Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(מחפש רכב) ספורטיבי עד 26K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני חייל בחובה ואני מחפש רכב שיהיה ברשותי למשך ה3-5 שנים הקרובות.

התקציב שלי הוא פחות או יותר 25-26 אלף. (התקציב הכללי הוא הרבה יותר אבל בהתחשבות בזה שאני לא הולך להרוויח כמעט כסף בשלוש שנים הקרובות אז אני מחפש רכב בסביבות התקציב הזה.

הרכב שאני מחפש הוא רכב עם אופי ספורטיבי, אני לא מתכוון לרכב ספורט שמאיץ מ0 ל100 בחמש שניות, אלא לרכב שההאצה שלו סבירה יחסית (9 שניות זה מספיק לי מעל ומעבר) וחשוב לי מאוד שיהיה מחובר לכביש ויכנס לפניות בצורה טובה.

בנוסף אני כמובן רוצה שיהיה אמין וחסכוני, כלומר לא יצרוך יותר מדי כסף מבחינת טיפולים ותקלות, וצריכת הדלק שלו תהיה לפחות 1-14.

אני מבין שאי אפשר לקנות איזה אוטו מטורף בסכום כזה שיהיה גם אמין וגם חסכוני וגם ספורטיבי, אבל מבחינת הספורטיביות באמת שאני לא מחפש יותר מדי.. בעיקר הכניסה לפניות והתנהגות הכביש זה מה שחשוב לי.

חשבתי על פיג'ו 110 כ"ס 206XS שנת 2001-2004 ואולי גם על סיאט איביזה 1.4 100 כ"ס שנת 2003-2004

אבל לא מצאתי רכב במצב מצויין..

יש לכם המלצות?

תודה רבה :-D

עריכה: שחכתי לציין. אני מחפש רכב ידני! תודה :)

פורסם

כדאי שתשקול שתי אופציות:

1) פיג'ו 206 XS, כמו שכבר ציינת. מנוע זריז על בודי קל משקל, לא הכי ספורטיבי אבל סביר שיספק את הצרכים שלך. אמינות טובה.

2) פיאט פונטו אבארט' 2001-03. מנוע 1800, 130 כ"ס שמספק תאוצה טובה והתנהגות ספורטיבית. ההגה טיפה מעורפל אבל, שוב, יענה על צרכיך ויותר מזה. אחת לכמה שנים יש טיפול שהוא קצת יותר יקר. זו גם היתה הבחירה שלי אם הייתי במצבך, אגב.

פורסם

תודה על התגובה! האמת שלא שמעתי על הדגם הזה, שמעתי על HGT. יכול להיות שלזה התכוונת? כי אני לא מוצא אבראת' ידנית :S

פורסם

מכיוון שהתנהגות,פניות וסיבובים בראש שלך,הייתי פוסל את הHGT.

הרכב נראה טוב,מאיץ לא רע אבל נופל בסעיף ההתנהגות,עקב ההגה האילם והקל,כיול המתלים והבולמים ועוד הוא לא משרה ביטחון בפניות וגם לא ממש מבצע אותם היטב(ניתן לשפר את הסט-אפ הקיים אך זו הרפתקאה שכרוכה בעוד עלויות שיכבידו עלייך כחייל).

ה206 הרבה יותר כיפית לנהיגה,הישיבה בה נוחה יותר והיא גם נעימה יותר מבחינת האבזור הפנימי והמושבים.

פורסם

ה206 הרגישה לי כבדה,

אולי יש קליאו שייכנסו בתקציב?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

בהחלט!

יש אפילו את זו של אביעד (נקרא aa123) שמפורסמת בפורום מכירה.

הבעיה שהאחזקה שלה יקרה במעט מהאחרות.

מהיכרותי עם הבן אדם ועם האקזמפלר הספציפי, מדובר במציאה של ממש. לפי מה שאני זוכר גם כל הטיפולים היקרים נעשו, כך שצפוי לפחות שנתיים של שקט.

פורסם

לא לשכוח שהקליאו שותה אוקטן 98,זה הופך אותה לבעייתית בסעיף האחזקה,למרות שמדובר כנראה בתמורה הכי טובה לכסף שתוכל למצוא ב25K.

פורסם

האיביזה לא ממש ספורטיבית אבל מהנה לנהיגה ,

מבחינת אמינות הכל תלוי איך שמרו עליה , אצלי היא מפגינה אמינות .

צריכת דלק בנהיגה לא רגוע לא תיתן לך את מה שאתה מבקש באף רכב מאילו שהזכרת .

פורסם

בתור חייל חובה לא הייתי נכנס להרפתקאה עם קליאו שעברה יותר מ200K,

אני ממליץ לך לדבוק ב206 ולהסתכל על כל הדגמים הידניים, גם xt ו - xr עם המנוע 1.4.

במצב שלך חשוב למצוא רכב במצב מושלם (ויש כאלו).

מתישהו תסיים את השירות חובה שלך ותוכל להשתדרג למשהו קצת יותר רציני :wink:

פורסם
point of view, אני עשיתי 1:15 עם איביזה ספורט 2003 (דגם הספורט מתייחס רק לרמת גימור, הרכב היה 100 כ"ס)

עשיתי עם האיביזה ספורט שלי גם יותר מזה אבל הוא בחור צעיר שרוצה להרגיש את האוטו כך שבנהיגה לא רגועה אין מצב לשמור על 1:14 .

פורסם

ידוע לי שכמעט בלתי אפשרי למצוא אחת שמורה, אבל הייתי מנסה למצוא 106/306XSI.

בתור בעלים של 106XSI לשעבר, אני יכול להגיד שמדובר ברכב המהנה ביותר שהיה לי. החיבור שלך לאוטו הוא מדהים!

פורסם

אם לא אכפת לך לרדת בשנתונים על מנת לקנות רכב מתגמל יותר\מהנה וגם ישאיר לך לא מעט עודף מהתקציב לאחזקה,טיפולים ויישור קו אז ה106 ראלי\XSI\GTI מגניבות,כיפיות ויחסית זולות לאחזקה.

ה306\וולקן (אחיות החולקות מכלולים בדור בראשון),גדולות יותר ובעלות מנועי 2.0 ליטרים,מפנקות יותר להבדיל מה106 הספרטנית והצפופה,ימרחו לך חיוכים מטופשים על הפרצוף.

וולקן לאחר קנייה תשאיר לך בערך 15 אלף ש''ח מתקציבך,בהם תוכל להשתמש ליישור קו,אחזקה(זולה) אולי אפילו שיפור אם תרצה...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448626

• תוכן חדש...