Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב.

אני מחפש אחד איכותי, עם בניה "כמו של פעם".

ביריד חבר, היה דגם של סאוטר ב 1300 שקל כאשר מקבלים גם 500 שקל מתנה בתלושים.

אשתי רצתה לקנות בו במקום, אך מבדיקה ב ZAP ראיתי ביקורת די שלילית על המכשיר.

ברמת העיקרון, ישנם מס' מותגים חזקים בשוק:

קנווד עם ה KMIX, קיטשן אייד, סאוטר ומרפי ריצ'רדס.

למיטב ידיעתי - מלבד הקיטשן אייד, כל השאר מיוצרים בסין.

עיקר השימוש הוא לישה של בצקים: קובנות (חבל על הזמן) ועוגות (בחושות).

מה ממליצים לקחת ? מה לבדוק ? ישנם עוד מותגים טובים ?

שנה טובה, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

קנינו לאמא לפסח את MIX CHEF המקצועי של מורפי ריצרדס אחלה דבר.

היא מכינה איתו בצקים קצפות ענינים ועוד שאר עניני מטבח.

מבסוטית עד הגג.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

לנו יש את הKMIX - בהחלט חזק. נדיר שעוברים את המצב השני. הוא גם עובד זמן רב מבלי להתחמם ולא מרקיד יותר מדי את השיש.

עד כמה שידוע לי לגבי הקיטשן איד - צריך אחרי משהו כמו 8 דק שימוש לכבות אותו על מנת שיתקרר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אצלנו יש כבר שנים רבות מיקסרים מתוצרת קנווד - אחד שהחזיק מעמד כ-20 שנה והוצא משימוש בגלל תקלה במחבר של הכפות, כעת יש מכשיר שלהרכתי עובד כבר כ-5 שנים. כנראה מהדגמים היותר בסיסיים, אבל עומד יפה בצרכים. תביא בחשבון שאפיה היא מהתחביבים האהובים על אשתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מגימיקס זו חייה אחרת לשימושים אחרים (יש לי גם את ה5200XL בבית וגם קיטצ'ן אייד).

מניסיון של חברים - הקנווד חזק יותר בעיקר על הנייר והוא והקיטצ'ן אייד (150 הבסיסי שכולם קונים) עומדים באותו קו , כאשר יש יתרון קל לקיטצ'ן אייד באביזרים ובאיכות בנייה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

פותח השרשור כתב כותרת מטעה - בלבל בין מיקסר למעבד מזון. לפי התאור הוא זקוק למיקסר. על המיקסרים שציינתי קודם אפשר להתקין גם בלנדר.

מעבד המזון יצא לגמלאות עם התבגרות הילדים - כלומר הוא תופס מקום בארון, אבל יוצא לביקור על השיש רק לכמה דקות פעם בשנה, בעת נקיון הפסח.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על ההארה, תיקנתי את הכותרת.

מה לגבי המג'ימיקס ? יש לי אחד שמשמש לעיבוד מזון, והוא באמת חזק.

הבנתי שזה שיש לי לא מתאים ללישה, למה כך ?

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

המג'ימיקס (וכל "מעבד מזון" - food processor) נועד למטרות מסויימות - שהן חיתוך וריסוק מזון (בעיקר פירות וירקות). לצורך זה המנוע מסובב סכינים במהירות גבוהה.

לעמות זאת המיקסר מיועד לשתי מטרות - האחת היא לישת בצק הנעשית עם כפות מאסיביות וכאשר המנוע בסיבובים נמוכים, וערבול והקצפה - עם כפות דקות ובמהירות גבוהה.

על חלק מהמיקסרים ניתן להתקין גם בלנדר שיכול לבצע חלק מהפעולות של מעבד המזון (ריסוק וערבול עם סכינים המתסובבים במהירות גבוהה בבסיס הבלנדר), אבל לא חיתוך המצריך מתקן עם סכינים בראש המיכל.

• תוכן חדש...