Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. יש לנו רכב משנת 2004 (לא רציתי לתת פרטים שלא יחשבו שאני מפרסמת פה)- במצב באמת סבבה אבל השוק מוצף בו בגלל הליסינגים. מפרסמים באינטרנט, מודעה יפה, תמונה וכו'...ואף לא טלפון אחד. כל כמה ימים מורידים את המחיר ב 500 ש"ח אבל גורנישט!

איך נפטרים ממנו? אולי לפנות לסוחר רכב? עצות ותובנות

תודה

מיכל

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תנסי למכור במחיר מחירון לא יילך(אלא אם כן זה אוטו נדיר ומבוקש).

אם דחוף לך-סוחר,אבל הוא יקרע אותך במחיר.

יש זמן,תורידי קצת כל כמה זמן עד שיהיו טלפונים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

כמו שקודמי רשם. בגלל ששוק מוצף ברכבי ליסינג והפרש מחירים לאומת מודל חדש יותר קטן, יש תנאי מימון נוחים ועוד, על מנת למכור את הרכב תיאלצו כניראה להוריד הרבה מאוד במחיר או ללכת לסוחר שיוריד עוד יותר במחיר.

אני ממליץ לשים מודעה חדשה עם תמונות חדשות ומחיר חדש (ולא להוריד כל פעם 500ש"ח כי מתנצל - זו בדיחה, לכן אין טלפונים).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לפני כחודש התעניינתי במאזדה 3, היו כל כך הרבה תוצאות ביד 2 שלא התקשרתי לאף אחד. :roll:

מה לגבי הדבקת שלט למכירה על הרכב ולהחנות במקום מרכזי בעיר בזמן שעות העבודה?

הייתה לי רנו טווינגו לפני כ-4 שנים, החניתי אותה מול היכל התרבות בעפולה והיא נמכרה תוך פחות מ-12 שעות.

נמכרה לבנאדם הראשון שהתקשר וגם במחיר שציפיתי למכור, שזה היה בעצם אותו מחיר שקניתי מספר חודשים לפני.

כמו כן מומלץ להקפיד ולהקפיץ את המודעה כל 3 או 4 שעות בלוח האינטרנטי.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

נסי להחליף אזור מכירה. לא צריך להרחיק לאילת, אבל אם למשל את גרה באזור השרון, פרסמי באזור חיפה. לפעמים אנשים מחפשים רק באזור מגוריהם ואת נחשפת לקהל גדול שלא ראה את המודעה. ה - 500 ש"ח שיש סיכוי שתוסיפי למחיר יכסו את הדלק.

בהצלחה, וברוכים הבאים לפורום!

פורסם

דבר ראשון לא להוריד את הסכום ..

מתוך נסיון וגם נסיון אישי כקונה, אנשים לא בודקים פעם אחת מחירים אלא לאורך זמן, כך שלרוב אם הם מחפשים דגם ספציפי הם תוך יום יומיים יכירו את כל המכוניות המפורסמות בקטגוריה. שהם יראו מחיר משתנה , זה נראה רע.

בעבר הלא רחוק בטרם קניתי את יקירתי , ראיתי אדם שמוכר אמנם רכב שנראה מעולה, אך התנודות במחיר היו נראות לי מוזר, בתוך חודש הוא ירד מ18000 שקל ל9500 .. (הפסקתי לעקוב אז - אולי ירד יותר) מבחינתי הבחור מת למכור את הרכב בצורה חשודה.

מחירון לא למכור ברור , בייחוד שיש היצע גדול. תבדקו מחירים, תעשו השוואות מול אחרים, כמה קילומטר הרכב עשה לעומת אחרים, מה מצבו הטכני , מה מצבו החיצוני ותמחרו בהתאם למצוי בשוק.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אני דווקא חושב שהורדת מחיר זו אסטרטגיה נכונה והיחידה האפשרית במצב זה. למה זה נראה רע? זה הגיוני שאם לא מצליחים למכור ואין טלפונים אז מורידים מחיר מה חשוד בזה?

לא משנה כמה שתורידי כאשר תגיעי לסוחר הוא יתן לך הצעה שתיהיה נמוכה הרבה יותר.

מצב השוק לא טוב וצריך הרבה סבלנות.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

ואז בדיוק שהמחיר מתאים לך וחיכית כל כך הרבה זמן, אתה מגלה שבדיוק היום מחקו את המודעה כי הרכב נמכר, ואז אתה שואל את עצמך למה חיכית כל כך הרבה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

קודם כול, איזה רכב ובאיזה מחיר?

ותנסי לחשוב שניה, איך את היית מגיבה בתור קונה.

תעשי חיפוש של הרכב שלך ביד 2, ולראות אם בתור קונה עכשיו, היה איכשהו סיכוי שהיית בכלל רואה את המודעה שלך?

כי בואי אני אגיד לך דוגמא, אני עושה עכשיו חיפוש של מאזדה 3, שנים 05-06(אחרי סינון של קילומטראג כמובן), ובדיקה מהמחיר מהנמוך לגבוה מראה לי שיש 3 עמודים ממחיר של 33 עד 36 אלף.

זהו. אין לי מה לחפש יותר. 3 עמודים זה ממש מעל ומעבר. אם הרכב שלך יהיה 38-39, פשוט אין סיכוי שאני בכלל אגיע למודעה שלך.

פורסם

אל תורידי את המחיר. תרשמי שאת גמישה במחיר ואז זה יוצר עניין ותקווה אצל הקונים. כמו כן אם הרכב במצב טוב אז תעלי הרבה תמונות למודעת המכירה.

פורסם
קודם כול, איזה רכב ובאיזה מחיר?

ותנסי לחשוב שניה, איך את היית מגיבה בתור קונה.

תעשי חיפוש של הרכב שלך ביד 2, ולראות אם בתור קונה עכשיו, היה איכשהו סיכוי שהיית בכלל רואה את המודעה שלך?

כי בואי אני אגיד לך דוגמא, אני עושה עכשיו חיפוש של מאזדה 3, שנים 05-06(אחרי סינון של קילומטראג כמובן), ובדיקה מהמחיר מהנמוך לגבוה מראה לי שיש 3 עמודים ממחיר של 33 עד 36 אלף.

זהו. אין לי מה לחפש יותר. 3 עמודים זה ממש מעל ומעבר. אם הרכב שלך יהיה 38-39, פשוט אין סיכוי שאני בכלל אגיע למודעה שלך.

+1.

אם נעשה חיפוש לפי יד וק"מ, ברכב נפוץ כמו מאזדה 3, והמחיר הממוצע הוא סביבות 36K, אין באמת סיבה לגשת לאנשים שמציעים את רכבם ב-3K אקסטרא.

פורסם

מה לגבי הדבקת שלט למכירה על הרכב ולהחנות במקום מרכזי בעיר בזמן שעות העבודה?

הייתה לי רנו טווינגו לפני כ-4 שנים, החניתי אותה מול היכל התרבות בעפולה והיא נמכרה תוך פחות מ-12 שעות.

.

יש שם מקום מרכזי ?

:wink:

אני כל כך שמח שכשאבא שלי היה נעול על מאזדה 3 לפני 3 שנים הצלחתי להניא אותו מרכישת אחת בגלל בעיית סחירות עתידית (שלה ושל כל הרכבים הפופולריים בציי הליסינג).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ואז בדיוק שהמחיר מתאים לך וחיכית כל כך הרבה זמן, אתה מגלה שבדיוק היום מחקו את המודעה כי הרכב נמכר, ואז אתה שואל את עצמך למה חיכית כל כך הרבה.

או הולך וקונה אחד מה 227 האחרות למכירה...

זה חרא להיות מוכר - יש לך רכב אחד, ואותו אתה צריך למכור.

אני כקונה- כל השוק פתוח בפניי, כל כך הרבה אפשרויות ממי לקנות ובכמה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...