה השתנה כי מישהו אמר לי שב 1.8 TSI יש אפשרות לריפוד בהיר

ובקטלוג של סקודה רשום רק שההבדל בריפוד ברמת אלגנס הוא "ריפוד מושבים מבד משובח לדגמי בנזין" ואילו התמונות באתר מראות את דגם הסלון + ריפוד הבהיר (שלדעתי הרבה יותר יפה)

פורסם

לא ניתן יותר לקבל את האוקטביה בריפוד ופלסטיקה בהירים, רק שחור ולא משנה רמת הגימור של הרכב או צבעו החיצוני. כך נאמר לי לפני מספר חודשים בסקודה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

אני מתעניין ברכישת אוקטביה 1.2 ברמת גימור 'אלגנס' ויש לי גם שאלה:

נכנסתי לסוכנות סקודה בצפון והתעניינתי בדגם הנ"ל וגם בנוגע לצבע הריפוד - מתברר שיש אפשרות לריפודים בצבע בהיר - שנהב (Ivory) - אך לא ידעו להגיד לי אם זה צבע ריפודי הכסאות בלבד או צבע הסלון כולו - יכול להיות שאקבל את הרכב עם צבע פנים שחור ורק עם ריפודים בהירים? ומה בנוגע לדיפוני עץ (ראו תמונה בראש הפוסט) - הם מגיעים ביחד עם הריפודים הבהירים?

בסוכנות לא ידעו לתת לי תשובות - אנא עזרתכם !

אורי

פורסם

תשובות לשאלות ששאלת מופיעות למעלה. מלבד זאת אל תקנה את האוקטיבה הנוכחית, בעוד כמה חודשים יגיע לארץ דגם חדש לגמרי של האוקטביה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
תשובות לשאלות ששאלת מופיעות למעלה. מלבד זאת אל תקנה את האוקטיבה הנוכחית, בעוד כמה חודשים יגיע לארץ דגם חדש לגמרי של האוקטביה.

מצטער, אך עברתי שוב על הפטסט ואיני רואה תשובות רלוונטיות באמת לשאלותיי - כבר בוצעה הזמנה לרכב וכתוב בטופס ההזמנה שצבע הריפודים הינו שנהב ואיני יודע אם זה תקף לשאר פנים הרכב (ראה תמונה בראש הפוסט וקרא שוב את שאלותיי) וסוכן המכירות לא ידע לומר לי כך או כך.

לצערי, איני יכול להמתין לאוקטביה בצורתה חדשה מכיוון שהיא תגיע לארץ רק בספטמבר - עפ"י דבריו של סוכן המכירות, ואני צריך את הרכב בחודשיים הקרובים.

פורסם

אתה מספיד לא מעט כסף ברכישת האוקטביה הנוכחית, שכן כשהחדשה תגיע - מחיר של הישנה כמשומשת יספוג מכה ובנוסף תהיה מכירת חיסול של המלאי הקיים.

לשאלתך - אין דבר כזה רק מושבים בהירים. אם המושבים בצבע בהיר הרי שגם הפלסטיקים יהיו בהירים בחלק התחתון של הרכב.

באשר לפלסטיקים בצורת עץ - לדעתי זה לא מגיע לארץ, ואתה תקבל פלסטיקים דמוי קארבון בגרסת האלגנס ופלסטיק כסוף רגיל בגרסת האבמיאנטה.

פורסם

יש לי עןד שאלה - מקווה שזה בסדר:

הזמנתי את הרכב עם חבילת 'סמארט' אשר כוללת דאבל-דין עם ג'י.פי.אס,בלוטות' ומצלמת רוורס - מישהו יודע אם מדובר על ה-'קולומבוס' או על מערכת כלשהי, אחרת (מן הסתם כמובן - מדובר בהתקנה מקומית)?

אורי

פורסם

היי אורי,

אתה יכול לפרט כאן מהו זמן האספקה מרגע שהזמנת? כמו כן באמת נשמע מוזר שמכרו לך רכב בלי לדעת הרבה פרטים חשובים אודותיו.

כשתקבל אותו נשמח גם לראות תמונות של הריפוד והגוונים שהתקבלו בפועל.

תתחדש

פורסם
היי אורי,

אתה יכול לפרט כאן מהו זמן האספקה מרגע שהזמנת? כמו כן באמת נשמע מוזר שמכרו לך רכב בלי לדעת הרבה פרטים חשובים אודותיו.

כשתקבל אותו נשמח גם לראות תמונות של הריפוד והגוונים שהתקבלו בפועל.

תתחדש

זמן האספקה הינו כ-15 ימי עסקים מרגע התשלום המלא על הרכב - עפ"י דבריו של נציג המכירות.

פורסם
יש לי עןד שאלה - מקווה שזה בסדר:

הזמנתי את הרכב עם חבילת 'סמארט' אשר כוללת דאבל-דין עם ג'י.פי.אס,בלוטות' ומצלמת רוורס - מישהו יודע אם מדובר על ה-'קולומבוס' או על מערכת כלשהי, אחרת (מן הסתם כמובן - מדובר בהתקנה מקומית)?

אורי

אני לא בטוח לגבי סוג המערכת שתקבל (צריך להיות כתוב בהזמנה) אבל כן מדובר בהתקנה מקומית שנעשית לפי מה שהיה אצלי במוסך של סקודה עצמה ולא דרך חברה חיצונית.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

• תוכן חדש...