Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב EBAY הייתה לי אפשרות (בהגדרות מתקדמות של חיפוש) לסנן מוצרים שלא שולחים לישראל. מסיבה כלשהי כבר נעלמה לי האפשרות הזאת.

חבר ניסה להתחבר עם היוזר שלו ואצלו הכל בסדר, יש את הסינון הזה ואפילו יש לו אפשרות סינון של מוצרים ששולחים למיקוד שלו מבלי להיכנס לחיפוש המתקדם.

למישהו יש פיתרון?

פורסם

גם אצלי זה נעלם.

דיברתי עם איבאי והם אמרו שזה תלוי במיקום הגיאורגפי שלי.

הכוונה היא כי אם אני יושב על DEDICATED IP, כמו למשל של מירס (שזה מה שאני עושה) או GSMים למיניהם, זה לא מופיע.

רק אם הם מזהים כי הקו הוא קוי וכי הוא ממוקם במדינה אחרת מארצות הברית.

זה אומר שכל הA קלאסים שמתחילים ב-1,2,3,4, ואולי היום כבר יותר (באיפי) לא יזוהו.

החלפת ספק אינטרנט? או שהיית בחברה שעשתה איחוד עם חברה אחרת?

פורסם

תסנן את התוצאות לפי Price + Shipment: lowest first

ואם איביי לא זיהה אוטומטית את המיקום הוא יבקש ממך להזין את המיקום שלך.

פורסם

זה נעלם אצלי לפניי המון זמן, אבל זה תקין, בתכלס עכשיו יותר נוח, כל פעם הוא היה שואל אותי מאיפה אני, עכשיו הרבה יותר נוח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גם אותי הוא לא שואל וכשיש מוכר שלא שולח לארץ הוא רושם לי אזהרה, אבל אני בכלל לא מעוניין שהמוכרים שלא שולחים לארץ יופיעו לי בתוצאות החיפוש.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש דרך אחרת והיא פשוטה ביותר, תיכנסו לסתם מכירה תלכו ללשונית Shipping ותסמנו ישראל. כאשר ישראל מסומנת זה יסנן את החיפוש מעתה רק למוכרים ששולחים לישראל.

JL Audio

• תוכן חדש...