Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לקבל חוות דעת בנוגע לכדאיות של העסקה:

יונדאי I30 שנת ייצור 2008 (תאריך רישום 10.2007)

80K ק"מ

יד ראשונה - ליסינג

יד נוכחית - פרטית

מחירון לוי יצחק לאחר שקלולים - 58.300 ש"ח.

מחיר מבוקש - 55.000 ש"ח.

לאחר בדיקה - הרכב לא עבר תאונות, אין פגיעות שלדה, ומלבד תיקוני צבע קלים של הליסינג, הרכב במצב מעולה גם פנימית וגם חיצונית.

מה דעתכם? אני מפחד לצאת "פראייר" בעסקה הזאת, אומנם הרכב מתאים לצרכי ובמצב מעולה והק"מ נמוך יחסית, אך האם המחיר המבוקש משקף את המצב הנוכחי בשוק היד 2?

בנוסף מדאיג אותי שהרכב עלה לכביש בעצם ב2007, האם זה יכול לפגוע בסחירות העתידית שלו?

תודה רבה!

פורסם

למה זה שהרכב עלה לכביש בשנת 2007 יפגש בסחירות שלו? מדובר בשיטת רישום שנתונים שהייתה תקפה עד לשנת 2008, כך שהיא משפיעה על כל הרכבים שנמכרו בשנה הזאת וקודם לכן.

55 אלף ש"ח נשמע לי קצת יקר לרכב שהוא יד שנייה מליסינג. זה פחות או יותר המחיר של רכב יד ראשונה מליסינג.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צריך לציין עוד עובדה, שאם אינני טועה הi30 הראשונות היו בעלות ציון של 4/5 כוכבים במבחני הריסוק, ורק ב2008 שופרה הבטיחות להיכן שנמצאת היום - 5/5 כוכבים במבחני הריסוק.

לדעתי בטיחות זה גם חשוב, ולעניות דעתי ניתן לקבל רכבים יותר מודרניים ושמורים במסגרת התקציב או עם חריגה קלה.

מעבר לכך, ניתן לשקול את הקיה סיד, אחותה התאומה של הi30, שנותנת תמורה יותר טובה למחיר, כי נמכרת במחיר נמוך יותר, למרות שמדובר במכוניות זהות ושתיהן תוצרת אירופה, הi30 מיוצרת בצ'כיה בעוד הסיד מיוצרת בסלובקיה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היי

אם מצאת רכב שמוצא חן בעיניך, בדקת אותו מכל הכיוונים וזה כולל גם:

בדיקה שלך במקום שבחרת, בירור במוסכי החברה על טיפולים בזמן האחריות (אם טופל בתקופת הליסינג), ספר רכב מפורט, בדיקה בסניף הדואר לגבי עיקולים\הורדות מהכביש\אבדן להלכה והכו' וכל דבר אחר שצריך לבדוק

אז לדעתי תגיע עם המוכר למחיר אחרון ותקנה. אין שום סיטואציה של "לצאת פראייר" כשאתה משלם על משהו שמוצא חן בעינך ואתה נהנה ממנו יום יום למשך כמה שנים. ההבדל בין שלושת אלפים ש"ח עכשיו לבין רכב אחר שהוא חרא בלבן לא יסולא בפז. ממילא עוד חמש שנים כשתמכור לא יהיה לזה שום ערך.

לצערי במדינת ישראל בתרבות החברה הסתומה שלנו בטח ובטח הבן אדם הראשון שיראה את האוטו יגיד לך:

"מה, שילמת 55,000 ? וואללה נדפקת, ראיתי אחת בדיוק כזאת עם 60,000 ק"מ בחמישים אלף + מגנזיום" חחח

כן, כן, הפורום כאן מלא באנשים שתפסו מציאות שאין דברים כאלה:roll:.

סע לשלום זוג צעיר, המפתחות בפנים

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

מחיר הגיוני לגמרי, אם הרכב נבדק והתוצאות לשביעות רצונך קח את הרכב.

גם אני קניתי בדיוק אחת כזו לפני חודשיים ומרוצה מאוד!

בהצלחה

פורסם

תודה רבה על התשובות, אין לי בעיה לשלם קצת יותר (2000-3000 ש"ח זה באמת לא רציני ביחס למחיר הכולל)

בשביל לקבל רכב טוב.

רק רציתי לבדוק שהמחיר לא ממש מוגזם.

תודה רבה.

• תוכן חדש...