Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על ה H1 אני יכול להגיד רק רעות.

היתה לי אחת שנקנתה חדשה ב 2006 ולא הפסיקה לעשות צרות. נדנדי שסתומים נשברו כמה פעמים, מגן הבוץ נכנס בין הגלגלים האחוריים ונעל אותם בכביש 6, מרווח טיפולים זוועתי של 7500 ק"מ וצריכת דלק של אלכוהוליסט (בסביבות 1:6). אחרי שנה מכרתי אותה והחלפתי למשאית קלה שעדיין משרתת אותי נאמנה בלי שום תקלות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זהו כנראה את התגובה שלך ושל עוד אחד קראתי והבנתי שהיא על הפנים. למרות ששתי בני דודים שלי אמרו לי שהם נסעו עליהן בעבודה{לא שלמו כלום אז זה פחות מעניין} אבל אמרו לי שזה אחלה רכב מבחינת סחיבה ודלק.

פורסם

בקצב הזה עדיף שתמשיך לנסוע בסובארו שלך ופשוט תתפלל שלא יפרצו אותה או שפשוט תמשיך להעלות את הכלים הביתה בסיום כל יום עבודה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

+1.

גם אני חושב שעדיף לחסוך לרכב איכותי יותר או לקנות טויוטה היילקס ללא דאבל קבינה, נכון שהיא נראית כמו משאית אבל זה רכב עבודה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

בלית ברירה אני ממשיך לנסוע בסובארו שלי אבל מה ששבר אותי זה ששלשום התקלקלה המעלית בבניין ואני רוצה לראות מישהו נורמלי שבשביל ללכת לעבוד יורד ועולה 5 פעמים ושהוא חוזר מהעבודה הוא עולה ויורד 5 פעמים.

אז אני פשוט חייב להחליף את האוטו זה כבר בלתי נסבל.

פורסם

אמיר.

אן לי בעיה עם לחסוך אבל בנתיים מה לעשות להשאיר את הכלים באוטו וגנבו את האוטו אז הלך לי כל הכסף שיש לי בערך?!

ג'יימס.

שיהיה לי דבר [זה לא רכב זה מפלצת} כזה כנראה שהרבה בעיות יהיו פטורות.

פורסם

מצטער שאני משגע אתכם.

על סוזוקי קארי מישהו שמע? הוא נראה {בתמונה} בול בשביל הגינון.

מנוע 1300 אמור להיות בסדר לסחוב את הכלים?

פורסם
בלית ברירה אני ממשיך לנסוע בסובארו שלי אבל מה ששבר אותי זה ששלשום התקלקלה המעלית בבניין ואני רוצה לראות מישהו נורמלי שבשביל ללכת לעבוד יורד ועולה 5 פעמים ושהוא חוזר מהעבודה הוא עולה ויורד 5 פעמים.

אז אני פשוט חייב להחליף את האוטו זה כבר בלתי נסבל.

נשמע שבמקום שאתה גר בו זה לא משנה איזה רכב יהיה לך, מישהו ירצה לשים יד עליו.

איציק.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

את זה אחי יגיד שכל שישי שהוא בא לפה הוא חוזר עם שריטה/שפשוף חדש/ה הבית ואת אבא שלי שגנבו לו את האוטו. אז כן אני מחפש את האוטו המושלם שישרת אותי להרבה זמן בע"ה. ומקווה למצוא את הרכב הזה ומהר.

פורסם

ניסאן לארגו הוא רכב טוב, ועם ידע טכני, אתה יכול לטפל בו לבד,

קח בחשבון ששוק החלפים שלו הוא על הפנים, כמעט אין מפירוק, ולרוב תאלץ לקנות את החלפים

מקוריים/תחליפיים חדשים, בגדול זה רכב שלא מת, היה לנו בעבודה אחד עם כ-700,000 ק"מ על השעון!!!

הטראנזיט זה הפתרון הכי טוב עבורך לדעתי, וגם יש דגמים ללא חלונות,

מה לגבי היפאנים?

90111c7_20.jpeg

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

מגן הבוץ נכנס בין הגלגלים האחוריים ונעל אותם בכביש 6

:shock: מה לכל הרוחות?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הוא דאבל ג'אנט מאחור (הגרסה הפתוחה) ומגן הבוץ היה ארוך ומתנדנד. יום אחד אני יושב במשרד ומקבל טלפון מהנהג שלי שכולו היסטרי שאבוא לאסוף אותו והוא לא מוכן לנסוע יותר בדבר הזה אחרי שננעל לו גלגל אחורי בכביש 6 (אחרי שנתקע 3 פעמים תוך פחות משנה על נדנדי שסתומים שנשברו. להזכירך אוטו חדש בן פחות משנה ועם פחות מ 100K ק"מ). זה היה הקש ששבר את גב הגמל ולמחרת פירסמתי אותה למכירה.

היא נקנתה ע"י מישהו מעפולה וחצי שנה אחר כך היא עלתה באש ונשרפה כליל (לא בטוח שבנסיבות תמימות כי הוא קנה את שלי אחר ששלו נשרפה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

Kenworth.

אתה יודע בערך אחד לכמה הוא לוקח דלק? {בסובארו עשיתי פעם זה נשמע הזוי אבל 1:17 בערך כל המיכל היה רק על כביש מהיר טור 2 נוסע בנתיב הימני כמו זקן אבל לא צריך להוציא עוד 150/200 ש"ח על דלק} טיפולים זה כל 10,000 או כמו בH1 כל 75,000? {אני לא מחפש רכב מושלם כמו הסובארו שיש לי שכל תיקון/טיפול שם זה בערך שקל וחצי אבל כמה שיותר זול וטוב אני מעדיף}

האיסוזו בעיקרון זה כמו ההיילקס בגודל. אן מקום לכל הכלים אני רוצה לשים את הכלים באוטו וגם אם אני עושה עבודה קטנה ואן יום פינוי אז שיכנס לפחות שק אחד באוטו.

תודה מראש.

• תוכן חדש...