Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בימים הקרובים אסיים (מקווה) את רכישה הרכב הראשון שלי.

קבלתי מספר הצעות מחברות הביטוח לגבי תוכניות ביטוח אפשריות. השאלה היא, עד כמה ניתן והאם זה בכלל מקובל להתמקח איתם על המחיר אותו מציעים?

תודה על העזרה.

פורסם
שלום, בימים הקרובים אסיים (מקווה) את רכישה הרכב הראשון שלי..

בשעה טובה! 8)

קבלתי מספר הצעות מחברות הביטוח לגבי תוכניות ביטוח אפשריות. השאלה היא, עד כמה ניתן והאם זה בכלל מקובל להתמקח איתם על המחיר אותו מציעים?

האם יש שמש ביולי-אוגוסט? :shock:

ברור שניתן ואף חובה! פנה לכמה חברות, את ההצעה הראשונית של כ"א מהחברות מיד תפסול ותבקש הוזלה. סביר שיחזרו אליך תוך זמן קצר, ואז תוכל לבחור את ההצעה הזולה ביותר (ואולי אף להמשיך להתמקח אם אתה הטיפוס המתאים...)

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

תתמקח, תתמקח, תתמקח!

ביטוח חובה הוא קבוע, אבל מקיף או צד ג' בכלל לא.

אני אתן לך דוגמא - לפונטו החבוטה שלי רצו ממני בתחילת שנה שעברה 1000 ש"ח לביטוח צד ג', ואחרי מיקוחים סגרנו על 590 ש"ח.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

הבנתי אתכם... זה קצת משעשע, כי סה''כ זה תחום רציני (לפחות מרגיש לי כך) ומוזר שניתן להתמקח בו כמו על קילו זיתים.

אם כבר אנחנו בנושא, יש סדרי גודל מסויימים של הנחה (באחוזים\קבועים) עליהם ניתן לדבר?

פורסם
תתמקח, תתמקח, תתמקח!.

אני אתן לך דוגמא - לפונטו החבוטה שלי רצו ממני בתחילת שנה שעברה 1000 ש"ח לביטוח צד ג', ואחרי מיקוחים סגרנו על 590 ש"ח.

השאלה היא,האם קיבלת ב 590 את החבילה שהוצעה לך במקור ב- 1,000 ש"ח ?

אני אחדד.האם החבילה כוללת :גרירה,שמשות,רכב חילופי במקרה של תאונה שאינך אשם בה ? מה סכום הגנה משפטית וגבולותיה ?

להתמקח ? מותר,צריך ואפשר.השאלה היא לגבי המחיר,שבכל זאת נשמע מעט נמוך.

לגבי פותח הנושא,זה גם תלוי בגיל הנהג,מס' תביעות קודם ועוד כמה פרמטרים שונים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אותה חבילה בדיוק, אפילו באותה החברה!

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
הבנתי אתכם... זה קצת משעשע, כי סה''כ זה תחום רציני (לפחות מרגיש לי כך) ומוזר שניתן להתמקח בו כמו על קילו זיתים.

אני מבין למה זה נראה לך מוזר/משעשע, אבל בסופו של דבר "פוליסת ביטוח" זה מוצר לכל דבר וכשיש תחרות - יש מקום למיקוח. כנ"ל גם על תחומים רציניים אפילו יותר כמו עמלות בנקים, ריביות על משכנתא וכו'.

אם כבר אנחנו בנושא, יש סדרי גודל מסויימים של הנחה (באחוזים\קבועים) עליהם ניתן לדבר?

לא הייתי מנסה למצוא כללים במספרים או באחוזים בגלל שיש להם כל כך הרבה פרמטרים לקביעת הפרמיה. בנוסף, יכול להתמזל מזלך ליפול על מבצע של אחת החברות על הדגם המסוים שברשותך. בכל מקרה, כמו שציינו כאן אחרים, חשוב שתשווה בין פוליסות עם אותם תנאים כדי שלא תקבל הצעה זולה שיתברר פתאום שהושמטו ממנה כל מיני סעיפים (גרירה/שמשות/רכב חלופי ועוד ועוד).

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תוכן חדש...