Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נהג צעיר ואני מחפש רכב אוטומט בדחיפות .. וזהו יהיה הרכב הראשון שלי ועיקר הנסיעות שלי הוא בין הלימודים לעבודה .. (10-15 קילומטר)

התקציב שלי הוא עד 20 אלף .

חשוב לי מבחינת רכב: בעיקר אמינות וצריכת דלק וביטוח נמוכה ,

אני לא כלכך מבין ברכבים .. כל הרכבים שחשבתי לרכוש עד מהרה אנשים שהבינו קצת יותר ממני הורידו אותי מהם מכל מני סיבות לדוגמא :

פיאט פונטו 03-05- אמינות מנוע נמוכה ולא בריא לגיר אוטומט

שברולט אבאו 06 - רכב שזולל דלק בכמויות גדולות ולא ביטיחותי

פיגו 206 - רכב בעל חלקים יקרים זולל דלק ולא אמין

אני לאדע אם זה סתם סטיגמות או סתם אנשים שלא מבינים יעצו לי לכן אני פונה למומחים =]

תודה

נ.ב אני מחפש רכב רק אוטומט

השמועות על הפיאט פונטו נכונות שכל שני וחמישי רואים מוסך ?? כי אני ממש מתחבר לאוטו הזה

פורסם

תעשה חיפוש, כל הרכבים ששאלת עליהם נדונו עשרות פעמים בעבר.

ורוב מה שכתבת - סטיגמות, דעות קדומות וחלקי אמת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כמה סטיגמות יא אללה.

איך הישראלים אוהבים לייצר סטיגמות לרכבים על שטויות לפעמים.

האבאו - מכונית שמתאימה לשנות ה90, היא בהחלט מכונית לא בטיחותית ולא ממש חסכונית, היא אכן לא מומלצת.

פונטו ספייס - יש לה שני דגמים. עם 60 כ"ס וגיר רובוטי שהוא גיר פחות אמין, ויש עם 80 כ"ס וגיר רציף, שהוא גיר אמין בסך הכול, מצד שני הביצועים טובים והרכב מאוד חסכוני.

הפונטו ספייס הוא רכב אמין אם מטפלים בו כמו שצריך!

הרכב הזה יכול להיות אמין, אם הבעלים הקודמים שמר עליו ואתה תמשיך כך.

אנשים לא מבינים שהרכבים האירופאיים יותר רגישים להזנחה ודורשים תחזוקה איכותית יותר, אי אפשר לטפל בפיאט פונטו עם מי ברז במקום פראפלו (נוזל רדיאטור יעודי של פיאט) ועם שמן קנולה במקום שמן איכותי למנוע.

אנשים בארץ לא מבינים את זה וחושבים שהם דפקו את המערכת בכך שהם טיפלו ברכב בזול, ואז בסוף דופקים את הרכב ויוצרים סטיגמות "הרכב לא אמין הרכב לא אמין".

ה206 היא גם כן מכונית טובה, אך לא בגרסה האוטומטית, שכן ב206 שוכן גיר אוטומטי שנקרא AL4, עליו יש סיפורים רבים של חוסר אמינות, אך הרכב הזה בכללי הוא אמין בשאר מכלוליו אם תטפל בו כמו שצריך, כמו שכתבתי על הפיאט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...