Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה אפשר לקנות בארץ דלק 92?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוקטן הוא לא בעיה עבורך,רכב שיוצר בתקופה שמס. האוקטן היה נמוך,עובד

בשמחה עם מס. אוקטן גבוה יותר,הבעיה שלך לדאוג לתחליף עופרת.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם
האוקטן הוא לא בעיה עבורך,רכב שיוצר בתקופה שמס. האוקטן היה נמוך,עובד

בשמחה עם מס. אוקטן גבוה יותר,הבעיה שלך לדאוג לתחליף עופרת.

ממה השהבנתי אם אני אשים לרכב הזה אוקטן 95 זה ישרוף את הפלאגים בשלב ראשון ובשלב שני את הבוכנות. מה יעשה התחליף עופרת? יוריד את האוקטן? הבנתי שאפשר להשתמש באשלגן

Subaru Impreza GT 99, Zaporozhets ZAZ 968M 82, Lada VAZ 2106 90

פורסם

עניתי לך בשרשור המקורי. האוקטן לא שורף את הפלגים- צריך פשוט לכוון את המנוע כמו שצריך כדי שלא יזייף. שוב- באיזה אוטו מדובר, האם במשהו רוסי?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ממה שאני הבנתי משיחה עם לא מעט אנשי מקצוע יש וויכוח בענין האם צריך להוסיף תוסף אשלגן או לא . אין דעה חד משמעית. אני אישית בחרתי שלא להשתמש בתוסף אשלגן ב 127 . אנשי המקצוע כאמור חלוקים בדעתם ויש דעות לכאן ולכאן.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
ממה השהבנתי אם אני אשים לרכב הזה אוקטן 95 זה ישרוף את הפלאגים בשלב ראשון ובשלב שני את הבוכנות. מה יעשה התחליף עופרת? יוריד את האוקטן? הבנתי שאפשר להשתמש באשלגן

אתה יכול להיות רגוע.

לא ישרפו לך הפלגים ובטח שלא הבוכנות.

בנזין באוקטן נמוך יותר פשוט מתלקח בטמפרטורה יותר נמוכה מבנזין באוקטן גבוה, זה הכל.

אם ראש המנוע עשוי ברזל, תדרש להוסיף אשלגן בכל תדלוק, לא סיפור גדול או יקר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אתה יכול להיות רגוע.

לא ישרפו לך הפלגים ובטח שלא הבוכנות.

בנזין באוקטן נמוך יותר פשוט מתלקח בטמפרטורה יותר נמוכה מבנזין באוקטן גבוה, זה הכל.

אם ראש המנוע עשוי ברזל, תדרש להוסיף אשלגן בכל תדלוק, לא סיפור גדול או יקר.

זה לא הפוך? כל שהאוקטן גבוה יותר הבנזין מתקלח בטמפ גבוהה יותר?

Subaru Impreza GT 99, Zaporozhets ZAZ 968M 82, Lada VAZ 2106 90

פורסם

שלום

אם אתה רוצה תגובה מיקצועית צריך לדעת איזה סוג רכב מדובר!!!

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

מס האוקטן יורד כאשר הדלק עומד בחוץ ופשוט מתאדה... לא בטוח שהרעיון שימושי כשמדובר ברכב ולא באיזה טוסטוס אספנות.

בכל מקרה לפי שם המשתמש אתה דובר רוסית תריץ חיפוש בפורומים ברוסית שם יש יותר דירשה דווקה למס אוקטן נמוך יותר

למש ל כאן http://forums.drom.ru/general/t1151671476-p4.html :)

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

בעבר כאשר שפצתי את האופנוע שלי עלתה השאלה גם כן ואכן הדעות חלוקות, להבנתי השימוש בעופרת היה ל"גרז" ולמנוע הצטברות חומר באזור השסתומים והתושבות שלהם. מרבית האנשים המליצו להמנע משימוש באשלגן ואם אין כוונה לפרק את הראש אזי, לבדוק מדי זמן או שימוש את המרווח של השסתומים. לטענתם ההצטברות מצמצמת את המרווח ויש לבדוק ולכוונו לעיתים.

במקרה שלי, מאחר ובצעתי אוברול גם כך, אכן החלפתי את השסתומים, המובילים, הקפיצים והתושבות לחומר עכשוי שאמור להיות מיועד לדלק ללא עופרת.

בברכה,

דביר

BMW R75/6 1976 מקסים לאחר שיפוץ, AUDI 100 GL 1974 בתחילת שיפוץ ופיאסטה MKII 1986 יפה.

פורסם

לשסתומים, ויותר נכון לתושבת השסתום ששוקעת, ללא שימוש באשלגן ברכב בעל מנוע ברזל,וראש מברזל, בשימוש בדלק נטול עופרת/אשלגן.

מכיוון שלא ידוע סוג הרכב המדובר, אוקטן הדלק המוזכר בכותרת, 92/ 95/ או 98 ניתנים לשימוש בכל רכב מנועי סטנדרטי היום, המגבלה היחידה היא על רכבים מתחת לשנות ה80, בעלי ראש מנוע מברזל, הנזק הוא לתושבות השסתומים, לטווח ארוך ללא שימוש סדיר באשלגן כל כ3 תדלוקים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...