Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נחשפה פיג'ו RCZ מתוחת הפנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי זו השפעת הכדורים, אבל אם מתעלמים מהזקן צרפתי שלה (הגריל התחתון) ומתרכזים בפנסים ובגריל העליון, אני רואה רנו פלואנס!!

אולי זו הסיבה שהם הוסיפו בדיוק שם את הכיתוב PEUGEOT

RCZ-4.jpg

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

שאני מסתכל על פ'גו RCZ אני רואה עוד יונדאי וולוסטר.

רכבי SHOW OFF N' NO GO

לפ'גו יש עוד הרבה לעשות כדי לשווק את עצמן כמותג עם יכולות ספורטיביות כי היא איבדה את זה ממזמן.

פורסם

לא נהגתי על ה-RCZ כך שאני לא יכול לעמוד על היכולות הספורטיביות שלה בסיבובים אבל אי אפשר להגיד 'נו גו' על רכב עם 260 כוחות...

אגב, גם על הדגם החזק היוצא (200 כ"ס) נתוני האצה לא רעים.

מראה ספורטיבי עם מנוע תואם = :mm_yeah:

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
שאני מסתכל על פ'גו RCZ אני רואה עוד יונדאי וולוסטר.

רכבי SHOW OFF N' NO GO

לפ'גו יש עוד הרבה לעשות כדי לשווק את עצמן כמותג עם יכולות ספורטיביות כי היא איבדה את זה ממזמן.

קצת מצחיק לשמוע את זה מאחד שנוסע בשירוקו.. :roll:

פורסם

רק פה בארץ אנשים צרי עין שרואים שירוקו יפייפיה קשה להם לקבל את זה ששירוקו זו חבילה שלמה שכוללת גם התנהגות כביש מצויינת , מנוע מעולה וצליל מדהים.

פיפט גיר ועוד כמה מגזני רכב בריטיים מציינים בכל מבחן על שירוקו שהשירוקו היא GTI רק טובה יותר.

ואגב אני כרגע מתנייד על יפנית הנעה כפולה עם מנוע של יאריס T SPORT , טריוס מדהימה :roll:

גיא , התכוונתי יותר ליכולות ספורטיביות שהם מעבר ל0-100.

פורסם

הגריל החדש מתאמץ מדי ולא הומוגני. מעבר לכך, אין מקום לשתי קומות של גריל ברכב נמוך שכזה.

עם הגריל הנוכחי RCZ נראית נהדר - ולא היה צריך לשנות דבר(למעט מחירה המוגזם של גרסת ה-200 כ"ס בארץ).

כמכונית נהיגה, RCZ בגרסה הנ"ל(THP200), ידנית כמובן, היא מכונית חביבה ומהנה מאד. לא הארדקור, אבל פרטנרית נחמדה מאד לטיולי נהיגה בכבישים המתאימים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אם אני לא טועה אלפא הצהירו שיהיה להם מנוע 1.8 עם 300 כ"ס, ככה ש-1.6 עם 260 בימינו בהחלט אפשרי.

לא לשכוח שיש כאלו (משופרות האמנם) עם 1.4 עם מעל 200 כ"ס.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לדעתי העיצוב של הרכב הזה מדהים.

הבעיה הקשה ביותר של הרכב הזה בעיני חלק מחברי הפורום היא הייחוס שלו. אילו היה לו סמל גרמני למשל, התגובות היו משתפכות ואילו היה לו סמל אמריקאי הקטילות היו חוגגות אף יותר. זה מוטיב חוזר בכל דיון שמתקיים כאן לגבי עיצוב של רכב.

פורסם
רק פה בארץ אנשים צרי עין שרואים שירוקו יפייפיה קשה להם לקבל את זה ששירוקו זו חבילה שלמה שכוללת גם התנהגות כביש מצויינת , מנוע מעולה וצליל מדהים.

פיפט גיר ועוד כמה מגזני רכב בריטיים מציינים בכל מבחן על שירוקו שהשירוקו היא GTI רק טובה יותר.

ואגב אני כרגע מתנייד על יפנית הנעה כפולה עם מנוע של יאריס T SPORT , טריוס מדהימה :roll:

גיא , התכוונתי יותר ליכולות ספורטיביות שהם מעבר ל0-100.

דבר אחד יאמר לזכותך,

לפי החתימה שלך יש לך שירוקו 2.0. זו אכן מכונית נהדרת... מנוע חזק ואמין, התנהגות בכלל לא רעה וגיר מצויין (חבל שלא מגיעה בידני).

'הדיבור' היה על שירוקו 1.4 שהיא נוראית מכל הבחינות החשובות (מנוע, גיר).

כפי שציינתי, לא נהגתי על הפיג'ו אז לא אחווה את דעתי - אך מקריאות פה ושם אומרים שהיא בכלל לא כזו רעה בסיבובים.

אם אני לא טועה אלפא הצהירו שיהיה להם מנוע 1.8 עם 300 כ"ס, ככה ש-1.6 עם 260 בימינו בהחלט אפשרי.

לא לשכוח שיש כאלו (משופרות האמנם) עם 1.4 עם מעל 200 כ"ס.

השאלה היא - כמה זמן המשופרות הללו (1.4) מחזיקות.

כולנו שמענו על לא מעט סיפורים על מנועים ששלחו יד בנפשם והלכו לבקר את בורא עולם.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אתה מוכן לפרט. או לפחות לצקת תוכן להגדרה "מדהימה"?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
קצת מצחיק לשמוע את זה מאחד שנוסע בשירוקו.. :roll:

+1 +1 +1 +1 +1

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תוכן חדש...