Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכותרת בומבסטית,

הדרישות לא.

לא ראיתי כאן רכב שהיה אמור להרתיע - זה לא שהוא ביקש לקנות וולוו S80 טורבו מודל 2002.

פותח השרשור ציין בהתחלה שהנסועה השנתית שלו היא 4K.

בנסועה כזו הוא יכול להנות מרכבים "מנהלתיים" (נקרא לזה כך) בלי הרבה בעיות.

עריכה : מזל טוב לנישואים הקרבים ! זו עוד סיבה למהר ולקנות את רכב חלומותייך כל עוד היא לא בתמונה .

Gn'f'R

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין הבדל גדול באחזקת רכב גדול לבין אחזקת רכב קטן.

ברוב המקרים גם אין הבדל כל כך גדול בצריכת הדלק אלא אם כן מדובר ברכבים שעושים 1:15 ומעלה בנסיעות משולבות אבל גם כאלה אין יותר מידי.

יש הבדל גדול בין אחזקת רכב פרימיום לבין אחזקת רכב עממי - אבל רכב פרימיום יכול גם להיות רכב קטן.

אוונסיס, סונטה, אקורד וכו' הם רכבים עממיים סה"כ (יש בינם גם דגמי פרימיום זה נכון אבל גם אז, בסופו של דבר מדובר באבזור ולא באמת ברכב עם עלויות אחזקה של רכב פרימיום)

אבל אני פשוט לא מבין למה לקנות ספינה קטנה אם אין צורך באחת שכזו.

למצוא חניה בערי גוש דן זו פשוט קללה עם רכבים מהגודל הזה ואני באמת לא מבין מה הטעם לנסוע עם תא מטען ריק בנפח של מקרר ביתי גדול, ריק!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

4K שנתי זה כלום, אפילו אם לקחת רכב שתיין זה לא נורא, אני לא יודע מאיזה איזור הבחור, ואולי אין מצוקת חניה באיזורים שלו.

אני יכול להגיד שצריכת הדלק באמת לא בהרבה גדולה יותר, אצלי הרכב באיזור טורונטו עם הרבה פקקים צורך 11-12 ליטר ל100 ק"מ בעיר ויש לי רגל מאוד כבדה למרות שאין צורך והרכב פשוט טס קדימה גם בלי זה, מחוץ לעיר הצריכה מאוד מפתיעה ואני עושה 8 ליטר ל100 ק"מ שזה כולל רכב מלא+מזוודות+מזגן, לדעתי במצב אידיאלי ניתן גם להגיע ל7 ליטר ל100 ק"מ

נכון הדלק בישראל הרבה יותר יקר, גם אצלנו המחיר גבוהה ביחס למחירים שהיה לפני, אבל עם צריכה כזאת אני מקבל הרבה יותר רכב מאשר איזה מזדה 3 או אפילו קורולה וההפרש הקטן הזה שווה את זה, כי אני נהנה מכל רגע

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

איפה שאתה נמצא מביטים על קאמרי SE כמו שכאן מביטים פחות או יותר על קורולה - זה ההבדל.

והקטע העצוב הוא שזה נכון - קאמרי זה בסה"כ רכב משפחתי גדול בארה"ב.

ויש לרכב הזה המון כבוד שם - זה הרכב הכי נמכר כבר במשך שנים וגם הגרסא המאובזרת והספורטיבית שלו לא נופלת מחטיבת היוקרה של טויוטה, לקסוס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
סוג התגובות שאני יותר "אוהב" בפורום, על איזה נתונים אתה מתבסס בזה שאתה קובע שרכב גדול יותר יהיה אמין פחות?

אין שום קשר בין גודל הרכב לאמינות שלו, לנסר קלאסיק זה יותר רכב? אתה באמת חושב ככה?, זה ממש שטויות להגיד שרכב יותר גדול פחות אמין, למה כי זה לא חלק מהעדר והבחור רוצה משהו אחר?

אוונסיס מפרטי יכולה להיות אמינה יותר מלנסר קלסיק של אותם שנים במידה וטיפלו בה כמו שצריך, או לפחות לא פחות אמינה, זה עניין של מזל, ושוב אין שום קשר בין גודל הרכב לאמינותו.

מה זה רכב מנהלים? רק מנהלים עם תעודה יכולים לקנות רכב מהקבוצה הזאת?, בסך הכל משפחתית גדולה יותר ובחו"ל זה נחשב סטנדרט

לא אמרתי שרכב גדול יהיה פחות אמין, הוא ציין רכבים שהם לא בידיוק שיא האמינות (חוץ מהאוונסיס). מונדאו תיהיה יותר אמינה מאלמרה מטופלת?

כמה יעלה תיקון X באוונסיס לעומת אותו תיקון בקורולה?

אין קשר בין גודל רכב לאמינותו פשוט רכב גדול "מנהלים" במחיר זול תמיד יחשב ליותר בעייתי מהבחינה של הטיפולים והתיקונים, יש לו יותר דברים שיכולים להתקלקל בגלל שהוא כביכול מפואר.

מוזר לא רק אני קורא לזה רכב מנהלים, אפילו פותח האשכול קרא לרכבים הללו ככה.

• תוכן חדש...