Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השתמשת פעם במערכת מובנית? זה הרבה יותר נוח מכל סמארטפון. תצוגה על מחשב הדרך (בנוסף למסך הראשי), מסך הרבה יותר גדול, הסוללה לא נגמרת אף פעם, הGPS קולט טוב יותר, ההוראות מגיעות דרך מערכת השמע של הרכב והרבה יותר קל להכניס מידע.

לגמרי הייתי משלם על זה תוספת, אבל לא 6K.

אני אגלה לך סוד רועי ;-) הוייז מדבר אלי יופי מתוך מערכת השמע, בעזרת הדיבורית BT במסך, בגולף. נכון שבלי גרפיקה, אבל התרעות עוברות מצוין. וככה, בזמן שאני מקבל הוראות ניווט, אני יכול גם לתפעל את הרדיו/דיסק וכו' בנוחות כי המסך לא תפוס. אבל זה באמת ענין של העדפות אישיות.

את ההסברים הבאים אני לא כל כך מבין, ואשמח להסבר טכני אם למישהו יש:

למי שלא ממש הבין אז לא מדובר פה רק בטעינת מפות

כדי הנווט יפעל במערכת המקורית של היצרן צריך להוסיף בקרה מיוחדת שמשתלטת על המסך של המערכת המקורית ומציגה מפות של ישראל (IGO אם אני זוכר טוב), כך שהמחיר הוא לא רק על טעינת מפות אלא גם על חומרה - אם מדובר במכשיר ניווט, ע"ע GPS, כמו שיש בהרבה מדינות בעולם, כמו שניתן להזמין באינטרנט ולטעון מפות מקומיות, וממילא הוא יודע להתאים עצמו לכל מדינה באירופה או בתוך ארה"ב, מדוע דווקא בישראל צריך חומרה נוספת ש"תשתלט" על המסך? זה נשמע לי כמו פתרון חלקי.

קופסת מערכת הנווט הישראלית - ?? לא הבנתי. זו הקופסא שמשתלטת או GPS נוסף? איזו עוד קופסא צריך מעבר למה שכתבת למעלה?

אנטנת גי פי אס (אי אפשר להשתמש באנטנת גי פס אס המקורית) - מדוע?

המפות של ישראל עצמם + רשיון - ברור

ההתקנה עצמה שדורשת פירוק של המערכת המקורית, שליחה למעבדה והתקנת הרכיבים הנוספים ברכב

לאור זאת אפשר להבין שהמחיר יותר ממציאותי

נשמע לי סוג של פתרון כמו שהציעו בעבר (אולי עוד מציעים?) בצ'מפיון, ובעיני הוא תמיד היה סוג של חובבנות. עדיף כבר להתקין משהו OFF MARKET מאשר להתעסק במקור לטעמי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פתרון ההלבשה אינו בהכרח חובבני, ולדעתי באספקטים מסויימים מביא לתוצאה עדיפה ועולה על מערכות אפטר מארקט all in one, שאינן איכותיות (ולעיתים גם על האיכותיות..).

מילת המפתח היא איכות.

במידה והמערכת המקורית היא איכותית (התממשקות לשאר מערכות ברכב, איכות קליטת רדיו, לוק), לדעתי עדיף לשמר אותה ולהלביש עליה ניווט (על המחיר נריב אח״כ..).

פורסם
למי שלא ממש הבין אז לא מדובר פה רק בטעינת מפות

כדי הנווט יפעל במערכת המקורית של היצרן צריך להוסיף בקרה מיוחדת שמשתלטת על המסך של המערכת המקורית ומציגה מפות של ישראל (IGO אם אני זוכר טוב)

כך שהמחיר הוא לא רק על טעינת מפות אלא גם על חומרה

קופסת מערכת הנווט הישראלית

אנטנת גי פי אס (אי אפשר להשתמש באנטנת גי פס אס המקורית)

המפות של ישראל עצמם + רשיון

ההתקנה עצמה שדורשת פירוק של המערכת המקורית, שליחה למעבדה והתקנת הרכיבים הנוספים ברכב

לאור זאת אפשר להבין שהמחיר יותר ממציאותי

לדעתי יש טעות בהודעה שלך (אני לא בטוח בזה, אבל ההגיון שלי לא מסתדר עם מה שכתבת).

אחת משתיים - או שמתקינים חומרה חדשה שמתלבשת בדרך כזו או אחרת על המערכת הקיימת ומשתמשת במפות זמינות וחינמיות או שמתאימים את תוכנת המפות למערכת הקיימת ברכב - דבר שלכשעצמו מהווה הישג לא מבוטל כיוון שאצל כל יבואני היוקרה יש מערכת ניווט שאיננה פועלת מחוסר מפות מתאימות.

אגב, אם אינני טועה אז הבעיה במערכת המפות היא שונה, המפות הקיימות בישראל מתאימת לעבודה מול לווייני הניווט האמריקאים, כאשר בכלי הרכב המגיעים לישראל יש מערכת ניווט שמתאימה ללווייני הניווט האירופאים של פרוייקט גלילאו.

אני ממש לא סגור על הנקודה הזו ומי שיש בידיו מידע מוזמן לשתף וללמד.

פורסם

בהתחשב בזה שעד לפני 10 ימים היו רק 2 לווינים של גלילאו בחלל, מה שלא מאפשר קבלת איכון, זה לא סביר.

On 21 October 2011 the first two of four operational satellites were launched to validate the system. The next two followed on 12 October 2012, making it "possible to test Galileo end-to-end"[3]. Once this In-Orbit Validation (IOV) phase has been completed, additional satellites will be launched to reach Initial Operational Capability (IOC) around mid-decade. Full completion of the 30 satellites Galileo system (27 operational + 3 active spares) is expected by 2019.[4]

מקור:

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
נותנים לך מחיר גבוהה, זאת שערוריה!

נותנים לך מחיר נמוך לכל הדעות שנמוך גם ביחס לרמת התמחור למוצר בארץ וגם בעולם ואתה זועק "קוווווומבינה".

נראה שאתה מאלה שאין שום דרך לרצות אותם חוץ מלקבל את המערכת בחינם.

לא , לא חינם. רק להיות הוגן. אף אחד פה לא זעק קומבינה על המחיר. רק על ההתנהלות.

למה לא התייחסת לזה שכל אחד זרק מחיר אחר עד ש"הוחלט" על 1500 ש"ח?

נראה שאתה מאלה שכל עוד מדובר בכיס אחר ולא בכיסך אתה אז אין לך בעיה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

לא "זעקתי" על השוני במחירים כי די ברור שלא מדובר בנוכלות או קומבינה אלא בסתם חברה לא ממש מאורגנת שכל אחד זורק מחיר סתם בשביל "לנפנף" אותך.

כל הכבוד לך שאתה בודק, חופר, מציק ומתלונן ולא מיד שולף יד לארנק.

בכל מקרה, ברור שמערכת המולטימדיה לא תתפקד ע"י סתם דיסק מפות אל מדובר בפתרון שרוכב על המערכת וגורם לה להציג במסך המקורי את המפות מיחידה חיצונית ולעבודה כזו, 1500 ש"ח זה ממש מחיר מציאה.

גם 3000 ש"ח זה לא ממש גזילה אבל ככל הנראה בסיס הטעות נעוץ בזה שאתה חשבת שכולה מדובר בדיסק מפות ישראל שמתקינים ב 2 דקות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אגב, אם אינני טועה אז הבעיה במערכת המפות היא שונה, המפות הקיימות בישראל מתאימת לעבודה מול לווייני הניווט האמריקאים, כאשר בכלי הרכב המגיעים לישראל יש מערכת ניווט שמתאימה ללווייני הניווט האירופאים של פרוייקט גלילאו.

אני ממש לא סגור על הנקודה הזו ומי שיש בידיו מידע מוזמן לשתף וללמד.

לא, אין קשר. פשוט לא שווה ליצרנים להוציא דיסק עבור ישראל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
לא "זעקתי" על השוני במחירים כי די ברור שלא מדובר בנוכלות או קומבינה אלא בסתם חברה לא ממש מאורגנת שכל אחד זורק מחיר סתם בשביל "לנפנף" אותך.

כל הכבוד לך שאתה בודק, חופר, מציק ומתלונן ולא מיד שולף יד לארנק.

בכל מקרה, ברור שמערכת המולטימדיה לא תתפקד ע"י סתם דיסק מפות אל מדובר בפתרון שרוכב על המערכת וגורם לה להציג במסך המקורי את המפות מיחידה חיצונית ולעבודה כזו, 1500 ש"ח זה ממש מחיר מציאה.

גם 3000 ש"ח זה לא ממש גזילה אבל ככל הנראה בסיס הטעות נעוץ בזה שאתה חשבת שכולה מדובר בדיסק מפות ישראל שמתקינים ב 2 דקות.

לדעתי ברור זה ממש לא. אפשרי כן, ברור ממש לא.

מגאן 265

• תוכן חדש...