Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב בגודל כרטיס אשראי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע למה, אבל זה עדיין מדהים אותי:

https://export.farnell.com/jsp/raspi/purchase.jsp?COM=raspberrypi-group&country=IL

מריץ דביאן לינוקס מלא, 256 מגה זכרון, מעבד 700 הרץ, מנגן וידאו HD עם שפע יציאות וכניסות ועולה גרושים.

כמות היישומים שאפשר לחשוב עליהם לזה היא מדהימה, מ carpc ועד בקר ששולט בכמעט כל דבר ועם יכולות אינטגרציה ענקיות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אחלה דבר, אבל עבודת הפורטינג שצריך בשביל להריץ עליו דברים היא אדירה. הבעיה היא שקוד שמתאים לגרסת ARM מסויימת לא תואם לאחרות, אז צריך לשבור את הראש.

כשהקהילה תגדל זה יהיה הרבה יותר נחמד למשתמש הפרטי, אבל בינתיים בתור חלק ממוצרים זה יכול לבצע מהפכה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זה בעיקר תחליף לארדואינו ודומיו, הרבה יותר פשוט לדעתי לפתח על לינוקס ולנצל מה שכבר נכתב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

עולה בין חצי לשליש

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אכן, חצי מחיר.

אבל בגלל שהמחיר זה לא הפקטור היחיד אז אם משווים צריך להשוות הכול.

לפי החומרה אז הMK802 הרבה יותר מתקדם.

לפי התוכנה הMK802 עובד אנדרואיד, בפוטנציאל יש לו כבר המון תוכנות שיכולות לתת מענה לcarpc אפילו חיבור OBD כבר הותאם.

לפי מידות פיזיות אז הMK802 קטן יותר.

לאומת זאת למחשב הזה יש יציאת RGB, לMK יש רק HDMI.

מעבר לזה לMK יש WIFI ולזה רק ETHERNET חוטי רגיל.

אז נכון יש הבדל של 120 שקל במחיר, לדעתי החיסכון לא שווה את זה.

אודי A4

דימה.

פורסם

ה-mk802 נראה לי מספיק זול, והמהירות שבה ייקח לך לפתח משהו בעזרתו

שווה הרבה יותר מהפרש המחירים.

בכלל, זה מדהים שקשקוש זעיר בגודל של USB KEY מיושן

מריץ מערכת הפעלה שלמה + כרטיס מסך חבל"ז

בסדר גודל מהר יותר ממחשב נייד בן 10. :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חוק מור מכה שנית

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

מחשב נחמד מאוד. אפשר לבנות על בסיס שלו הרבה התקנים חכמים עם מולטימדיה או אפילו בית חכם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...