Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאלה שהגיבו וייעצו, וגם לאלה שלא הגיבו אבל תרמו הרבה מנסיונם כאן בפורום והשכילו אותי רבות.

בתוך חודשיים של קריאה וחיטוט בהודעות השונות הפכתי מאדם שלא מבדיל בין מכונית זו לאחרת (פעם ראשונה בחיים שהסתכלתי על הסמלים), לאדם שרכש רכב בעצמו, ללא ליווי בשטח ולשמחתי זה עבר בקלות יחסית ולא תקלות מיוחדות. את כל זה אני זוקפת בהחלט לזכות הפורום ועוד כמה פורומים, אבל זה היה הפורום שחזרתי אליו הכי הרבה. ההתייחסויות כאן מאוד עזרו לי להבין לאיזה כיוון להתקדם, מה לבדוק, מה לפסול ואיך להיזהר מרמאים.

למי שמעוניין להתעדכן - אני נהגת חדשה. רכשתי רנו קנגו 2006 אוטומטית בנזין, שלא שימשה לעבודה, עם מספר מועט יחסית של ק"מ (125), בדיוק הרכב שרציתי, במחיר שיכולתי להרשות לעצמי (18500). רכשתי אותה ממשפחה נחמדה, וכך לשמחתי לא נאלצתי להתמודד עם סוחרים ומגרשי מכוניות. אולי שילמתי קצת יותר אבל חוויית הקניה היתה נעימה וזה גם חשוב.

אני מעוניינת להחזיק את הרכב הזה לאורך זמן, אז מי שמכיר את הרכב ויש לו טיפים עליו ועל התחזוקה השוטפת שלו אשמח לקרוא. בגדול מנסיוני המצומצם הוא מרגיש לי די עדין, ורגיש מאוד לנהיגה - כל לחיצה קלה על הגז ממש מאיצה אותו בשניה.

ותודה תודה תודה ענקית.... כל התהליך שעברתי הוא בגדר נס בעיני...

פורסם

תתחדשי - כיף לקרוא תגובות באווירה שכזו.

הרנו קנגו, לפחות מהדגמים שאני זוכר בעבודה שהייתי בה לפני למעלה משש שנים סה"כ רכב מאוד נוח לנהיגה ויש בו הרבה מאוד מקום מן הסתם.

המנועים שהיו לנו היו 1.9 דיזל עם גיר ידני אם אני לא טועה והרכב היה רוב הזמן עמוס לעייפה ולכן גם כבד וממש לא האיץ כמו איזה טיל אבל אני מתאר שאת נוסעת עם רכב מסחרי ריק רוב הזמן ולכן הוא יהיה הרבה יותר זריז.

אל תזניחי טיפולים ברכבים אירופאים - טפלי בזמן תמיד, לפי הספר, במוסכים מורשים, חלפים מקוריים בלבד.

זה קצת יותר יקר על כל טיפול וטיפול אבל יוכיח את עצמו כהרבה יותר זול לאורך זמן.

מעבר לכך - רכב מסחרי - קשה לראות איתו אחורה, זו לא בושה להתקין חיישני רוורס ומצלמת רווס (שעובדת כל הזמן עם מסך נפרד - יכול להיות מאוד מועיל כתחליף למראה מרכזית).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדשי וסעי בדרכים טובות.

הגיר האוטומטי הוא מסוג AL4. רבים לא התחברו לגיר הזה, אני מהמעריצים שלו.

שני הסנט שלי: 5 דקות ראשונות אחרי התנעה (כשהמנוע קר) להיות מאוד עדינים, מה שיאריך את חיי המנוע וגם הגיר. לא צריך להגזים ולחמם את האוטו יותר מכמה שניות לפני התחלת נסיעה, אבל כן לתת מעט מאוד גז בהתחלה.

• תוכן חדש...